Famme ambassadör

Bli en påverkare

Kolla in vårinfluencer blogg för användbara tips och resurser för våra ambassadörer!Våra villkor kan vara lätt att bekanta sig med, men är inte skriven i sten, undantag kan göras. Efter att ha fyllt i det korta formuläret nedan får du ett e -postmeddelande för att fortsätta med processen.

Vad jobbar jag med som ambassadör?

Påverkare har flera uppgifter, gör detta till en ambassadör:

1. Skapa innehåll

2. Sälj produkter, ofta med rabattkoder

3. Bygg gemenskap

Kampanjen sker ofta genom instagram, de flesta är så kallade "instagramambassadörer". Men marknadsföringen kan också göras via Tiktok eller Youtube.

Skapa innehåll som påverkare

Innehållet är vanligtvis video, till exempelrullar ellerbilder.

Sälj produkter

Det här handlar till stor del om att bygga en "plattform" därföljare accepterar dina rekommendationer. Här är det viktigt att vara konsekvent och trovärdig. Vi har gjort det enkelt att hålla det trovärdigt genom att influencers har full returrätt på allt de får, inklusive vad de får gratis. I den mån du ger en recension är det viktigt att du också kan nämna det negativa, det är sällsynt att en produkt faktiskt passar alla, och det bästa är när påverkaren lyckas hjälpa rätt person och hitta rätt produkt. En försäljning som blir ett fynd är inte bra för påverkaren, köparen eller företaget som måste behandla returen.

Gemenskapsbyggnad

Påverkare är till sin natur mer engagerade än genomsnittet och kan hjälpa till att hålla ihop livet genom att skapa diskussion och ge bra input. Ett exempel ärproduktgrupp för famme

 

Hur man blir en påverkare

Vi har skrivit lite omhur man blir en påverkare, då med ett särskilt fokus på instagram, men principerna är desamma och gäller för Tiktok, Pinterest och andra sociala medier. Influencers är ofta associerade med Instagram -ambassadörer som tar emot sponsrade produkter. När du blir ambassadör för en produkt är det ofta ett krav för att kunna ta fina bilder, särskilt om du marknadsför kläder. Eftersom vi nästan uteslutande producerar kläder blir du sedan en ambassadör för kläder genom att samarbeta med oss.

Hur man blir sponsrad på instagram 

1. Ta fina bilder

2. Har många följare

Har engagerade följare som litar på dig

Hur mycket och hur man tjänar pengar?

Hur mycket ambassadörer tjänar varierar mycket. De största påverkarna har oftast ett pris på tusentals kronor för ett inlägg på instagram, så de största största påverkarna kan tjäna flera hundratusen om året. En annan vanlig modell är gratis sponsrade produkter och provisioner. Så hur influencers tjänar pengar varierar från avtal till avtal med de företag de arbetar med. Famme har mestadels provision och sponsrade produkter, men kan också erbjuda ett fast pris.

 

Avsluta som ambassadör

Ibland finns det andra saker i livet som är i fokus än att marknadsföra sponsrade produkter på instagram eller dela rabattkoder, och det är okej! Om du inte längre vill få ambassadörsmail och vara en del av ambassadörsprogrammet kan du avsluta prenumerationen här: