De beste turshortsene

De bästa vandringsshortsna

För bästa vandringsupplevelse är det viktigt med bra kläder som du känner dig bekväm i. Samtidigt som det är viktigt att ha varma kläder på kalla dagar är det lika nödvändigt att ha bekväma kläder för varmare tider. När pulsen ökar kan det vara skönt att inte ha för mycket på sig, och en vandringsshorts är ofta ett perfekt val för resan.

 

Fältshorts - begränsad upplaga turshorts

Dessa shorts är utrustade med praktiska och stora fickor så att du kan ta med dig din mobiltelefon, plånbok, nycklar med mera på resan. Shortsen har hög midja så att de sitter bra på kroppen medan du är aktiv. Samtidigt som utomhusplagget är luftigt och bekvämt med sin korta passform är det fortfarande tillräckligt långt för att undvika friktion och smärtsamma sår mellan benen.

Beste turshorts med høyt liv og god stretch     Beste turshorts med høyt liv og god stretch

 

 

Löpningshorts i fart 

Om du föredrar en enklare variant med tunnare tyg är dessa vandringsshorts ett bra alternativ! Shortsen har hög midja och två lager så att den har en lös passform parallellt med att den passar bra till låren under hela resan.

Grå tolags turshorts    Grå tolags turshorts bakfra

 

 

Antislip -cykelshorts 

Dessa träningsshorts är gjorda av halkfritt material så att shortsen inte glider upp eller rullar ner under resan. Dessa cykelbyxor har hög midja och täcker de flesta låren så att du säkert kan undvika friktion mellan låren.

Nærbile av antiskli treningshorts    Grå antiskli treningshorts