Leverans & Retur

Fyll i vårt returformulär. Du får en fraktsedel som kan användas för returen. På returer som inte är utbytbara dras 49 NOK från återbetalningsbeloppet. Detta gäller givetvis endast om du använder vår returlösning/etikett och det görs inget avdrag om du skickar tillbaka på egen bekostnad.

1. Logga in på ditt konto eller skapa ett konto hos samma mejl som du beställde beställningen med, tryck på "skapa konto" på inloggningssidan.

2. Välj beställning på din sida.

3.Fyll i de öppna fälten i formuläret och klicka sedan på "skicka" längst ner på sidan.

4. Du behöver inteVälj vilka produkter som returneras.

Returguide

Efter att returformuläret är ifyllt får du ett e-postmeddelande med en returetikett eller instruktioner om hur du gör det. möjlighet att beställa hämtning från brevlådan.

Returetiketten går att skriva ut, Posten Norge har även börjat ha fraktetikettskrivare på många postkontor så att det går att skriva ut från posten.

Återanvändning

Om du har en produkt som du vill returnera men inte uppfyller villkoren rekommenderar vi att du besöker vår secondhand grupp där det definitivt finns någon som vill ha produkten.

Bytesrätt

Vid byte står vi för returfrakt. Du måste lägga en ny beställning innan vi behandlar returen. Varan som ska bytas måste beställas själv.

Ångerrätt

Om du vill ångra ditt köp har du alltid 100 kalenderdagar på dig från den senast mottagna varan. Ångerrättslagen reglerar skyldigheter och rättigheter mellan konsumenter och näringsidkare (se lagen om informationsplikt och ångerrätt vid distansförsäljning och försäljning utanför fasta affärslokaler på https://lovdata.no/dokument/NL/ lov/2014-06-20-27q=angrerett)..