Beste joggebuksene 2021

De bästa träningsbyxorna

Det är alltid trevligt att ha det bra kosebukse Lätt tillgänglig. Oavsett om du ska ha en avkopplande dag i soffan eller ta en promenad i skogen kommer duträningsbyxor vara ett perfekt alternativ. Samtidigt finns det sorter som kan passa perfekt in i vardagens sysslor.Vardagsklädsel finns i olika tyger och former vilket gör att det alltid finns ett alternativ för varje tillfälle!

 

Träningsbyxor med sele

De trendigaste mysbyxorna på marknaden idag är formade med en sele vid anklarna. Anledningen till att den här formen är så omtyckt av norska kvinnor är att den sitter perfekt på kroppen. Detta för att träningsbyxorna har högt liv och byxorna får benen att se ännu längre ut.

Stickade flare byxor är ett perfekt alternativ om du är lång. Det stilarna slingbyxor lika lämplig för användning hemma eller för vardagar i staden. Det svarta träningsbyxor kan enkelt stylas som du vill.Doux stickade byxor är en angenäm och mjuka gosebyxor med bärsele . Det gråa träningsbyxor är smal, har en högt liv och innehåller en låg andel av ull- vilket ger en fin konsistens. Det tunna träningsbyxor passar även bäst för kvinnor med långa ben.

Svart stilren joggebukse med sleng til lange bein  Grå joggebukse med sleng med høyt liv og mykt, pustende stoff

 

Line Flare byxor är gjord med enmjuk och andasribbtyg, och passar därför både somkosebukse ellerträningsbyxor. Dettasvart slingbyxor är ombonad, och har därför inte lika lös passform som de andra två.Youth Flare byxor är gjord i ribbstickat material av bomull. Dessa slingbyxor är designade för ditt ändamål. Med ett tyg som är lätt och stretchigt passar det alla dagar. Byxorna har ett brett resår alldeles upptill, med ett midjeband som ser till att slingbyxan sitter fint och bra runt midjan.Micro Rib stickade byxorär ett par byxor i mjuk och ribbad kvalitet. Byxorna har vida raka ben, samt hög midja med bred resår i midjan. För en avslappnad vardag, eller ett bra yogapass rekommenderar vi dessa byxor.

Svart stretchy ribbet slengbukse  Svart stretchy ribbet slengbukse  Vide og rette slengbukse i ribbet

Läs mer:slingbyxor för kvinnor ochyogabyxor för kvinnor. 

 

Träningsbyxor med fickor

För fler är fickor en mycket viktig egenskap när det kommer till byxor. Med det kosebuksen Har du fickor har du alltid möjlighet att ta med dig nycklar, mobiltelefon och plånbok. Fickor gör det joggingbyxor mycket mer funktionell och användbar.

Ladda träningsbyxor är försedd med både snörning i midjan, stickad nedtill på anklarna och två stora fickor. Det tunn joggebuksen ligger mjukt intill kroppen och är en perfekt överdimensionerad kosebukse att ha på sig hemma. Vita träningsbyxor vi har också liknande recharge träningsbyxor,Wonderland Jogger. Dessa byxor har däremot inget dragsko i midjan.

Tech jogger är en ombonad och tunna träningsbyxor som passar både till soffan och för träning. Byxorna har högt liv med ett brett midjeband utan resår i midjan, med två stora fickor på sidorna och lite efter.

Grå joggebukse i elastisk stoff med lommer   Pustende joggebukse med fukttransporterende stoff

 

Träningsbyxor

Fit jogger bra för ett träningspass! Träningsbyxor är slim fit och har blixtlåsfickor vilket gör byxorna ännu mer funktionella. Du kan röra dig fritt utan att behöva oroa dig för att tappa din mobiltelefon ur fickan.Snygg jogger är en fantastisk gosbyxa med sammetsmjukt bomullstyg. Byxan har två fickor, resår och knytband i midjan.

Slim fit joggebukse med full bevegelsesfrihet  Kosebukse i fløyelsesmykt bomullsstoff

Läs mer om vårstrumpbyxor med fickor!

 

Välj träningsbyxor

Velourträningsbyxor är väldigt populära under dagen på grund av sin snygga och bekväma design. VårVälj byxor är en sammetslena träningsbyxa med bred resår i midjan som gör att den sitter bekvämt på kroppen. Gosebyxorna har två fickor på baksidan, har hög midja och knytband i midjan.

Svart velur joggebukse med knyting i midjen  Lilla velur kosebukse med lommer bak
Tillbaka till blogg