Retur och byte

Returnerar

Du kan byta eller returnera dina produkter inom 14 dagar. Vi kommer även att täcka kostnaden för att skicka de nya artiklarna till dig.

Kom ihåg att fylla i detta returdokument för snabb hantering av din returHÄR.

Alla returkostnader måste täckas av kunden. Om du vill använda vår DHL Express-returetikett drar vi tillbaka kostnaden för returfrakten.

Returpolicy

-Kontakta osshär innan du returnerar några föremål.
- Du kan returnera produkterna inom 14 dagar efter leverans.
- Produkten måste vara i nytt skick med taggar kvar.
- Vill byta till en annan storlek på samma produkt Kontakta oss här innan du returnerar några föremål.
- Vill byta till en annan produkt Kontakta oss här innan du returnerar några artiklar och fyll i returformuläret.
- Om ett paket saknas måste du betala en hanteringsavgift.
- Om den returnerade produkten är smutsig smink etc eller skadad har vi rätt att avvisa din retur. Du kommer att meddelas via e-post och din retur skickas tillbaka på din kostnad.st.

- Frakt för returer täcks av kunden

 

Avbryt policyn

Enligt förordningen om distansförsäljning har du alltid rätt att annullera ditt köp inom 14 dagar från den dag du mottog varorna. Om du vill avbryta din beställning vänligen meddela osshär innan du skickar tillbaka din beställning.
När du har meddelat oss om annulleringen återbetalas summan av din beställning till dig så snart som möjligt, senast inom 15 dagar efter din avbokning.
Om du har tagit emot varorna är du ansvarig för att ta hand om dem och du måste skicka varorna tillbaka till oss i sitt ursprungliga skick inom 14 dagar från det att varorna samlats in.
Vi förbehåller oss rätten att ta ut en avgift för att inte överstiga våra direkta kostnader för återvinning av varorna om du inte returnerar varorna.

Om du vägrar en leverans från Famme är du ansvarig för de ursprungliga fraktkostnaderna och kostnaden för att returnera paketet till Famme. Detta belopp dras av från återbetalningen av varor. I det fall returavgiften överstiger varornas belopp plus fraktkostnader, kommer paketet att överges och du kommer inte att återbetalas.

Klagomål

Kontakta oss om du vill göra ett klagomålhär så snart skadorna märks, men inte senare än 7 dagar efter leverans.
När ett klagomål görs inleds en utredning av varorna. Innan varan returneras måste du visa bevis på defekten, helst en bild.
Om klagomålet accepteras betalar vi returkostnaden. Phyresavtal kontakta oss om du behöver hjälp!

Försäljningsartiklar

Det finns inga byten eller återbetalningar på försäljningsartiklar.