En guide for deg som er på utkikk etter utvalgte jakker til trening og fritid

Jacketguide - allt du behöver veta!

Komplett jackguide

Det finns oändliga olikajackor på marknaden. Hur man väljer rätt jacka Här måste du tänka på vilka funktioner du vill att jackan ska ha, hur den ska se ut, vilket tyg den ska ha och mycket mer. Det kan tyckas överväldigande, men det behöver inte vara så svårt. I den här guiden kommer vi att gå igenom allt du behöver veta för att hitta bästa träningsjackan !

Innehållsförteckning

1. Regnjackor / skaljackor

    1.1 Pace Rain Jacket

    1.2 Celine Rain Jacket

2. Fleecejackor

    2.1 Sherpa Teddy Jacka

    2.2 Powerstretch -jacka

    2.3 Ullstretchjacka 

3. Löparjackor

    3.1 Wonder Stretch Jacket

    3.2 Fleek Stretch jacka

    3.3 Löpjacka i tempo

4. Nallejackor

    4.1 Ripstop Sherpa -jacka

 

Regnjackor / skaljackor

Våra regnjackor är i ett lätt och tekniskt material. I Norge är en bra och lätt regnjacka absolut nödvändig, eftersom vi aldrig helt kan lita på vädret. Regnjackorna har en vattenspelare på 10 000 mm, så du bör alltid vara väl täckt, oavsett väder.Ventilationslocklock och huva gör regnjackan ännu mer praktisk! Våra jackor passar perfekt som en del av regnkläderna ditt.

2-lagers regnjacka

Pace regnjacka är en lätt och teknisk regnjacka som ger dig bra komfort. Den är gjord av ett andningsbart material som hindrar dig från att be för varmt och fuktigt. Regnjackan har ventilationsdragkedjor under armarna som gör att luft kan strömma in och ut. Den har också bekvämt placerade fickor med en vattentät dragkedja och reflekterande detaljer som håller dig säker i mörkret. Det här underbara jackan är vattentät och kan också användas som skaljacka med enderaluvtröja ellerullunderkläder under.

  • Finns i svart och blått.
Regnjakke med hette, pustende, svartSvart regnjakke, pustende, skalljakke

 

Mångsidig regnjacka

Celine regnjacka är en enkel och vacker regnjacka med bra funktioner och komfort. Den skyddar dig från alla slags väder och fungerar som en skaljacka. Materialet i jackan andas, så du slipper bli för varm och klumpig. DWR -finishen innebär att jackan stöter bort smuts, fett, olja och vatten. Jackan har god komfort och har strategiskt placerade reflekterande detaljer som håller dig säker när du rör dig ut i mörkret.

  • Finns i svart och blått.
Regnjakke svart, blå, pustende Skalljakke, pustende materiale, regnjakke

 

 

Fleecejackor

Våra fleecejackor håller bra kvalitet. Vi har både teknisk fleecejacka, sherpajacka, som ofta kallas "teddyjacka" och fleecejacka i merinoull. Vi vet att hösten kan vara kall och blåsig och har därför vindtäta fleecjackor med huva. Fleecejackorna andas bra och transporterar fukt effektivt. Det här är bra jackor både för långa fjällvandringar eller till och från träning. Vi är säkra på att du hittar en som passar dina behov!

 

 

Teknisk fleecejacka

Powerstretch jacka är en mångsidig jacka som passar både träning och vardagligt bruk. Denna jacka är tillverkad i ett exklusivt tekniskt tyg och är en av flera produkter i Technostretch -kollektionen för maximal komfort! Detta tyg ger hög elasticitet, hög värmeisolering och en fantastisk andningsförmåga. Jackan har huva, tumhål på ärmarna och totalt fyra fickor, två på insidan och två på utsidan.

  • Finns i svart och vitt.
Teknisk jakke, allsidig, fleeceHvit fleecejakke, allsidig

 

Teddy jacka i fleece

Sherpa Teddy jacka är tillräckligt varm för att den ska kunna användas utomhus, samtidigt som den är mjuk nog att njuta av inuti. Denna underbara gosiga jacka är precis vad du behöver! Den har en dragkedja och två rymliga fickor där du har plats för de mest nödvändiga sakerna. Denna sherpajacka är tillverkad av fleece och är verkligen ett måste.

Om du vill ha en ännu varmare nallejacka med en ficka på bröstet kan du kolla in denRipstop Sherpa jacka som vi återvänder till längre ner, under "nallejackor".

  • Finns i svart och vitt.
Teddyjakke, kosejakke, fleeceSherpa jakke i svart

 

Ulljacka

Ullstretchjacka kan påminna om en fleecejacka, men är gjord i en ullblandning av högsta kvalitet. Denna jacka kombinerar stil och funktion på ett utmärkt sätt! Den är tillverkad av ett exklusivt tekniskt tyg och är en av flera produkter från Fammes Merino Technowool -kollektion för maximal prestanda och komfort. På grund av sin goda stretch är den perfekt för både bergsvandringar och löpningar på kalla dagar. Du håller dig varm, samtidigt som du kan röra dig som du vill. Det är bekvämt mot huden och kliar inte.

  • Finns endast i svart.
Ulljakke, merinoullUllblanding, fleecejakke, svart

 

Löparjackor

Våra löpjackor är lätta och elastiska. De andas bra och är fukttransporterande. Jackorna har praktiska fickor med blixtlås och reflekterande detaljer för att hålla dig säker i mörkret. Vissa jackor har också en avtagbar huva. Löparjackor finns i ett antal olika färger. Vi är säkra på att du hittar något som uppfyller dina behov! För att du ska hitta rätt löpjacka för varje tillfälle har vi gjort en guide för allavåra löparjackor!

 

Mångsidig träningsjacka

Wonder Stretch Jacka är en lätt och mångsidig jacka som håller dig varm och bekväm under kalla och regniga dagar. Jackan är designad för att klara både väder och kyla, samtidigt som den är vattentät. Det fungerar både för träning och för en avkopplande dag i staden. Du bestämmer! Detta gör jackan till ett absolut MÅSTE. Jackan håller dig varm och snygg hela dagen!

  • Finns i grönt och svart.
Løpejakke, treningsjakke, varmLøpejakke, grønn, lett treningsjakke

 

Träningsjacka perfekt för löpning

Fleek Stretch jacka perfekt för jogging i kallt och blött klimat. Jackan har två fickor, där du kan passa de viktigaste sakerna du behöver ta med dig till träningspasset. Det är stretchigt och av god kvalitet som gör att du vill stanna i timmar, oavsett vilka aktiviteter du gör. Kylan kommer inte längre att vara ett hinder med denna fantastiska jacka!

  • Finns i grått och svart.
Langermet treningsjakke med lommerAllsidig treningsjakke, løpejakke

 

Lätt och vindtät löpjacka

Löpjacka i Pace är en lätt jacka i ett andningsbart material. Löpjackan har två fickor och en avtagbar huva. Denna jacka är perfekt för utomhusaktiviteter på sommaren och våren. Jackan är också vindtät och har reflekterande detaljer som håller dig synlig i mörkret, vilket gör att du kan använda den bra på vintern även om du bara bär ett extra lager kläder under.

Välj den storlek du använder för normal. Om du är mellan två storlekar, välj den största.

  • Finns i blått och svart.
Lett løpejakke, svart, blåTreningsjakke, løpejakke, lett, med hette
 

 

Teddy jackor

Sherpa jackor är tillverkade i fleece som håller dig varm och varm. De har dragkedjor och rymliga fickor med gott om plats för de mest nödvändiga sakerna. Nallejackorna passar både för träning och som en mysig jacka. Du bestämmer!

 

Teddy jacka med bröstficka

Ripstop Sherpa jacka är gjord avTermolit. Tyget är elastiskt och bekvämt på båda sidor, vilket gör detta tyg unikt. Utsidan har en fin konsistens mot väder och vind, medan insidan är gjord av mjuk fleece som är bekväm mot huden. Jackan är varm och praktisk och passar bra till och från träning, på promenader eller hemma. För designens och hållbarhetens skull har jackan ton-i-ton ripstop-tyg på armbågarna och på fickan. Det gör jackan ännu snyggare, bättre och ännu mer unik. Nallejackan har dragkedja framtill, en ögla på insidan och en ficka med dragkedja på vänster bröst.

  • Finns i svart och blått.
Teddyjakke, sherpa jakke, brystlommeTeddyjakke, trening, kosejakke

 

Om du vill ha en nallejacka utan ripstop -tyg eller en ficka på bröstet, erbjuder vi också enmotsvarande jacka som vi har skrivit mer om under fleecejackor längre upp.

 

 

Tillbaka till blogg