Treningmote 2024

Höstens mode 2022

Måste ha för din höstgarderob

När de varma sommardagarna är över och kylan börjar stiga är hösten på väg. Bladen faller gradvis från träden och de orange tonerna fylls runt i naturen. Den mysiga atmosfären gör det extra bekvämt att sitta inne och titta på film samtidigt som en resa med en fika i handen värderas högt. För att du ska möta höstdagarna på bästa möjliga sätt vill vi komma med rekommendationer på trendigthöstkläder du kommer att behöva i din garderob i höst!

  • Teddyjacka
  • Turtlenecks
  • Jeans
  • Mysiga kläder

Teddyjacka

En storfavorit för höstdagarna är teddyjackor.Sherpa teddyjacka är en klassisk och enkel variant. Fleecejackan är perfekt både för att gå på promenader ute, men även för att trivas inne. Den har både dragkedja och två rymliga fack. Om du vill ha en varmare modell med fler detaljer ärRipstop sherpajacka ett bra alternativ.Jackan är på liknande sätt utrustad med dragkedja och fickor, men har samtidigt ripstop-tyg på armbåge och ficka för extra hållbarhet.

Svart sherpajakke til dame, teddyjakke i fleece   Svart sherpajakke til dame med ripstop-stoff og lommer

 

Turtlenecks

För kalla dagar är det perfekt med en höghalsad tröja som förhindrar att kroppen fryser. Detta är inte bara ett vettigt val, utan turtlenecks har också blivit ett trendigt plagg.Kraftig stickad tröja är en varm och snygg tröja. Den är mjuk och skön att bära då den är designad med välbefinnande i åtanke.Turtleneck med smal passform är ett bra alternativ om du vill ha slim-fit i ett lite tunnare tyg.

Hvit strikket genser til dame     Svart slim fit turtleneck til dame

 

Dettatröjan är perfekt för svala höstkvällar och sånt kalla vinterdagar . Detta tröjan man kan enkelt passa och använda under en böterhöstjacka eller när man ska sitta inne och njuta framför brasan. Det är det ultimata tröjan som vi har designat för att göra dig så mycket som möjligt bekväm , att du ska må bra och må bra. Tyget är otroligt mjukt och villigt kliar inte , och den har en otroligt vacker och elegant design. Dettatröjan för damen har hög hals, och sitter bra på överkroppen.


Jeans

Bekväma jeans är ett måste för den här säsongen och4Flex jeans är våra mest sålda byxor. Jeansen har en 4-vägsstretch som gör att de passar alla kroppsformer. Med sin smala passform och höga midja passar den perfekt på vilken kropp som helst.Flare jeans är ett perfekt val om du vill ha en lösare passform med den populära selen vid anklarna.

Blå skinny og stretchy jeans til dame     Blå flare jeans til dame, slengbukse

 

Vardagsklädsel

Mysiga kläder är avgörande för god komfort under höstsäsongen och ett mysigt set kommer att vara bra att ha.Doux stickad turtleneck ochDoux stickade byxor är ett perfekt alternativ! Du kan välja om du vill använda delarna var för sig, eller tillsammans som ett läckert goseset. Setet innehåller en liten andel ull som skapar en fin textur.

Beige myk turtleneck     Beige myk kosebukse med sleng, loungewear til dame


Matchande mysset

Ett av de viktigaste plaggen du bör skaffa i höst är ett nytt kramset , nämligen en bradamasker eller träningsbyxor  med matchningluvtröja. VårWanderlust Leggings ochWanderlust Hoodie är perfekt för dig som letar efter ett nytt goseset. Leggings är ribbstickad och mjuk, passande perfekt som kosebukse . Den har extra sträcka som då kommer att känna sig väldigt bekväm och sitta högt upp i livet . Det är slim-fit och har en smickrande passform och kommer att se bra ut i höst med de finaste beige färgen. Detta kombineras medWanderlust Hoodie - som är en av favoriterna ivardagsklädselsamling. Passformen är super och den är jättebra att ha på sig, och eftersom den är beskuren så passar den också perfekt andra med byxor som är höga i midjan.

Läs även:Bästa goseset för kvinnor

beige loungewear cropped hoodieribbestrikket tights med høyt liv

  

Bekväm och cool sweatshirt

Recharge Sweatshirt är en läcker och bekvämtröja. Tröjan har en ljus och elastisk ämne som känns mjukt mot huden. Komfort är en av de största fördelarna med denna tröja, och crewnecken ger dig precis det du letar efter. Den kan användas till och från träning och är fantastisk att chilla i.

Läs även:De bästa träningsbyxorna, ochDe bästa hoodies

 

grå collegegenser i elastisk stoffsvart collegenser med matchende joggebukse

 

Collegetröjan passar perfekt till höstgarderoben då den har många praktiska stylingmöjligheter. Du kan enkelt matcha den med enturtleneck ochjeans för att få en cool look. Det går även att styla den med sinmatchande träningsbyxor, ellershorts, för att få en cool look.

Höstens färger

Årets höstfärg är chokladbrun. Denna färg är ett mjukare alternativ till den klassiska svarta färgen som är en favorit hos många. Vi har flera plagg i chokladbrun, här är några rekommendationer:

Wonder stretch jacka        Scrunch tights

 Brun allværsjakke     Brun scrunch tights

Anpassa scrunchie tights      Anpassa scrunchiesporter väl

Brun sømløs tights     Brun scrunch sports-bh med pads

 

Läs om höstens bästa ullstrumporhär!

Tillbaka till blogg