Tights med høyt liv til dame

Bästa träningstights med hög midja

Bästa tights med hög midja

Träningstights med hög midja är ett av IT -plaggen som har kommit för att stanna. Den höga midjan framhäver de feminina kurvorna och ger en extra håll-in-effekt vid styrketräning, yoga eller löpning.Tights kan stylas med allt frånT -tröjor,beskurna toppar ochsport -bh, och är därför lika perfekt för en hektisk vardag som för ett träningspass. I den här guiden har vi samlat några av våra favoriter.

 

# 1 Vortex tårar 2

Vortex strumpbyxor blev snabbt en av Fammes storsäljare, och med goda skäl. Träningstightsna är sömlösa, vilket innebär att de har en otroligt bra andningsförmåga, flexibilitet och hållbarhet. Läs gärna mer om vad sömlösa träningskläder ärhär. På senare tid har vi förbättrat den första versionen av Vortex -tights med en högre nivå av elastan vilket ger mer kompression under träningen. Den nyare versionen har också fått extra kompression i midjan eftersom vi har lagt till extra stretch och en ribbad struktur. I Vortex -serien hittar du också våra Elevate -tights som formar och förstärker de feminina kurvorna genom strategisk design. Strumpbyxorna är inte transparenta under träning och squat proof.

 

# 2 Scrunch tights

Scrunch tights blev en del av sortimentet efter stor efterfrågan från våra kunder. Träningstightsna har en söm på rumpan som ger en Peach-bum-effekt som både lyfter, formar och framhäver de feminina kurvorna. Strumpbyxorna glider inte ner under träningen och är dessutom knäböjssäkra, vilket gör att du inte behöver oroa dig för att underkläderna ska synas. Våra scrunch -tights finns också i ensömlös version med en ribbad struktur i midjan som har blivit mycket populär.

 

# 3 Viktiga tights

Viktiga tights är en snygg klassiker som aldrig går ur mode. Strumpbyxorna har ett elastiskt tyg med hög densitet som ger bra kompression, och ser till att det inte är genomskinligt under ett träningspass. Denna tights passar perfekt till vårenEssential t-shirt i antingen svart eller vitt.

 

# 4 Techna strumpbyxor

Techna strumpbyxor är en sömlös tights som är mjuka och bekväma med två praktiska fickor som gör den perfekt för löpturer. Modellen har uppdaterats enligt kundernas feedback med högre livslängd och större fickor vilket gör att även de största mobiltelefonerna nu passar. Sömmarna är genomtänkta och utformade för funktion och synlighet.

 

 

# 5 Ribbade sömlösa tights

På sistone har träningstights i ribbstickat tyg blivit otroligt populära, och den enkla men snygga designen på tights visar exakt varför. VårRibbade sömlösa tights är en sömlös träningstights som är tillverkad i ett ribbstickat tyg som är mycket bekvämt. Tyget har en 4-vägs stretch, vilket innebär att strumpbyxorna formar sig naturligt efter kroppsformen och är flexibla. De ribbade detaljerna och signaturen V-form på baksidan hjälper till att forma och ger en naturlig lyft till skinkorna. Denna tights är perfekt att kombinera med vårenRibbad sömlös crop top.