Regnjakke, skalljakke, pustende, vannsøyle

De bästa regnjackorna 2022

En regnjacka är ett måste för de många regniga dagar vi har i detta land. Det är därför viktigt att ha en jacka som tål mycket regn, men samtidigt har en fantastisk design. Kämpar du för att hitta en regnjacka som har alla funktioner du vill ha, men samtidigt ser bra ut? Då är vi säkra på att en av våra enkla och fina regnjackor kommer att tilltala dig och passa perfekt som en del av regnkläderna ditt.

  

Lätt och teknisk regnjacka

Pace regnjacka är en super regnjacka för gråa och tunga dagar. Jackan är vattentät och tål buller. Det är en lätt och teknisk 2-lagers jacka med bra komfort. Den har god andningsförmåga vilket gör att du inte blir för varm och klumpig, samt strategiskt placerade ventilationsdragkedjor under armarna. Alla blixtlås är vattentäta och jackan har flera reflekterande detaljer för att hålla dig säker när du är ute och är i mörker. Denna fantastiska regnjacka kan också användas som skaljacka med enderaluvtröja ellerullunderkläder under. Finns i svart och blått.

  • Vattenpelare på 10 000 mm
  • Bra andningsförmåga
  • Kardborre på ärmarna
  • Vattentäta dragkedjor
  • Reflekterande detaljer
  • Ventilationsdragkedjor under armarna
Regnjakke, god pusteevne, vannsøyle Regnjakke, svart, pustende

  

Mångsidig regnjacka

Celine regnjacka är en mångsidig regnjacka med bra komfort. Denna enkla och vackra regnjacka skyddar dig bra mot väder och vind, och fungerar som en skaljacka. Den är tillverkad av material som andas och har en DWR -finish för att avvisa smuts, fett, olja och vatten. Denna jacka har också reflekterande detaljer för att hålla dig säker i mörkret. Denna jacka har allt du behöver och lite till. Den finns i både svart och blått.

Regnjakke, pustende, svartRegnjakke, skalljakke, svart, blå
Vill du se ännu fler av våra färska jackor Kolla in vårt tidigare blogginlägg om de bästa jackorna för 2021.
Tillbaka till blogg