Tights med høyt liv til dame

Bästa träningstights med hög midja

Bästa tights med hög midja

Träningstights med hög midja är ett av IT-plaggen som kommit för att stanna. Det hög midja framhäver de feminina kurvorna och ger en extra hålla in effekt av styrketräning , yoga eller löpning .Strumpbyxorna kan stylas med allt frånT-shirts,beskurna toppar ochsport behåar, och är därför lika perfekt för en hektisk vardag som för en träna . I den här guiden har vi samlat några av våra favoriter.

 

# 1 Kompressionstights

Vortex tights blev snabbt en av Fammes bästsäljare, och med goda skäl. Träningstightsen är sömlösa vilket gör att den har en otroligt bra andningsförmåga, flexibilitet och hållbarhet. Läs gärna mer om vad sömlösa träningskläder ärhär. På senare tid har vi förbättrat den första versionen av Vortex-tightsen med en högre nivå av Elastan vilket ger mer kompression under träningspasset. Den nyare versionen har även fått extra kompression i midjan då vi har lagt till extra sträcka och a räfflad textur. I Vortex-serien hittar du även våra Elevate-tights som formar och förstärker de feminina kurvorna genom strategisk design. Strumpbyxorna är inte genomskinliga under träning och squat proof.

Svart kompresjonstights med høyt liv  Vortex 2 seamless leggings  Elevate vortex seamless tights til dame 

 

# 2 Strumpbyxor med peach-bum effekt

Scrunch tights blev en del av sortimentet efter stor efterfrågan från våra kunder. Träningstightsen har en söm på rumpan som ger en Peach-bum effekt som både lyfter, formar och framhäver de feminina kurvorna. Trikåer glider inte ner under träningen och är dessutom knäböjssäker , vilket innebär att du inte behöver oroa dig för att dina underkläder ska komma igenom. Vår scrunch tights finns också i ensömlös version med ribbad struktur i midjan som blivit väldigt populär.

Scrunch treningstights til dame. Høyt liv med peach-bum effekt  Seamless scrunch treningstights til dame. Høyt liv med peach-bum effekt  Scrunch camo leggings

 

# 3 Hold-in tights

Essentiella tights är en stilren klassiker som aldrig går ur mode. Trikåer har ett elastiskt tyg med hög densitet som ger bra kompression , och ser till att det är inte transparent under ett träningspass. Den här tightsen passar vår perfektViktig t-shirt i antingen svart eller vitt.

Essential high waist tights  Essential high waist tights  Essential hight waist tights

 

# 4 Löpartights

Techna tights är en sömlösa tights lika mjuka och sköna med två praktiska fickor vilket gör den perfekt till löpturer . Modellen uppdateras enligt kundernas feedback med en högre liv och större fickor som gör att även de största mobiltelefonerna nu passar. Sömmarna är genomtänkta och designade för funktion och synlighet.

Løpetights til dame  Løpe leggings til dame med lomme  Løpetights til dame

 

# 5 Ribbade sömlösa strumpbyxor

Har på sistone träningstights i ribbstickad tyg har blivit otroligt populärt, och den enkla men snygga designen på tightsen visar exakt varför. VårRibbade sömlösa tights är en sömlösa träningstights gjorda av ett ribbstickat tyg som är väldigt bekvämt. Tyget har en 4-vägs stretch vilket gör att tightsen formar sig naturligt efter kroppsformen och är smidiga. De ribbade detaljerna och signatur-V-formen på ryggen hjälper till att forma och ge ett naturligt lyft till rumpan. Denna tights är perfekt att kombinera med vårenRibbad sömlös crop top.

Ribbestrikket treningstights til dame  Ribbestrikket treningstights til dame  Ribbestrikket treningstights til dame

 

# 6 Färgglada strumpbyxor med hög midja

Tights med färger har blivit väldigt populära på sistone, och är verkligen ett statementplagg. Den kan stylas antingen med en svart eller vit topp, eller som ett set om du vill sticka ut extra på gymmet. Famme har fått en rad färgglada strumpbyxor, bland annat våraPastellfärgade Rib Tights. Ett annat alternativ är vårtMotion Tights, som kommer i rött och blått! Våra klassiska storsäljare Vortex Tights har också lanserats i en mängd olika färger, inklusive gul, rosa, orange och lila!

Lilla høytlivstights  Turkis tights med høyt liv  Gul høytlivstights

 

# 7 Mönstrade tights med hög midja
Mönstrade tights är en klassiker och nya trender inom träningsmode dyker ständigt upp. Famme har ett antal träningstights med hög midja med mönster, inklusive vår nyaAcid Scrunch Tights! Den såldes slut på rekordtid och kommer även med en matchande långärmad. Ett annat alternativ är vårt Fleek Tights som har ett mer diskret mönster. Dessa tights finns i både rött, svart och blått. En annan hit ärTie Dye Tights, som kommer i grått och svart!
Blå stone washed treningstights med høyt liv  Rød tights med høyt liv  Svart tie dye tights med høyt liv

Tillbaka till blogg