Vårgarderobe 2022

Vårgarderob 2022

Våren är precis runt hörnet. Det betyder mildare klimat, barmark och mer solljus! Den perfekta tiden att börja träna igen. Klicka hem lite träningsmotivation nu och se vår kompletta guide till de senaste trenderna inom träningsmode.

Behöver du nya träningskläder till vårsäsongen?Vi hjälper dig. 

Löparskor

Nu närmar sig våren äntligen, både ljusare och längre dagar. Då passar den perfekt att ta på löparskorna om igen. Vi rekommenderar därför att du investerar i några lätta bra skor som är perfekta för både inomhus- och utomhusaktiviteter.

Det viktigaste när du handlar löparskor är att hitta en med bra dämpning, som är bekväm och ger bra stöd runt fotleden. På så sätt kan du njuta av en bra löprunda utan att behöva oroa dig för dina fötter. Vi rekommenderar dig därför vår Endorfin RX1 skor. Dessa skor   du kommer in helt svart , svart med vit sula och vit . skorna passar lika bra till träning som till vardags, vilket gör detta till en perfekt investering när isen smälter och marken blir bar igen.

Løpesko

 Endorfin RX1 skor  i vitt.

 

Träningstights i fräscha färger

Vår betyder mer hälsosamt Färger i omklädningsrummet. Vi erbjuder som tur är har ett antal träningstights som är perfekta för vårperioden. Vi erbjuder olika tights med fina färger. Samtidigt erbjuder vi även träningsshorts för varmare dagar, eller för dig som trivs bäst med träning i shorts.

 

En av våra favoriter för kommande säsong är Peach Scrunch Tights. Vi erbjuder denna snygga tights i ett antal vackra färger, bland annat en vacker persikofärgad färg och en superfräsch turkos tights. Para ihop dina nya vårtights med vår matchning Peach Scrunch Sport-BH för en matchande superfräsch outfit.

Peach scrunch tights

Peach Scrunch Tightsi orange

Peach Scrunch tights

Peach Scrunch Tights i ljusgrönt

 

I vårt sortiment har vi även flera andra bra träningstights eller shorts som passar perfekt för kommande säsong.

Scrunch shorts

Scrunch Shortsi svart

Pasteltights

Pastell Rib Leggings  i lila

 

Vortexttights

Elevate Vortex Leggings i ljusblått

 

Jackor

Det kan fortfarande vara lite kyligt på våren. Gillar du att träna ute rekommenderar vi en lätt jacka att ta med på träningsresan. Vår Fleek Stretch Jacka är designad med din komfort och välbefinnande i åtanke. Jackan är perfekt för den lite kyliga vårmorgonen och håller dig varm och bekväm under hela passet.

Stretchjakke

Fleek Stretch Jacka i mörkgrått

Fleek Stretch Jacka i svart.

Vi ser fram emot våren lika mycket som du. Gå ut och gå i vårsolen. Vi hejar på dig!

Se hela vår kollektionhär.

 

 

Tillbaka till blogg