Slengbukse til dame | Flare pants | Flare jeans | Yogapants

Slingbyxor för kvinnor

Slingbyxor är just nu ett väldigt trendigt plagg. Det är inte så konstigt när det ofta räcker med byxor för att styla en annars vanlig outfit. Slingbyxorna kännetecknas av att de har en sling längst ner på foten som ger en smickrande effekt. Famme synd samling byxor garanterar dig en flare byxor för alla tillfällen. Dessa byxor passar för en lugn kväll hemma, till vardags och en full fest. Om du vill ha en kläder sling byxor,slingbyxa med split,träningsbyxor med sele, ellerjeans med bärsele då har vi det du letar efter.

Läs även:Höstens mode 2021 ochPlagg du behöver i höstgarderoben.

Slingbyxor

Ribbstickade slingbyxor

Ribbstickade slingbyxor är kläder sling byxor . Det här är de mjukaste slingbyxorna för mysiga och lugna kvällar, eller för full fest antingen hemma eller ute på stan, du väljer!Ungdom Flare Byxor är en svarta slingbyxor som du älskar det. Den är gjord av ett ribbstickat material av bomull vilket är lätt , elastisk , och sitter fint på. Tycka omLine Flare Pants är det elastisk som det är mjuk och därför multifunktionell och användningssituationen är helt upp till dig och dina behov.Doux stickade byxor är Fammes svar på ett slingbyx-alternativ till en skön, mjuk och lätt träningsbyxa som du får i färgerna svart, grått och beige.

Ribbestrikket slengbukse i grå  Ribbestrikket slengbukse i svart

Läs mer om våra bästa träningsbyxor för olika ändamål. Vi erbjuder också heltunderbart läckra velourbyxor och hoodie set att ta dina lediga dagar till nya höjder.

Flare jeans

Flare jeans är jeans med bärsele , och dessa är en av de mest populära typerna avjeans för damer i alla åldrar. Bootcut jeans har en bantningseffekt trots att de är breda längst ner på foten. Denna praktiska funktion är till för att de ska gå över stövlar och skor. Dessa jeans är fortfarande en favorit på grund av deras komfort och dess bantningseffekt. Dessutom är det möjligt att använda dessa byxor för alla sortersko.

Vår Flare jeans är en jeans med bärsele längst ner på benet. Den har en denim tyg som upplevs båda stretchig och mjuk . Dessa byxor kan snyggt stylas tillsammans med lite baggyT-shirt, eller en vårhöghalsade tröjor för en cool look.Jeans med vida ben å andra sidan är ett par jeans med smala och vida ben ända ner. Båda dessa slingbyxor är gjorda av äkta denim och ett perfekt stilalternativ för en utsmyckad vardagslook.

Läs även:Jeansguide – Hitta dina perfekta jeans

Jeans med sleng i mørk blå  Slengbukse jeans i beige hvit

  

Slingbyxa med split

En favorit bland alla varianter avslingbyxor, är slingbyxa med split . Dessa byxor har en split i nederkant där selen sitter, vilket gör den ännu lättare att bära över skor, samtidigt som den ger den bantningseffekt de flesta vill ha. Vår Jeans med rak slitsfåll är en jeans med split . Slingbyxorna har en högt liv och är  rak passform, men ändå tillräckligt tät för att forma sig fint runt låren och rumpan.Bär hemjeans är en stretchiga slacks jeans med split , och stretchen gör byxorna bekväma att bära. Placeringen och formen på fickorna gör att rumpan ser smickrande ut. Dessa jeans är perfekta att styla med enMagtröja, ochsneakers.

Jeans med sleng og splitt  Slengbukse med splitt

 

Svarta slingbyxor

Famme har ett bra utbud avsvarta slingbyxor. Ett svarta slingbyxor kan matchas med nästan vad som helst, och en av våra storsäljare svarta slingbyxor är Stickade Flare Byxor . Dessa slingbyxor är bekväma och sitter väldigt braloungewear-kollektionen din. Byxorna är elastisk , högt upp i livet och har en avslappnad stil , vilket ger dig en tillfällig utseende kombinerat med enluvtröja ellerMagtröja. Den har en sofistikerad, enkel och stilren känsla. Slingbyxorna är lätta att styla som du vill att de ska vara passar för alla tillfällen .

Strikket slengbukse i svart  Ribbestrikket slengbukse i svart

En annan variant av våra svarta slingbyxor är Line Flare Pants . Det här är en sele i lätt , elastisk och andas ribbtyg. Den kan användas både under träningspass, till vardags eller att chilla hemma i. Den är även fin nog att resa till stan med, eller när man vill klä ut sig, då den har en uppstramande effekt så att den får en smickrande passform på kroppen. Denna slingbyxa har enmatchande topp, vilket skapar en sportig men chill look.

Slengbukse i svart  Slengbukse i svart

 

Yoga byxor

Yoga byxor kan också vara en variant av slingbyxor . Vår Yoga byxor är en av dessa, och är gjord av ett mjukt, andningsbart och fukttransporterande tyg. Fördelen med yoga byxor är att de har god andningsförmåga , bekvämlighet och ger plats åt rörelsefrihet . Dessa egenskaper gör det yoga byxor passar perfekt för både träning och komfort i soffan. Dessa yogabyxor kan matchas med enbeskuren långärmad för en sportig look.

Läs även:Bästa yogabyxorna 2021

Yoga pants med sleng i svart  Yoga pants med sleng i grå
Ribbstickade yogabyxor är en slingbyxa i mjuk och räfflad kvalitet. Detta yoga byxor hår högt liv och bred resår i midjan vilket gör att den sitter bra och att du får en fin passform. Dessa byxor passar perfekt yoga , men kan även användas till vardags- och annan träning med låg eller medelhög intensitet. Det kan fungera som en slingbyxor tights eftersom tyget är elastiskt, fukttransporterande och ha det bra kvarhållningseffekt för optimal passform. Matcha med andrayogakläder som du hittar här.
Yoga pants i svart  Yoga pants i blå

 

Det finns många slingbyxor att välja mellan och du kan se hela vårt utbudhär! Många av våra slingbyxor passar personer med långa ben.

 

Andra blogginlägg:

Bästa jeans för kvinnor med former

De bästa träningsbyxorna 2021

De finaste byxorna för hösten 2021

Turtleneck för hösten

Tillbaka till blogg