Leverans & Retur

Fyll i vårt returformulär. Du får en fraktsedel som kan användas för returen.

Vid returer som inte är byten, dras 59 kronor av från återbetalningsbeloppet. Detta gäller endast om du använder vår returlösning/etikett, och det kommer naturligtvis inte att göras något avdrag om du skickar tillbaka på egen bekostnad.

1. Logga in på ditt konto eller skapa ett konto hos oss med samma mejl som du beställde beställningen med, tryck på "skapa konto" på inloggningssidan.

2. Välj beställning på din sida.

3.Fyll i de öppna fälten i formuläret och klicka sedan på "skicka" längst ner på sidan.

4. Du behöver inte välj vilka produkter som returneras.

Returguide

För en enklare retur får du med returfraktsedeln i ditt paket. Du kan enkelt klistra den på ditt returpaket och lämna in det på ditt lokala postkontor.

Har du tappat bort din returfraktsedel? Då kan du välja "ja" i returformuläret för att få den skickad till dig via e-post. Där kommer du också att få ytterligare instruktioner om hur du gör det.

 

Återanvändning

Om du har en produkt som du vill returnera men inte uppfyller villkoren rekommenderar vi att du besöker vår secondhand grupp där det definitivt finns någon som vill ha produkten.

Bytesrätt

Vid byte står vi för returfrakt. Du måste lägga en ny beställning innan vi behandlar returen. Varan som ska bytas måste beställas själv.

Ångerrätt

Om du vill ångra ditt köp har du alltid 100 kalenderdagar på dig från den senast mottagna varan. Ångerrättslagen reglerar skyldigheter och rättigheter mellan konsumenter och näringsidkare (se lagen om informationsplikt och ångerrätt vid distansförsäljning och försäljning utanför fasta affärslokaler på https://lovdata.no/dokument/NL/ lov/2014-06-20-27q=angrerett)..