Beste joggebuksene 2021

De bästa träningsbyxorna 2021

Det är alltid trevligt att ha det bra kosebukse Lätt tillgänglig. Oavsett om du ska ha en avkopplande dag i soffan eller gå en promenad i skogen, så gör du det joggingbyxor vara ett perfekt alternativ. Samtidigt finns det fina sorter som passar perfekt in i vardagens sysslor. Vardagsklädsel finns i olika tyger och former, vilket innebär att det alltid finns ett alternativ för varje tillfälle!

 

Träningsbyxor med sele

De mest trendiga gosbyxorna på marknaden idag är formade med en sele vid anklarna. Anledningen till att denna form är så omtyckt av norska kvinnor är att den passar perfekt på kroppen. Detta för att joggingbyxorna har högt liv och byxorna får benen att se ännu längre ut.

 

Stickade flare byxor är ett perfekt alternativ om du är lång! Det stilrena slingbyxor lika lämplig för användning hemma eller för avslappnade dagar i staden. De svarta byxorna kan enkelt formas som du vill.

Doux stickade byxor är en otroligt bekväm och mjuk gosbyxa med sele. De grå joggingbyxorna är tunna, har en högt liv och innehåller en låg andel ull som ger en fin konsistens. Detta passar också bäst för kvinnor med långa ben.

Line Flare byxor är gjord i ett mjukt och andningsbart ribbduk, och passar därför både som krambyxor eller träningsbyxor. Den här svarade slingbyxor är tätt och har därför inte lika lös passform som de andra två.

Svart stilren joggebukse med sleng til lange bein  Grå jobbebukse med sleng med høyt liv og mykt, pustende stoff  Svart stilren slengbukse i pustende og mykt ribbestoff

 

Träningsbyxor med fickor

För många är fickor ett mycket viktigt attribut när det gäller byxor. Med det kosebuksen Om du har fickor har du alltid möjlighet att ta med dina nycklar, mobiltelefon och plånbok. Fickor gör det joggbyxor mycket mer funktionell.

 

Ladda upp tröjor är utrustad med både snörning i midjan, resår i botten av anklarna och två stora fickor. Träningsbyxorna ligger mjukt bredvid kroppen och är perfekt överdimensionerade kosebukse att bära hemma.

Tech joggare är en tät och tunn tröja som passar både soffan och träningen. Byxorna har en hög midja med ett brett midjeband utan resår i midjan, med två stora fickor på sidorna och lite bakom.

Passform joggare bra för ett träningspass! Träningsbyxorna är smala och har blixtlåsfickor vilket gör byxorna ännu mer funktionella. Du kan röra dig fritt utan att oroa dig för att tappa din mobiltelefon ur fickan.

Grå, myk sweats med knyting i midjen og to store lommer Grå tettsittende joggebukse med store lommer og er fukttransporterende  Svart slim fit joggebukse med glidelåslommer av mykt materiale 

Ta en titt för att se hela vår samlingjoggingbyxor här!

Om du hellre vill hitta din nya favorit joggingset, kolla in vårt test av de bästa jogginguppsättningarna här!