Løpejakke til dame | Vanntett | Vinter | Refleks

Bra guide för löparjackor

Är du osäker på vilkenlöparjacka att välja för din nästa löptur 

När vädret är oförutsägbart, det regnar eller är kallt är det extra viktigt att ha det bra löparjacka . Det är viktigt att ha en träningsjacka som tål både väder och vind, och som matchar intensitetsnivån. Det kan vara svårt att hitta rättjacka för olika tillfällen, och många jackor har olika egenskaper som skiljer dem åt. Vi har ett brett utbud av jackor för kvinnor som passar för alla typer av aktiviteter, vare sig det är vandring eller löpning .

Läs även:Jackaguide - allt du behöver veta

 

Tunn och lätt löparjacka för dam

Wonder Stretch Jackaär en mångsidig löparjacka som passar både för träning och vardag. Den kan både följa med på fjällvandringen, och en promenad till staden. Den är designad för att tål väder och kyla , och kommer därmed att behålla dig värma och bekväm . Därför är det ett måste träningsjacka som kan användas till mycket olika saker, och kvaliteten ser till att du håller dig varm såväl som snygg och kan växla mellan olika aktiviteter under dagen. Denna jacka är inte vindtät, så den passar perfekt som löparjacka för sommar och höst, men kan även användas på vintern med en vindtät jacka över.

Allsidig løpejakke egnet til trening og hverdag  Brun løpejakke i lett materiale

 

Vindtät löparjacka

Pace löparjacka passar till träning och sommar och höst när det är så vindtät , lätt och har en material som andas . Den kan användas på vintern om du har en lite tjockare yta, som t.exull underklädery eller vårWonder Stretch jacka.Jackan har praktiska egenskaper som t.ex reflex- , avtagbar huva och två fickor för förvaring av mobil, nycklar och plånbok.

Läs även:Bästa ullunderkläder för kvinnor 2022

Lett og vindtett løpejakke til dame

 

Löparjacka med bra stretch

Fleek Stretch Jacka passar dig som gillar att vara ute - oavsett om det är en joggingtur i skogen eller en promenad i stan. Det här är en löparjacka med bra sträcka och bra kvalitet , som håller dig varm. Det långärmad träningsjacka är designad med två fickor , Vilket är praktiskt när man tränar utomhus. Jackan är designad med fokus på ditt välbefinnande och jackan håller dig varm länge under fysisk aktivitet ute i det svala vädret. Kylan är inte längre ett hinder för din träningsglädje, motivation och prestation.

Grå løpejakke med god stretch  Svart løpejakke med god stretch

 

Vattentät löparjacka

Pace regnjackaär ett perfekt alternativ till vandring, vandring eller jogging. Detta är ett bra 2-lager vattentät träningsjacka med material som andas . Det är teknisk och lätt , och för er som ska ut på resa ger det bra komfort oavsett vad resan kommer att föra med sig i väder och vind. Den ventilerar och passar bra med kläder under - oavsett om det är detull underkläder eller aT-shirt. Justerbar med kardborre, och praktisk med fickor. Det här är en regnjacka som tål det mesta.

Läs även:De bästa regnjackorna 2022

Sort regnjakke egnet til løping  Blå regnjakke med avtagbar hette  Løpejakke med ventilasjon

 

Löparjacka för vintern

Powerstretch jacka är en mångsidig jacka som passar lika bra för både träning och vardag. Tyget är gjort av en exklusivt tekniskt material för maximal komfort . Det varm löparjacka hår hög elasticitet , och hög värmeisolering samtidigt som du har en fantastisk andningsförmåga . Löparjackan är utrustad med fickor både insidan och utsidan av jackan.

Varmeisolerende løpejakke  Hvit jakke egnet til løping med teknisk materiale

 

Andra relevanta artiklar:
Tillbaka till blogg