beste-treningsutstyret-dame-treningsutstyr

Bästa träningsutrustning 2021

Nu när hösten är här är det många som har fått en bra start Träning och varje dag igen. Det finns inget mer motiverande än att ha bra träningsutrustning vilket kan hjälpa dig att inte bara få en roligare tränings erfarenhet , men att du också presterar ännu bättre. Här har vi sammanställt en guide till de bästa produkterna du kan ha bland din träningsutrustning, för studio- eller hemmaträning, oavsett om det ärträningsdräkter ellerpannband som håller dina öron varma när du är ute och springer i kylan.

 

Träningsdräkter i färska färger

Träningsdräkter , eller träningsband (motståndsband på engelska) är ett måste för din träningsutrustning.Motståndsband är ett bra komplement till din träningsutrustning, eftersom de är bra på aktivera musklerna vilket bidrar till ett bättre träningspass. Dessa är perfekta för sessioner när du ska åka träna hemma och inte minst på Gym . De aktiverar inte bara viktiga muskelgrupper, utan de skapar också motstånd. Vårträningsdräkter Finns i tre olika styrkor, nämligen lätt, medium och tung. Vi har också fräscha färger som sticker ut och som ser bra ut när du tränar. Här kan du läsa om vårfavoritövningar med träningselastik.

 

resistance band som skaper motstand og aktiverer musklermedium gymstrikk som aktiverer muskelgrupper

 

Armband - håller saker säkra

Med vårenPace Armband du behåller enkel och säker vård av nycklar och andra diverse saker under träningspasset. Detta är ett praktiskt armband med förvaringsficka - ett tillbehör som kan göra träningen lite enklare eftersom du vill se till att dina personliga tillhörigheter förvaras.
hvit wristband med lomme til oppbevaringsort håndleddbånd med praktisk lomme med glidelås

 

Pannband och handskar för utomhusträning

Om du behöver en sportig och lätt pannband nu för hösten och vintern när du ska springa ute är vårenPace Pannband det perfekta tillägget till din träningsgarderob.Den har en mjuk och utsökt kvalitet som är perfekt för när du behöver vara aktiv ute, särskilt i mellansäsongerna . Kommer in en storlek , passar alla. Läs mer och vårt pannbandhär.
Sort pannebånd til dame egnet til løpingHvitt pannebånd som er ensfarget og stretchy

 

Bra handskar är också ett måste för aktiva damer som älskar att träna ute och som vill hålla värmen. VårPace vinterhandskar är perfekt för dig som behöver en session värme och skydd under träning - de passar som perfekta handskar för kvinnor skidsäsongen och i allmänhet träning utomhus när det är kallt ute. Materialet är elastisk och hållbar , och låter dig använda pekfunktionen på din smartphone utan att ta av handskarna.Handskarna ha en speciell handtag i silikon vilket gör att saker inte glider lätt, till exempel din telefon eller ett cykelstyr. Dessa bra och fina handskar för kvinnor är gjorda av 3M Thinsulate -isolering som håller dig god och varm under de kallaste dagarna. Handskarna är praktiska kardborre som kan justeras och handskarna är utformade för enkel dragning och förvaring. Dessa bra, mjuka och varma handskar är ett måste för damer som ska på skidresa till exempelvis Hemsedal.
Vinterhansker som gir beskyttelse under treningsøkten

 

Snabba glasögon för löpningen

När du går ut för att jogga eller springa är det skönt att ha ett par sportglasögon som kan skydda dig från solen och sitta bra på huvudet. När du rör dig som du är nedan konditionsträning det är viktigt att glasögonen passar bra på huvudet så att det inte behöver vara till besvär och sedan förstöra resan. Famme har ett bra urval av olikasportglasögon, som du kan läsa omhär. Våra bästsäljare snabba glasögon ärAktiva solglasögon ochPrestanda Solglasögon.

 

Raske briller til dame egnet til løpingfreshe solbriller som beskytter mot sollys

 

Väska och ryggsäck - förvaring av träningsutrustning

Med alltträningsutrustningen du måste ha en bra och rymlig väska eller säck att ha allt uppe när du är på språng eller på väg till träning och hem igen. Om du har letat efter en rymlig och snygg träningsväska, är du på rätt ställe. VårReady Duffel Bag är robust och sportig , den kommer att ha allt du behöver av saker för träning och kan användas för resor. Här får du plats för allt du behöver ta med dig till träningen i en elegant, elegant och klassisk träningsväska. Detta är en träningsväska med bra kvalitet t; med underlag som skyddar mot fukt och smuts, och fler fickor för att ge ännu mer plats för dina saker. Det här är en fantastisk väska som kommer att se bra ut hängande över din axel.

 

Klassisk sort treningsbag med praktisk reimpraktisk og robust bag til å oppbevare treningsutstyr

 

Om du letar efter en ryggsäck att använda för träning har vi den perfekta träningsväskan här i Famme, nämligenKlar gymsäck.Det är funktionellt och lämpligt för att ta med de viktigaste sakerna till träning. Det här är en bra träningsväska vilket är snygg och enkel , med blixtlåsficka utanför. Detta praktisk träningsväska ser sportig ut på absolut alla och här får du effektivt allt du behöver.
sporty og funksjonell treningssekkenkel og stilfull sekk til trening med praktisk glidelåslomme