Frakt

Vi erbjuder snabb leverans med:

  • Bring: Hemleverans till närmaste butik eller postkontor

 

Gratis frakt

Frakt är för många ett hinder för att beställa hem de produkter du sett på nätet – och det förstår vi väl!Hos oss får du fri frakt vid beställningar över 400 kr. Med ett varierat utbud av bra kläder blir den givna summan snabbt överkomlig!

Snabb leverans

Famme är en webbutik med snabb leverans. Beställer du innan kl 12 så levereras paketet samma dag med Porterbuddy! Standardleverans är 1-4 dagar.

I kassan får du en överblick över vilket sätt du vill få paketet levererat. Oavsett om du vill ha paketet i brevlådan med Posten, på ett utlämningsställe med Helthjem eller vid dörren med Porterbuddy – vi har ett alternativ som passar dig. Om du vill ha paketet hemlevererat till din dörr kan du bestämma vilken dag paketet ska levereras så att du är säker på när du kan förvänta dig paketet vid dörren.

Få pakken levert i postkassen med Posten Få pakken levert på hentested med Helthjem Få pakken levert på døren med Porterbuddy

 

Betalningsmetoder

Betalning kan enkelt göras med den metod som passar dig bäst. Du kan genomföra transaktionen snabbt med telefonen via Vipps, betala med ditt bankkort eller vänta med betalningen tills varorna har anlänt med Klarna.

Betal med Vipps enkelt via telefonen Betal senere med Klarna, nedbetaling Betal med Visa kort Betal med Mastercard kort

 

Vill du ha mer information om retur och byte sehär!