Trendy kosesett til dame

Bästa goseset för kvinnor 2022

Oavsett om du ska mysa i soffan, gå en promenad eller göra andra vardagliga saker så är det brabekväma kläder. Genom att ha hög komfort som den viktigaste egenskapen har loungewear därför blivit ett måste i varje kvinnas garderob. Detta har utvecklat utseendet på mysiga kläder, och loungewear är inte längre bara något du bär hemma. Uppsättningarna har blivit trendiga och används lika ofta på gatan. På så sätt säkerställer du maximal komfort samtidigt som en snygg outfit.

 

Beskuret gosset

Av bästsäljarna är setet som kombinerarwanderlust hoodie medwanderlust leggings. Med fem olika färger kan du garanterat hitta en favorit till din garderob! Setet har en beskuren hoodie och ger därför en fin passform samtidigt som joggingsetet är mjukt och bekvämt att ha på sig.

 

Wanderlust Hoodie  är skapad för att ge dig den ultimata komforten. Det som utmärker den här beskurna hoodien är passformen - den kommer att komplettera överkroppen och sitta som ett skott tack vare det elastiska tyget. Med den här tröjan kan du koppla av hemma eller göra vardagssysslor.Wanderlust Leggings är en skön gosbyxa som kommer att ligga smickrande på kroppen samtidigt som tyget är väldigt skönt och ger bra rörlighet.
Beige cropped og ribbed hettegenser  Beige ribbestrikket kosebukse

 

Vi har designat ett liknande gosset med mer kompression och hållfasthet för den som föredrar ett mer tekniskt tyg.Wanderlust cropped hoodie 2 görs också beskuren, men något längre än den ursprungliga hoodien. Huvtröjan går att matcha medwanderlust leggings 2 som är gjord med samma design och tyg.
Brun ribbestrikket cropped hettegenser  Brun ribbestrikket bukse med lommer og snøring i livet
  

  

Gosset i velour

Vi tar med oss 90-talet tillbakaväljer. Vårt set är gjord av resårväljermaterial som är noggrant utvalt för att uppfylla dina kravbekvämlighet och drapering.En favorit är också att matchavälj byxor medvälj en hoodie för en sammetslen upplevelse. Veloursetet är populärt av Juicy Couture, och älskas av många! Gosesetet är tillverkat av elastiskt material och noggrant utvalt för att möta höga krav på komfort och drapering.Velourbyxor

Om du letar efter det godaste kosebuksen i höst, kommer att bli Välj Byxor garanterat din nya favorit! Detta är en ursnygg velourbyxa som kommer att tilltala de flesta. Vår Välj Byxor är sammetsmjuk och velourmaterialet är väldigt elastiskt, vilket gör den här till en av dessa mest bekväma velourbyxor på marknaden. Byxorna sitter snyggt och plattare, de har noggranna detaljer, hög midja och i midjan är det knytband. Du vill se bra ut i dessa byxor samtidigt som du är bekväm. Behöver du nya gosebyxor i höst ska du välja denna.

Svart velur bukse med knyting i midjen  Velur bukse med lommer bak

 

Huvtröja i velour

MatchningenVälj en hoodie är också en storfavorit. Det läckra velourtyget gör denna till en av de mjukaste hoodies som finns. Tyget är också väldigt elastiskt och kommer att kännas bekvämt att bära. Det här är en luvtröja i velour som kan användas både som loungewear eller en snygg tröja till vardags, och matchar med vår Välj Byxor. Denna hoodie har huva, snygga detaljer, sammetslena tyg och dragkedja som gör tröjan lätt att justera. Har du letat efter det finaste veloursetet kan vi varmt rekommendera vårt Välj en hoodie och Välj Byxor, som dessa är väldigt mjuk, underbar och väldigt trendig .

Svart velur kosesett til dame  Svart velur kosegenser med snorer
 

 

Jogging set

Om du vill ha en bekväm outfit som du kan bära både hemma och utomlands, då är ett joggingset den ultimata outfiten. Träningsoveraller har blivit väldigt populära de senaste åren, och inte utan anledning. Ett matchande joggingset med crewneck och svettas är både på modet och väldigt bekvämt. Vårladda tröja ochladda träningsbyxor är mjuk i tyget och träningsbyxorna har ett feminint snitt. Vill du ha ett luftigare alternativ kan crewneck även matchasladda shorts!

Grå sweater til dame  Grå sweatpants til dame  Mørke grå joggeshorts til dame

 

Vidare har vi ett mysset därjoggingbyxor båda kan matchas med enluvtröja ellercrewneck eller så kan plaggen användas separat. Wonderland-serien är gjord av mjukt bomullstyg, i en chill passform med en blygsam Famme-logga på bröstet och låret. Setet finns i både svart och vitt.

Kremhvit hettegenser til dame  Kremhvit college genser til dame  Kremhvit joggebukse i løs passform

 

Turtleneck med slingbyxor

Mjuk, mjuk eller Doux . Detta snygga set är angenäm och andas att bära. Ordet Doux kommer från det franska språket och betyder mjuk . Byxorna ocht urtleneck innehåller en låg andel av ull- vilket skapar bra räfflad textur på uppsättningen. Det här är det perfekta vardagsklädsel som passar året runt. Setet kommer i färgerna; grå, beige och svart.

Mykt ribbed kosesett til dame Mykt ribbed kosesett til dame
läs mer om våra gosset för kvinnor.
Läs mer om vårvåra bästa träningsbyxor för kvinnor.

 

Hur man stylar loungewear

Filmkväll

Letar du efter vardagsklädsel för en filmkväll kan vi rekommendera;Fit jogger. Detta är en slim fit träningsbyxor gjord av mjuk och elastisk bomullsjersey för att säkra dig bekvämlighet och rörelsefrihet . Med dragkedjor på sidorna kan du lämna din telefon och tillhörigheter. Kombinera joggingbyxor med vårtjock stickad tröja. Detta tröjan har en sofistikerad stil, med en elegant hög hals och snygg design som gör det till ett viktigt och mångsidigt plagg.

Loungewear, slim fit joggebukse Chunky knitted turtleneck

 

Om du letar efter ett annat alternativ till film ikväll kan vi rekommenderastickade flare byxormedstickad t-shirt. Slingbyxorna är elastisk och hög i midjan, och har en avslappnad look, - vilket är perfekt för lediga kvällar hemma i soffan. T-shirten är feminin, med rund hals och ombonad passform, gjord av en kombination av viskos och nylon för komfort. Kombinera dessa plagg för en chill och avslappnad kväll.

Elastisk svart slengbukse for dame T-skjorte til dame med rund hals og tettsittende passform

 

Fritidskläder

Basic outfit är något vi alla letar efter. Oavsett om du ska ta en snabb tur till butiken, eller träffa någon på en promenad, är vi beroende av att ha på dig kläder du kan slänga på dig.Snygg jogger är en träningsbyxor med borstad insida som gör tyget i byxorna otroligt digg att ha på sig, den här kosebuksen har två fickor, med resår och knutning i midjan. Kombinera med vårenSlim Fit Turtleneck som har en slim fit passform, med en sofistikerad look i ett mjukt stickat tyg.

Myk kosebukseSvart slim fit turtleneck til dame

 

Ett annat alternativ är att kombineraJetset Knit Pants medStickat linne. Byxorna är bra sträcka och kommer in ribbstickad kvalitet. Med egenskaper som hög i midjan och något smalare i benen är byxorna perfekta i längden för dig som är längre än 165 cm. Matcha byxorna med våra stickad undertröja gjord för dig som vill ha optimal komfort och tight passform. Vill du läka en beskuren version kan du kombinera byxorna med vårastickad crop top.

Bukse med stretch og ribbestrikket kvalitetTanktop til dame i ribbestrikket kvalitet
Tillbaka till blogg