beste undertøyet til damer sømløst og mykt

Mest bekväma underkläder

En av de viktigaste egenskaperna hosunderkläder är att det ska kännas bekvämt – oavsett vilken form och form du har. Underkläder anses vara intima – och vi tror att det är viktigt att du känner dig bekväm med underkläderna du bär, så att du mår bra! Hos Famme har vi de bästa sömlösa trosorna ochunderkläder till damen som förmodligen kommer att vara dina favoritunderkläder från och med nu.

När det kommer till träning och att bära tajta träningskläder är det många som vill ha underkläder för kvinnor som sitter bra under och som inte visas. Som tur är har vi på Famme en hel del underkläder av bra kvalitet som passar bra under våra träningstights som t.ex.sömlösa tights ochscrunch tights.

 

Sömlös stringtrosa

Vår Sömlös stringtrosa är en av de bästa stringtrosorna du kan få – eftersom de kommer att komplimentera dig och din kropp samtidigt som de kommer att kännas otroligt bekväma på kroppen. Materialet är mjukt, elastiskt och sträcker sig bra och samtidigt är det extremt fukttransporterande.

Våra sömlösa stringtrosor passar perfekt under träningstightsen. Det fukttransporterande och elastiska tyget iOsynlig sömlös stringtrosa är en favorit - den är mjuk och har designats för god komfort. Denna sömlösa design gör trosorna till en favorit hos damer som gillar att träna då troskanten inte syns. Detta är en av de bästa sömlösa stringtrosorna som kan användas till både träning och vardag.Med den här stringtrosorna, eller stringtrosorna, du har inga trosor , och man kan njuta av det sömlös känsla.

hvit seamless stringtruse  svart seamless stringtruse

 

Sömlösa trosor

Wonder bokstav hipster är ett bekvämt val om du inte vill ha strängvarianten. Underkläderna är mjuka och andas och ser till att du är bekväm oavsett om du tränar eller använder dem till vardagsaktiviteter.

Svart seamless truse  Sømløs og myk truse

 

Sömlös bh

VårSömlös Bralette är en klar favorit – och kommer att se bra ut på alla då den är extremt mjuk, är axelbandslös och har justerbara remmar. Det här är en perfekt sömlös bh eftersom den inte bara sitter snyggt och känns bekväm, utan den har även fina korsdetaljer på ryggen. Dettasömlös bh glider på, den är mjuk och smidig och passar till och med utmärkt underträningstoppar. Inläggen i BH:n kan även tas bort om så önskas.

seamless bralette sømløs bh  Svart seamless bh med kryssdetalj

 

Kroppsdräkt

Man kan aldrig gå fel med en brakroppsdräkt, som kan användas till absolut allt, oavsett om det är staden eller hemmet. Vad vi älskar med vårtChill Body Suit är att den kan användas som en bra topp tillsammans med en brajeans, eller så kan du använda den somunderkläder  Det här är en rejäl och elegant bodysuit som kan användas till vad du vill då den är väldigt mångsidig – Den är delikat, lätt och fin och materialet andas bra.

svart bodysuit til dame  Svart body til dame med string

 

Stretchiga och dämpande strumpor

Oavsett om du ska springa eller styrketräna är det bra att ha bra sådanaträningsstrumpor som är lugnande och mjuk.Det lönar sig att gå efter ett par bra tennisstrumpor, som t.exVita Sky Sticka strumpor. Dessa kan passa både för en tennismatch och för tyngdlyftning. De mjuknar, är mjuka och är gjorda av ekologisk bomull som säkerställer den kvalitet du behöver. Det kommer att ge dig mer stabilitet och kommer att se bra ut med ett par bra sneakers för kvinnor, som våraEndorfin RX1 skor.

myke lette treningssokker hvite  Hvite joggesko med chuncky såle

 

Bra och lätta ankelstrumpor är ett måste till träningen, och vardags annars. Med vårBambu No Show strumpor du kommer förmodligen att känna att du är lättare till fots, och får ett generellt bekvämare träningspass, vilken typ av aktivitet du än vill göra. De är otroligt lätta och glider rakt på och passar bra under alla sorterträningsskor. 

Svarte bambussokker til dame  Hvite ballerinasokker til dame

 

Ta en titt på våra relevanta artiklar
Tillbaka till blogg