sømløse stringtruser - lette og myke sokker til trening

De bästa underkläderna för träning och vardag 2021:Vår guide

När det gäller träning och att ta på trånga träningskläder är det många som vill ha underkläder för kvinnor som sitter bra under och inte visas. Som tur är har vi på Famme många underkläder av bra kvalitet som passar bra under våra träningstights, som t.ex.sömlösa tights ochscrunch tights.

 Sömlösa trosor

seamless truser sømløs undertøy myk seamless undertøy sømløs truse myk
Våra sömlösa stringtrosor passar perfekt under träningstights. Det fukttransporterande och elastiska tyget iOsynlig sömlös stringtrosa är en favorit - den är mjuk och har utformats för god komfort. Denna sömlösa design gör trosorna till en favorit bland damer som gillar att träna då trosskanten inte dyker upp. Detta är en av de bästa sömlösa stringtrosorna som kan användas för både träning och vardag.

Stretchiga och dämpande strumpor - perfekta för träning

Oavsett om du ska springa eller styrketräna är det klokt med braträningsstrumpor som är lugnande och mjuk.

myke lette treningssokker hvite
Det lönar sig att gå på ett par bra tennissockor, som dessaWhite Sky Stickade strumpor.Dessa kan vara lämpliga både för en tennismatch och för tyngdlyftning. De mjuknar, är supermjuka och är gjorda av ekologisk bomull som säkerställer den kvalitet du behöver. Det ger dig mer stabilitet och kommer att se bra ut med ett par bra sneakers för kvinnor, som våraEndorphin RX1 skor.
sokker til trening - myke hvite ankle socks
Bra och lätta fotstrumpor är ett måste för träning och vardagligt annars. Med vårLättstickade fotstrumpor du kommer förmodligen att känna att du är lättare till fots och få en generellt bekvämare träning, oavsett vilken typ av aktivitet du vill göra. De är otroligt lätta och glider rakt på och passar bra under alla slagträningsskor.