Løpejakke til dame | Vanntett | Vinter | Refleks

De bästa träningsjackorna för kvinnor i år

Nu när det blir kallare ute lönar det sig att bära en bra träningsjacka som tål väder och vind. I Famme har vi ett brett urval avträningsjackor för damer som passar alla typer av aktiviteter - oavsett om det är vandring eller löpning. Här har vi sammanställt en lista med fyra avvåra bra jackor som bra tillskott till höstgarderoben.

Snygg och vindtät träningsjacka som passar det mesta

Stretchy og allsidig treningsjakke

Wonder Stretch Jackaär en supermångsidig träningsjacka som passar både för träning och vardagligt bruk. Den är konstruerad för att klara väder och kyla, samtidigt som den är vattentät. Således är det en måste -ha träningsjacka som kan användas till många olika saker - kvaliteten säkerställer att du håller dig varm och snygg och kan växla mellan olika aktiviteter under dagen.

 

Bekväm och smickrande löpjacka

God treningsjakke til løpeturen
Löpjacka i Pace är en favoritträningsjacka hos oss som passar perfekt med löpningen - Den är lätt, andas och vindtät. Med reflekterande detaljer och en huva som kan tas bort, är den lämplig som en superträningsjacka för löpningen under sommaren och hösten, och för vintern sitter den som ett skott även med tjockare lager under. Det passar perfekt med vårtViktiga tights. Om du letar efter en lätt träningsjacka är detta perfekt för dig.

Långärmad träningsjacka perfekt för löpning

Langermet treningsjakke til dame perfekt for vær og vind

VårFleek stretchjacka perfekt för dig som älskar att komma ut - oavsett om det är en löprunda i naturen eller i staden. Den är stretchig och håller bra kvalitet som håller dig varm i flera timmar - oavsett vilken typ av aktivitet du vill utföra. Du kommer att prestera bra i detta!

Vindtät regnjacka, ett måste för en träningstur i bergen

Kvalitetssikret og vanntett treningsjakke som passer til alt
Ska du på en bergsvandring i höst? Då är det vår Pace regnjackaträningsjacka perfekt för tillfället. Detta är en bra 2-lagers vattentät träningsjacka med material som andas. Det är tekniskt och lätt, och för dig som ska ut på en resa ger det bra komfort oavsett vad resan kommer med i väder och vind. Den ventilerar och passar bra med kläderna under - oavsett om det är detullunderkläder eller en t-shirt. Justerbar med kardborreband och praktiskt med fickor. Detta är en regnjacka som tål det mesta!

 

Tillbaka till blogg
1 av 3