turbukse, utebukse, fjellbukse

Bästa vandringsbyxorna 2022

Vi testar de bästa vandringsbyxorna för kvinnor så att du kan hitta de byxor som passar dig bäst till nästa berg , stugresa eller skogstur. Vi värdesätter kvalitet och passform så att byxorna du bär håller längre, och är anpassade efter de väderförhållanden som uppstår. Våra vandringsbyxor kan rekommenderas tillsammans med vårasamling av vandringskläder.

 

Fältbyxor

Fältbyxor är i samma linje somFältshorts. Vandringsbyxor kan vara ett smartare val om det skulle vara kallare eller regnigt dagen du är ute. På soliga dagar kommer Field-shorts att passa skåran bättre. Field slacks är de ultimata vandringsbyxorna för kvinnor, som sitter bra och är vattenavvisande .

Rød turbukse turbukse til dame

 

Vattentäta vandringsbyxor

Fly DWR pants är en vattentät och mångsidig vandringsbyxa. På långa eller korta resor året runt, där du behöver maximal rörelsefrihet, rekommenderar vi byxorna, då tyget dessutom är tunt och sträckt. Naturligtvis, om du planerar att besegra Mount Kilimanjaro kan det vara lämpligare att använda Field Line för en tjockare vandringsbyxa.

Treningsbukse til dameFritidsbukse til dame

 

Casual byxor

Aktiva byxorär en fritidsbyxa där användningsområdet är mångsidigt. Vandringsbyxorna är av högsta kvalitet och komfort. Ska du ut på en träning, resa eller behöver ett par byxor till vardagen som är lätta, funktionella och högt i livet så är detta valet för dig. Vandringsbyxorna är smidiga och tunna och kan därmed kombineras med vårullstickade byxor för en kallare tur på kvällen. Dessa byxor är ett måste med dig på stugresan.

Fritidsbukse til dameTreningsbukse til dame

 

 

Turtights

Grundläggande är en utbildning/ turtights vilket är högt upp i livet . Byxorna är elastiska med hög densitet för att ge dig en perfekt passform bra kompression . Dessutom är tyget gjort för att vara mjukt, solidt och mångsidigt. Vi erbjuder den väsentliga modellen i ettsömlös variant också.

Tights med kompresjon Tights med kompresjon til dame

Vill du ha en  varma turtights vi kan rekommendera vår Lätta termiska tights. Tyget är elastiskt, fukttransporterande med en borstad insida som gör tightsen extra varma och sköna, så att du kan njuta av höst- och vintersäsongen.

Varm høsttights til dame  Blå vintertights til dame med refleks detaljer
Läs mer om lätta termoleggings i vår vintergarderob!

 

Vandringsbyxor med shorts

Celine vandringsbyxor är en vandringsbyxa medbälte att dra åt runt midjan och möjligheten att göra om byxorna till shorts när du vill. Byxorna är elastiska och har ventilerande tyg med praktiska dragkedjefickor för mobil mm.

Byxorna har fin passform och goda anpassningsmöjligheter. Dessa byxor är perfekta för långa svala resor, men även korta varma dagar.

Turbukse med shorts Shorts som turbukse

 

Slim fit Turbukse

Everest termiska byxor är en vandringsbyxa som är perfekt för vintern, men även resten av säsongerna. Den håller dig varm, men andas också effektivt. Dessa byxor är perfekta för vandring i fjällen på vintern, de ser till att du inte blir för varm. Tyget i byxorna är elastiskt och slitstarkt vilket gör vandringsbyxorna exceptionellt bekväma.

Den har två fickor med dragkedja, kardborre runt midjan för att justera passformen och en ton-i-ton reflekterande logotyp.

  Everest Thermal Pants - bukser for dame   Everest Thermal Pants - slim fit bukse

Tillbaka till blogg