Langrennsklær til dame. Ullundertøy, superundertøy, ullsokker, vinterhansker, skihansker, pannebånd

De bästa längdkläderna för kvinnor

Längdskidsäsongen är inte många månader bort. Tiden för förberedelser är igång, och ny vinterkläder måste köpas för säsongen. Vi i Flicka har tagit fram en enkel guide till längdkläder som håller dig både varm och snygg i skidbacken!

Ullunderkläder ska vara det innersta lagret

Det inre lagret ska vara tätt och långärmat för att hålla dig värma under dagen. Samtidigt måste det vara funktionellt att flytta in. VårUllstickad LS tröja i merinoull är perfekt för ett samtal vinterdag med aktiviteter på listan, eftersom den reglerar din kroppstemperatur till en behaglig nivå efter förhållandena. Om du har upplevt att yllekläderna kliar eller luktar även efter tvätt och torkning, ärUllstickad LS ett utmärkt val för dig eftersom det har antistatiska egenskaper; den kliar inte , luktar inte eller krullar sig.

Ullundertøy genser til dame

 Ullundertøy genser til dame

Vi erbjuder matchande underdelar,Wool Stickade Leggings, Som också görs i läckra merinoull. Ullkalsongerna absorberar fuktigheten som kommer från Aktivitet , och håller dig torr och varm på kroppen hela dagen.Ulltröjan ochyllebyxorna kan användas separat, men också som enmatchande set för att säkra dig några stilpoäng i längdspåret!

Ullundertøy bukse til dame Ullundertøy bukse til dame

Läs mer om fördelarna med ullunderkläderhär!

Superunderkläder - för dig som ska flytta träningspasset ut i skidbacken

Går du på en till intensiv Skit där syftet är att hålla ett högt tempo under hela resan, kan superunderkläder vara ett alternativ. Super underkläder tröja är designad för att undvika den kalla vinden i nacken och nacken. Med hög hals blir du väl skyddad från kylan i högt tempo. Denna tröja garanterar full rörelsefrihet och transporter bort fuktigheten från kroppen. Till skillnad från ullkalsonger kommer superkalsongerna inte att hålla dig varm när det är blött, och passar därför när du har möjlighet att byta urtröjan när är du klar. Superkalsongerna är ett reservationsobjekt och kommer så småningom att börja säljas.

Superundertøy til dame i hvitSuperundertøy til dame i rød

Håll dina fötter varma

Vi har alla upplevt det sjunkande humöret man får när man blir kall eller blöt om fötterna. En dag ute i skidbacken är det viktigt att hålla fötterna varma samtidigt som tyget måste andas bra. För detta rekommenderar vi våra svartaullstickad fotboll tillverkad av hög kvalitetmerinoull, som passar lika bra på stigen som tillbaka på kontoret, stugan eller hemmet framför brasan.

 

Ullsokker til dame i svartUllsokker til dame i svart

 

Vinterhandskar för vinteraktiviteter

Som kalla fötter gör även kalla händer snabbt skidupplevelsen lite vassare. VårPace vinterhandskar håller dig varm under hela skidresan, samtidigt som den är designad för fulltrörlighet.Mönstret av silikonhandtag se till att du inte missar skidstavarna , och kardborrbandet på handleden justeras enkelt för en perfekt passform skidjackor .E-Tech-materialet på tummen och pekfingret gör att du kan använda telefonen medan du är påhandskar, oavsett om det är för att kontrollera att du är på rätt väg eller för att fota Instagram!

Vinterhansker til dame i svart

 

Pannband för skidresan

Det är mycket viktigt att hålla huvudet varmt, och för en aktivitet som skidåkning rekommenderar viPace pannband. Det är lättare att bära på huvudet än ett andra plagg, och värmer bra samtidigt som man behåller håret och svettas bort från ansiktet.Pannbandet finns i bådavit ochsvart, så det kan matcha resten av terrängkläderna äta middag.

 

Pannebånd til dame i svartPannebånd til dame i hvit

 

Läs mer om vårt bästa pannbandhär!

 

Tillbaka till blogg