Leverans & Retur

 Returguide

Vi har gjort det enkelt att returnera. En returfraktsedel med Bring följer med i din leverans. 

Du kan enkelt klistra returfraktsedeln på din retur och lämna in den på ditt lokala postkontor.

Har du tappat bort din returfraktsedel? Be om en ny via e-post så ordnar vi det!

Du kommer att få ett e-postmeddelande senast några dagar efter att din retur har skickats till oss, där du kan välja mellan byte eller återbetalning.

Bytesrätt

Byte görs enkelt genom att vi ger dig en presentkort som täcker byte och frakt. Vi lägger alltid till 50 kr på presentkortet, i de flesta fall ger det även lite extra att shoppa för, en liten bonus som kunden får behålla.

Varor som inte kan returneras:

Underkläder och badkläder kan inte returneras av hälsoskäl eller hygieniska skäl.

Ångerrätt

Om du vill ångra ditt köp har du alltid 100 kalenderdagar på dig från den senast mottagna varan. Ångerrättslagen reglerar skyldigheter och rättigheter mellan konsumenter och näringsidkare (se lagen om informationsplikt och ångerrätt vid distansförsäljning och försäljning utanför fasta affärslokaler på https://lovdata.no/dokument/NL/ lov/2014-06-20-27q=angrerett)

På returer som inte är byten, dras returkostnaden av från återbetalningsbeloppet. Kostnaden är beräknad enligt följande:

1-4 produkter: 59 kr

5-8 produkter: 99 kr

9-11 produkter: 199 kr

12-15 produkter: 299 kr

Detta gäller endast om du använder vår returlösning/etikett, och det kommer naturligtvis inte att göras något avdrag om du skickar tillbaka på egen bekostnad.