Tights guide

Vi vill göra det lättare för dig att välja rätt leggings. Om du fortfarande har frågor efter att ha läst guiden, skicka oss ett mejl.

Storlek

Vi gör våra leggings på ett sätt så att du kan välja den storlek du normalt använder. Vänligen jämför med leggings du redan har. Vid behov är det enkelt att byta leggings till en annan storlek.

 

Sömlösa eller vanliga leggingsgs?

Alla våra leggings är gjorda med träning i åtanke. De är elastiska och andas bra. Våra sömlösa leggings är mycket populära och kan användas för alla typer av övningar, men vi rekommenderarGrundläggande ellerTechna om du vill ha ett ben med extra kompression.

Aktiviteter som inkluderar friktion mot föremål f. ex Crossfit rekommenderar vi vårr Grundläggande ellerTechna. Detta gäller alla sömlösa leggings, oavsett märke.

Vår huvudleverantör av garn från Italien,Fulgar SpA ser till att våra sömlösa plagg håller en hög standard.

 

Mjukhet

Våra leggings är anmärkningsvärt bekväma och mjuka. Alla våra sömlösa leggings är i allmänhet mjukare medan "vanliga" leggings har en mjukare yta.

 

Melange 

Melange är en term av garn av tyg som består av en blandning av olika färgade eller färgade fibrer.

Alla våra sömlösa leggings i melange är gjorda av polyamid, polyester och elastan. När våra leggings är färgade blir polyamiden också färgad, medan polyesterplagget förblir ofärgat. Så här görs färgkontrasten. I vissa fall är polyesterplagget färgat i förväg, men vanligtvis är det vitt.

Melange sömlösa leggings är lite tjockare än sömlösa leggings i fullfärg.

 

Hög midja

Alla våra leggings har hög midja med midjeband som passar alla kroppstyper. Leggingsna passar alla former och kan fällas ner, vilket är en fördel för gravida kvinnor.

Midjan på de sömlösa leggingsna är ribbstickad med extra elastan stretch för att ge dig en bekväm och fin håll-in-effekt.. 

 

Squat bevis

Våra leggings är vanligtvis squatsäkra. Alla modeller vi har i lager är knäböjssäkra, men vi har tidigare producerat ljusa sömlösa färger, som inte är, inklusive den levande korall- och orkidéblomfärgen.

I allmänhet är sömlös mer transparent än "vanliga" leggings.Techna ochGrundläggande, till exempel, är alltid squatsäkra, oavsett om färgen är ljus.

 

Leggings för gravida kvinnor

Gravida kvinnor kan bära våra sömlösa leggings och de viktiga leggingsna med hög midja. Men vi rekommenderar Essential High Wast. De är elastiska och kan fällas ned efter behov.