seamless tights

Vad är sömlös? (Sömlösa kläder)

Vi förklarar Seamless


Sömlösa träningskläder tillverkas på samma sätt, men kvaliteten påverkas av flera olika faktorer. Vi förklarar var och en av de olika processerna. Varje sömlöst plagg stickas av en cirkulär stickmaskin (det finns några få undantag, men det är en sällsynthet). Det betyder att varje plagg stickas som ett rör. En träningstights, singlett eller sport -bh stickas på samma sätt.


  Vad som är avgörande för kvaliteten på ensömlösa tights? Alla punkterna nedan påverkar kvaliteten på sömlösa plagg.

  • Garn
  • Design och inställning av cirkulär stickmaskin (SANTONI)
  • Färgning
  • Klippning och sömnad (gjort för hand)
  • Kvalitetskontroll
  Sømløs tightsTreningsstights

   Vanliga engelska ord när man talar om produktion av sömlösa träningskläder:

   • Stickning
   • Cirkulär stickmaskin
   • Sömlös
   • Mätare med förkortning GG (mått på densiteten mellan nålarna på en stickmaskin)

   Garn

   Garnet är avgörande för tyget kvalitet och egenskaper. Du väljer garn beroende på syftet med plagget och önskad kvalitet. Det är normalt att kombinera olika typer av garn. Vi är stolta över att arbeta med en av de bästa garntillverkarna i världen. Vår partnerFulgar SpA i Italien specialiserat sig på Nylon 6.6 och andra tekniska garntyper. De är kända för sin kvalitet och hållbara produktion.

    

   Design & inställning av cirkulär stickmaskin

   Alla sömlösa plagg är designade i ett datorprogram innan de stickas av den cirkulära stickmaskinen. Denna design bestämmer de olika stickstrukturerna och dimensionerna. Varenda söm stickas nålarna av designen.


   En tekniker måste förbereda maskinen manuellt för produktion. Garnet måste sättas upp, justeras, defekta nålar måste bytas ut och maskinen måste rengöras och programmeras för respektive plagg.


   Färgning

   Färgning och behandling av tyget är viktigt för tyget komfort och egenskaper. Färgningen görs när det sömlösa plagget är ett rör.e.   Klipp & sy

   Efter färgning ska röret klippas och sys. Så blir det ett färdigt och användbart sömlöst plagg. Alla artiklar kräver denna manuella process. Sömlösa träningstights, underkläder, sport -behåar och tröjor måste klippas och sys innan de kan användas.


   Kvalitetskontroll

   En bra kvalitetskontroll måste upptäcka fel innan plaggen packas och skickas till Norge. Alla våra sömlösa plagg går igenom tre kvalitetskontroller.

   1. När tuben är färdigstickad
   2. När röret är färgat
   3. När plagget klipps och sys

    

   Fördelar med sömlösa träningsdräkter:

   • Färre sömmar
   • Mindre slöseri under produktionen
   • Obegränsat med möjligheter till design. Den cirkulära stickmaskinen stickar alla olika texturer som är designade i förväg.
   • Effektiv produktion och mindre manuellt arbete. Den cirkulära stickmaskinen stickar strumpbyxor på mindre än 10 minuter. Mönsterdelar elimineras.
   • Stort utbud av garn med tekniska egenskaper. Naturfibrer kan också användas.
   • En teknik i utveckling

   Ansökningar

   Sömlösa träningskläder är mjuka, har en bra passform och känns otroligt bekväma mot huden. För personer med höga krav på komfort och rörelsefrihet är sömlös ett bra träningsplagg.

   Vi gör sömlösa tights och sömlösa toppar för all fysisk aktivitet. Det inkluderar styrketräning, löpning och yoga. Det är därför vi har valt att använda exklusiva material som gör plagget extra bekvämt. Den är lätt, mjuk och transporterar fukt effektivt. Men även de bästa sömlösa träningskläderna måste behandlas ordentligt. Om du gör aktiviteter som innebär friktion mot föremål eller ytor, rekommenderar vi att du använder något annat än sömlösa tights. Vi rekommenderardessa tights om du ska till ett tufft CrossFit -pass, eller om du riskerar att ge dina strumpbyxor smak av asfalt eller andra ojämna ytor.

   Inget sömlöst plagg kommer gärna i kontakt med kardborreband, djurklor eller andra vassa föremål. Dessa kan skada ytan. Dina sömlösa träningskläder ska kunna ge dig många bekväma upplevelser och träningspass under lång tid.

    

   Sömlösa underkläder och strumpor

   Tidigare användes sömlösa maskiner mest för tillverkning avstrumpor ochunderkläder. Strumpor är gjorda på samma sätt som sömlösa kläder, men de klipps och sys annorlunda. Maskinen som producerar strumpor är också en cirkulär stickmaskin, bara mycket mindre.

    

   Flicka sömlös

   Vi håller oss uppdaterade om nya garn och sticktekniker för att ge dig det senaste och bästa inom sömlösa träningskläder. Skicka oss gärna feedback eller frågor om våra produkter eller sömlös produktion.

   Sømløs treningssettribbed sømløs leggings

    

   Sömlösa strumpbyxor

   Famme erbjuder enbrett utbud av sömlösa träningstights för att bäst tillgodose våra kunders behov. Variationen ligger bland annat i färg, passform och tyget på tyget. Oavsett vilken modell som passar dig bäst är alla våra sömlösa tights gjorda avFulgars Lamicrofibra. Detta är ett Nylon 6,6 -garn med extremt fina trådar som gör strumpbyxorna bekväma att träna i.

    

   De sömlösa tights vi erbjuder inkluderar våra bästsäljandeVortex strumpbyxor ochVortex 2 som är tjockare i tyget och har mer kompression. Om du vill ha en träningstights med en bra formningseffekt som ger rumpan en fin form, rekommenderar vi att du checkar utFörhöj våg leggings ochScrunch sömlösa leggings.

    

    

   Sömlös sport -bh

   Blandurvalet vi har av sport -behåar det finns också flera i sömlösa. Med sin enkla och fina design med få sömmar rekommenderar vi sömlösa ben för träning med låg till medelhög intensitet.

    

   En av våra bästsäljande tränings-behåar är leklösSömlös Bralette ochPower sömlös topp som är väl lämpad för daglig eller lågintensiv träning, till exempel yoga eller snabb promenad.Sky Sports Bra ochCamo sportar bra är bättre lämpad för träning med lite högre intensitet eftersom den har bra stöd, till exempel för styrketräning.