Jämförelse av Famme Softy Tights och Lululemon Align Pants

När det kommer till premium träningskläder är Famme Softy Tights och Lululemon Align Pants två av de mest populära alternativen. Båda är kända för sin komfort och fantastiska passform. Många som känner till Align Pants från Lululemon undrar vad skillnaden är? I den här artikeln skriver vi mer om både Align Pants och Softy Tights.

Materialet: Softy Tights vs. Rikta in byxor

Materialet är nästan identiskt. Både Softy Tights och Align Pants är gjorda av extra fin Nylon 6.6 och Lycra Elastan. Garnet är interlockstickat och tyget är borstat för att göra det ultramjukt. Resultatet är extra komfort och tights som sitter bra på kroppen. Nästan alla tights är bekväma, men du kommer att märka skillnad när du provar Softy Tights eller Align Pants.

Lululemons Align Pants använder tyget Nulu ® . Den är tillverkad av taiwanesiska Eclat Textiles Co. Ltd. som delvis ägs av Lululemon. Noll ® är Lululemons mjukaste tyg.

Fammes Softy Tights använder tyget SoftSilk ®. Både Noll ® SoftSilk ® är medeltjock (215-220 gsm) och andas effektivt. De består av 80% Nylon 6,6 och 20% Lycra ® Elastan.

Framsöm vs. utan framsöm

Vi gjorde medvetet Softy Tights utan framsöm eftersom det är vad alla vill ha. Varför gör inte Lululemon detsamma?

Align Pants tvingar dig att gå med en främre söm eftersom:

  • Detta ökar kostnaderna för strumpbyxorna
  • När alla vill ha Align Pants utan framsömmen, vad ska de göra med alla tights med framsöm som ingen vill ha?
  • Bilder, information och marknadsföring måste ändras

Det är därför en av världens dyraste tights fortfarande har en söm framtill, trots att ingen egentligen vill ha den.

Fin passform

Align Pants och Softy Tights har hög midja och full längd. Personligen tycker vi att Align Pants skär ner botten lite för lågt. På Softy Tights har vi valt att lägga en böjd söm över rumpan för att ge illusionen av en finare bakdel. Sömmen högre upp kommer också att ge känslan av att tightsen sitter bättre runt midjan.

Användning & aktivitet

Softy Tights och Align Pants kan användas för samma ändamål. Både för träning och till vardags. De vanligaste är yoga, styrketräning och andra aktiviteter med låg till medelhög intensitet. På grund av det extra fina materialet rekommenderas det inte att använda Align eller Softy för högintensiv träning. Det gäller till exempel Crossfit där man gör övningar med mycket friktion mot plagget.

Tyget är lätt, transporterar fukt effektivt och torkar snabbt. Många väljer därför att använda Softy Tights oavsett aktivitet, på alla pass.

Se hela utbudet av träningstights från Famme här . Letar du efter scrunchtights kan du se utbudet här .

Shorts, toppar och byxor?

    Upplev skillnaden genom att utforska vår Softy-kollektion , som inkluderar olika stilar som Softy Flared Pants , Softy Shorts och Softy Sports Bra .

    Visuell jämförelse

    Nedan är några bilder som visar Famme Softy Tights :

    Black Softy Leggings ForanBlack Softy Leggings SideBlack Softy Leggings Bak

    Slutsats

    Vad du än väljer så garanterar vi dig att både Align Pants och Softy Tights är otroligt bra och snygga tights. Om du vill ha maximal komfort utan framsöm måste du välja Softy Tights .

    Tyget är nästan identiskt, så du måste tänka på designen och vilken färg du gillar bäst. Om du har extra tur kan du tillåta dig själv att prova en av varje.

    Om priset är avgörande är Softy ett bättre alternativ. Famme erbjuder även gratis byten och fartyg från Norge.

    Om du har fler frågor eller behöver ytterligare hjälp, tveka inte att kontakta oss. Vi hjälper dig gärna att hitta de perfekta tightsen!

    Tillbaka till blogg