Forskjellen mellom ullundertøy og superundertøy

Ullunderställ Vs. Super underkläder

Hänvisningar till ullunderkläder och superunderkläder används ofta omväxlande och det kanske inte är många som tror att det är någon skillnad mellan dessa ord. Sanningen är att det är en ganska stor skillnad i tygerna, och vilket plagg du ska bära är viktigt i förhållande till den aktivitet som ska utföras.

 

Ullunderkläder

Ullunderkläder är gjorda av tyg med bra isolering och värmer därför mer än superunderkläder. Dessa plagg passar bäst om du vill röra dig med låg intensitet i kallt väder under en längre tid. Om du svettas eller blir våt kommer underkläderna att kunna absorbera 30% av sin egen vikt i fukt och samtidigt fortsätta att vara torra och värma kroppen.

 

Vi erbjuder bådaulltröja ochullbyxor i merinoull som kan användas separat eller som set. Dessa har antistatiska egenskaper så att de inte kliar, luktar illa eller krullar under användning. Dessutom har vilånga ullstrumporochullstrumpor i fotledshöjd som både värmer och har god andningsförmåga.

Merinoull genser som transporterer fuktighet med god isolasjon     Merinoull bukse som transporterer fuktighet med god isolasjon

 

Super underkläder

Till skillnad från ullunderkläder är superunderkläderna bäst lämpade för aktiviteter med hög intensitet. Det är vanligtvis tillverkat med konstgjorda fibrer för att säkerställa full rörelsefrihet. Underkläderna tar bort all fukt från kroppen, men håller dig inte längre varm efter att plagget är blött. Tyget absorberar mer lukt än vad ullunderkläder gör, men i gengäld är det mer hållbart och tål mer tvätt.

 

Vi har för närvarande ensuperunderkläderströja som en bokningsartikel. Denna elastiska, isolerande och lätta ovandel kommer så småningom att säljas!

Superundertøy reserveringsvare med god isolasjon i rødt    Superundertøy reserveringsvare med god isolasjon i hvitt