Leverans & Retur

Fyll i vårt returformulär. Du får en fraktetikett som kan användas för returen. På returer som inte är utbytbara dras 100 NOK från återbetalningsbeloppet. Detta gäller naturligtvis bara om du använder vår returlösning / etikett och det inte finns något avdrag om du skickar tillbaka på egen bekostnad.

1. Logga in på ditt konto eller skapa ett konto med samma mejl som du beställde beställningen med, tryck på "skapa konto" på inloggningssidan.

2. Välj ordning på din sida

3.Fyll i längst ner på beställningssidan vilka artiklar du vill returnera och "skicka" formuläret

Returguide

När returformuläret har fyllts i får du en länk till hur du skapar ett postnummer / returetikett. Returetiketten kan antingen skrivas ut, eller så kan du skriva portokoden på fraktetiketten som du redan har på förpackningen. Se bilder. OBS! Observera att vissa postkontor inte har kommit överens om att Posten accepterar postnummer undertecknade istället för att skriva ut en etikett. Betala inte för frakten även om den anställde inte har kommit överens om att detta måste godkännas. Se denna sida.

Du behöver inte en skrivare utan bara skriva postnumret på konnotan.

Om du inte har behållit originalförpackningen enligt ovan kan du skriva ut returetiketten som du skapade ovan. Skriv eventuellt samma information på papper och klistra in förpackningen.

Återanvändning

Om du har en produkt som du vill returnera men inte uppfyller villkoren rekommenderar vi att du besöker vår begagnad grupp där det definitivt är någon som vill ha produkten.

Utbytesrätt

Vid byte täcker vi både returfrakt och frakt av nya varor. Du måste lägga en ny order innan vi behandlar

Ångerrätt

Om du vill ångra ditt köp har du alltid 14 kalenderdagar från den senaste varan. Ångerrättslagen reglerar skyldigheter och rättigheter mellan konsumenter och företag (se lagen om informationsplikt och ångerrätt för distansförsäljning och försäljning utanför fasta affärslokaler på https://lovdata.no/dokument/NL/lov /2014-06-20-27q = angrerett)..