beste-treningsutstyret-dame-treningsutstyr

Bästa träningsutrustningen 2022

Nu när hösten är här är det många som kommit igång bra Träning och varje dag igen. Det finns inget mer motiverande än att ha bra träningsredskap som kan hjälpa dig att inte bara få en roligare tränings erfarenhet , men att du också presterar ännu bättre. Här har vi sammanställt en guide till de bästa produkterna du kan ha bland dina träningsredskap, för studio- eller hemmaträning, oavsett om det ärträningsoveraller ellerpannband som håller öronen varma när du är ute och springer i kylan.

 

Träningsoveraller i fräscha färger

Träningsoveraller , eller träningsband (resistance bands på engelska) är ett måste för din träningsutrustning.Motståndsband är ett bra komplement till din träningsutrustning, då de är bra på aktivera musklerna vilket bidrar till en bättre träning. Dessa är perfekta för sessioner när du går träna hemma och inte minst på Gym . De aktiverar inte bara viktiga muskelgrupper utan skapar också motstånd. Vårträningsoveraller Finns i tre olika styrkor, nämligen lätt, medium och tung. Vi har också fräscha färger som sticker ut och som ser bra ut när du tränar. Här kan du läsa om vårfavoritövningar med träningsresår.
Dessutom har vi vårtAktivt höftbandsom är lite tjockare och ökat motstånd. Dessa bootybands är gjord av ett tjockt material för hållbarhet och komfort.

 

resistance band som skaper motstand og aktiverer muskler

 

Armband - håller saker och ting säkra

Med vårenPace armband ta hand om nycklar och andra diverse föremål på ett enkelt och säkert sätt under ditt träningspass. Detta är ett praktiskt armband med förvaringsficka - ett tillbehör som kan göra träningen lite enklare då du vill se till att dina personliga tillhörigheter förvaras säkert.
Sort håndleddbånd med praktisk lomme med glidelåsHvit wristband med lomme til oppbevaring

 

Pannband och handskar för utomhusträning

Om du behöver en sportig och lätt pannband nu för hösten och vintern när du ska ta löpturen utomhus är vårPace Pannband det perfekta tillskottet till din träningsgarderob.Den har en mjuk och läcker kvalitet som är perfekt för när du är aktiv utomhus, speciellt inomhus mellansäsongerna . Kommer in en storlek , passar alla. Läs mer och vårt pannbandhär.
Hvitt pannebånd som er ensfarget og stretchySort pannebånd til dame egnet til løping

 

Bra handskar är också ett måste för aktiva damer som älskar att träna ute och som vill hålla värmen. VårPace vinterhandskar är perfekt för dig som behöver en session värme och skydd under träning - de är lämpliga som de perfekta handskarna för kvinnor skidsäsongen och i allmänhet utomhusträning när det är kallt ute. Materialet är elastisk och hållbar , och låter dig använda pekfunktionen på din smartphone utan att ta av dig handskarna.Handskarna har en speciell silikonhandtagsmönster som förhindrar att saker lätt glider av, som din telefon eller ett cykelstyre. Dessa bra och snygga handskar för dam är gjorda av 3M Thinsulate isolering som håller dig bra och varm de kallaste dagarna. Handskarna är praktiska kardborreband som kan justeras och handskarna är designade för enkel dragning och förvaring. Dessa bra, mjuka och varma handskar är ett måste för damer som ska på skidresa till t ex Hemsedal.
Vinterhansker som gir beskyttelse under treningsøkten

 

Huvudbonader - hatt och kepsar

En bra huvudbonader är viktigt när det kommer till träning och aktivitet utomhus. Oavsett om det är kallt eller solen skiner. Letar du efter en bra varm mössa till vintern kan vi rekommendera vår Stickad mössa. Denna hatt är en måste ha på kalla dagar. Hatten har en enkel, stilren design vilket gör att mössan passar bra till allt, från skinnjackor och kappor till friluftskläder och parkas. Det här är en snygg hatt så du kan använda den både i stan och uppe i bergen.

Beanie til dameLue til dame

VårEmblem Kepsar är enklassisk,svart och bekväma kepsar med Famme-logga på. Kepsen kommer i One Size, men har en justerbar rem tillbaka för att justera storleken så att den passar alla. Det här är en keps som kan bäras året runt, och du kan ha enpannband nedan på lite svalare dagar. Våra kepsar skyddar huden från UV-strålning genom att skugga solen samtidigt som denskyddar ögonen mot starkt solljus.

Caps for dame med justerbar reimSort caps til dame

Snabbglasögon för löpturen

När man ska ut och jogga eller springa är det trevligt att ha ett par sportglasögon som kan skydda dig från solen, och sitta bra på huvudet. När du rör dig som du är nedanför konditionsträning det är viktigt att glasögonen passar bra på huvudet så att det inte behöver vara till besvär och sedan förstöra resan. Famme har ett bra utbud av olikasportglasögon, som du kan läsa omhär. Våra storsäljare snabba glasögon ärFusion solglasögon.

Solbriller til dameSportsbriller til dame

Väska och ryggsäck - förvaring av träningsredskap

Med alltträningsutrustningen du måste ha en bra och rymlig väska eller säck att ha allt uppe när du är på språng eller på väg till träningen och hem igen. Om du har letat efter en rymlig och snygg träningsväska, är du på rätt ställe. VårFärdig sportväska är robust och sportig , den kommer att bära allt du behöver av saker för träning, och kan användas för resor. Här får du plats för allt du behöver ha med dig till träningen i en snygg, elegant och klassisk träningsväska. Detta är en träningsväska av bra kvalitet t; med underlag som skyddar mot fukt och smuts, och fler fickor för att ge ännu mer plats för dina saker. Det här är en fantastisk sådan kappsäck som kommer att se bra ut hängande över axeln.
Klassisk og sort treningsbag med praktisk reimPraktisk og robust bag til å oppbevare treningsutstyr

 

Om du letar efter en ryggsäck att använda till träning så har vi den perfekta träningsryggsäcken här i Famme, nämligenFärdig gymsäck.Den är funktionell och lämpar sig för att ta med det viktigaste till träningen. Det här är en bra träningsväska vilket är snygg och enkel , med blixtlåsficka utanför. Detta praktisk träningsväska ser sportig ut på absolut alla och här får du effektivt allt du behöver.
Sporty og funksjonell treningssekkEnkel og stilfull sekk til trening med praktisk glidelåslomme

 

Se ävenBästa vinterhandskar och -vantar för kvinnor!

Tillbaka till blogg