Høstmote 2021

Höstmode 2021

Måste ha för din höstgarderob

När de varma sommardagarna är över och kylan börjar stiga är hösten på väg. Bladen faller gradvis från träden och apelsintonerna fylls runt i naturen. Den mysiga atmosfären gör det extra bekvämt att sitta inne och titta på en film, medan en resa med en kaffe i handen är högt värderad. För att du ska möta höstdagarna på bästa sätt vill vi göra rekommendationer för trendigahöstkläder du behöver i din garderob i höst!

 

Teddy jacka

En stor favorit för höstdagarna är nallejackor.Sherpa teddy jacka är en klassisk och enkel variant. Fleecejackan är perfekt både för promenader ute, men också för att njuta inuti. Den har både dragkedja och två rymliga fack. Om du vill ha en varmare modell med mer detaljer ärRipstop sherpa jacka ett bra alternativ.Jackan är på samma sätt utrustad med dragkedja och fickor, men har samtidigt ripstop -tyg på armbåge och ficka för extra hållbarhet.

Varme teddy jakker i fleece

 

Turtlenecks

För kalla dagar är den perfekt med en höghalsad tröja som förhindrar att kroppen fryser. Detta är inte bara ett vettigt val, utan turtlenecks har också blivit ett trendigt plagg.Chuncky stickad tröja är en varm och snygg tröja. Den är mjuk och bekväm att ha på sig eftersom den är utformad med tanke på välbefinnande.Slim fit coltopp är ett bra alternativ om du vill ha slim-fit i ett lite tunnare tyg.

Myke strikkede turtlenecks

 

Jeans

Bekväma jeans är ett måste för den här säsongen och4Flex jeans är våra bästsäljande byxor. Jeansen har en 4-vägs stretch som gör dem lämpliga för alla kroppsformer. Med sin smala passform och höga midja passar den perfekt på alla kroppar.Flare jeans är ett perfekt val om du vill ha en lösare passform med den populära selen vid anklarna.

Stretchy og komfortable jeans

 

Vardagsklädsel

Mysiga kläder är viktiga för god komfort under höstsäsongen, och en mysig uppsättning kommer att vara bra att ha.Doux stickad turtleneck ochDoux stickade byxor är ett perfekt alternativ! Du kan välja om du vill använda delarna separat eller tillsammans som en härlig gosig uppsättning. Setet innehåller en liten andel ull vilket skapar en fin konsistens.

Mykt og behagelig kosesett i ull

 

Höstens färger

Årets höstfärg är chokladbrun. Denna färg är ett mjukare alternativ till den klassiska svarta färgen som är en favorit hos många. Vi har flera plagg i chokladbrun, här är några rekommendationer:

Underbar stretchjacka        Scrunch tights

 Brun allværsjakke     Brun scrunch tights

Anpassa scrunchie tights      Anpassa scrunchiesporten bra

Brun sømløs tights    Brun scrunch sports-bh med pads