De beste turshortsene

De bästa vandringsshortsna

För den bästa vandringsupplevelsen är det väsentligt med bra kläder du känner dig bekväm i. Samtidigt som det är viktigt att ha varma kläder på sig kalla dagar är det lika nödvändigt att ha bekväma kläder för varmare tider. När pulsen ökar kan det vara skönt att inte ha för mycket på sig och en vandringsshorts är ofta ett perfekt val för resan.

 

Fältshorts - Turshorts i begränsad upplaga

Dessa shorts är utrustade med praktiska och stora fickor så att du kan ta med dig din mobiltelefon, plånbok, nycklar med mera på resan. Shortsen har hög midja så att den sitter bra på kroppen medan du är aktiv. Samtidigt som utomhusplagget är luftigt och bekvämt med sin korta passform är det ändå tillräckligt långt för att undvika friktion och smärtsamma sår mellan benen. Dessa shorts är perfekta för friluftsliv och långa promenader i olika terräng.

Tur shorts famme rød  Friluftsliv shorts rød famme

 

Pace löparshorts 

Föredrar du en enklare variant med tunnare tyg är dessa vandringsshorts ett bra alternativ! Shortsen har hög midja och två lager så att den har en lös passform parallellt med att den sitter bra mot låren under hela resan. Dessa shorts passar bra för en bra promenad eller joggingtur, speciellt vid hög intensitet då den är tunn i tyget.

Løpeshorts famme svart  Grå tolags turshorts

 

Antisladd bikershorts 

Dessa träningsshorts är gjorda av halkfritt material så att shortsen inte glider upp eller rullar ner under resan. Dessa cykelbyxor har hög midja och täcker större delen av låren så att du säkert kan undvika friktion mellan låren. Dessa träningsshorts är sköna att ha på sig när det kommer till längre resor. När du både går långt och springer kan det uppstå friktion mellan låren, vilket dessa shorts förhindrar. Den håller bra och kommer inte att glida ner under låg- eller högintensiv träning.

Antislip shorts svart friluft famme  Grå antiskli turshorts

    

Flytta shorts

Flytta är en vandringshorts gjord för full rörelsefrihet. Den har en 4-vägs stretch, är ultralätt och hållbar med atletisk passform. Dessutom är shortsen vattentät med DWR-membran (Durable Water Resistant). Dessa shorts är perfekta för friluftsliv och speciellt skogspromenader. Shortsen passar för långa resor med både hög och låg intensitet. Rörelsefrihet är bra i olika terräng.

 

 

Celine vandringsbyxor

Celine vandringsbyxor är de perfekta vandringsbyxorna som kan förvandlas till shorts. Den är gjord av elastiskt och andningsbart tyg som gör den perfekt för friluftsliv, speciellt skogspromenader i olika terräng. Dessa byxor är perfekta för både varma och kalla temperaturer då de kan användas som både shorts och byxor. Byxorna har en snygg passform med bra och stora fickor där du har plats för plånbok, mobil och nycklar.

Svart turbukse shorts famme   Grå turshorts og turbukse i en
Tillbaka till blogg