Ullundertøy til dame

Bästa ullunderställ för kvinnor 2021

Ullunderkläder för kvinnor

Våra ullunderkläder för kvinnor är gjorda av merinoull och inkluderarövre del ochnedre del. Dessutom har vi flera olikaullsockor. Merinoull har olika egenskaper som gör den väl lämpad för flera användningsområden, inklusive vandringsupplevelser, joggingturer i kylan, eller njut inomhus.

merinoull

Våra ullunderkläder är gjorda av ull från merinofår. merinoull var efterfrågad redan på medeltiden och anses idag vara den finaste och mjukaste bland alla typer av ull.

Mikron

Ull rankas efter mikronummer. Micron är en måttenhet för att ange diametern på ullgarnet. Ju lägre mikrontal, desto finare fibrer. Våra ullunderkläder har 18 mikron och betraktas som superfin ull. Det är i toppskiktet bland ullgarner.

Egenskaper hos merinoull

Merinoull har unika egenskaper som gör den lämplig perfekt som underkläder - ett lager djupt inuti kroppen. Ullfiber absorberar fukt utan att känna sig återfuktad på huden. Det är till viss del resistent mot vatten. Lätt regn, snö och fukt kan sätta sig på ytan och transporteras bort.

Plagg med merinoull har bra isoleringskapacitet . Fiberstrukturen är krusig och skapar miljontals små luftfickor som hjälper till att bibehålla en stabil kroppstemperatur. Merinoull känns bekväm mot kroppen och är en typ av ull som inte kliar. Ull är det också självrengörande, bakteriedödande och förhindrar att svettlukt lägger sig i materialet.Merinoull absorberar svett och låter den avdunsta, någotvilket innebär att du inte behöver tvätta den lika ofta som andra kläder.Ofta kan det hålla för att lufta ullkläderna.

Även om vi gillar att associera ullkläder med kyla, är ull det temperaturreglerande och är därför utmärkt för både varmt och kallt väder. Ull är naturlig, nedbrytbar, 100% förnybar och bland våra mest hållbara material . Ingen merinoull har utvecklats i laboratoriet eller modifierats.

Svart og blå merinoull genser med god isolasjon og transporterer fuktighet     Svart og blå ullundertøy i merinoull som ikke klør, lukter eller krøller seg

Turupplevelse

När du är på en resa är det viktigt att hålla dina kläder torra och kroppen varm. Det gäller när du rör dig, men inte minst när du håller dig lugn. En av de värsta sakerna med att resa är att frysa. Om man fryser är det svårt att ha en trevlig resa. För en ultimat vandringsupplevelse är våra ullunderkläder ett bra alternativ. Ull är ett av få material som är självsläckande. Det kan vara praktiskt om du till exempel sitter runt en eld och trivs.

Joggingturer i kylan

När det är kallt ute är det viktigt att klä sig smart. Ett vanligt misstag vi gör är att klä för mycket. Om du klär dig för mycket kommer du att svettas för tidigt. Du blir våt och kan börja frysa. De första minuterna av en jogging kan du frysa lite, eftersom kroppstemperaturen kommer att stiga igen till en behaglig nivå när joggen startas.

Genom att använda ullunderkläder som det innersta lagret , kommer en att hålla en behaglig kroppstemperatur under joggingresan, utan att klä sig för mycket. Detta kan också leda till en bekvämare joggingtur, eftersom du är mer mobil med mindre kläder.

Kos

Ullunderkläder och ullstrumpor är mjuka och bekväma. Förutom att den är väl lämpad för utomhusaktiviteter, passar den perfekt som mysiga kläder antingen hemma eller i stugan. Sätt dig i soffan, koppla av och njut av våra underbara ullunderkläder!

 

Tillbaka till blogg
1 av 3