Beste seamless tights til dame

Bästa sömlösa tights 2022

Sömlösa träningskläder är gjord för maximal komfort och rörlighet . Att veta att plaggen är sömlösa de sitter bekvämt på kroppen utan att dra åt eller klämma obehagligt. Genom sin lätta passform är ensömlösa tights bäst lämpad för låg till medelintensiv träning. Om du ska utföra träning med hög intensitet kan det däremot vara smart att använda till exempel enkompressionstights då dessa sitter tätare på kroppen.

Om du vill läsa mer om vad seamless är, sehär!

 

Sömlösa tights

Vår bästsäljare sömlösa tights ärVortex tights. A Vortex leggings brukar vara lite tjockare i tyget jämfört med andra tights. Med hjälp av det sömlösa tyget ger tightsen en unik och bekväm passform. Vill du ha en tjockare tights med mer fokus på kompression så har vi ocksåVortex tights 2, som också är en sömlös träningstights. Tightsen finns i flera olika färger för att alla ska hitta en favorit! Bland utbudet hittar du sömlösa tights i svart, grå, beige, blå, lila, röd och grön.

Lilla seamless tights til dame, vortex tights  Blå seamless tights med kompresjon og tykt stoff
 

 

Sömlösa scrunch-tights

Bland våra tights finns sömlösa scrunch-leggings en stor favorit. Tightsen sitter inte bara bekvämt på kroppen utan den är även utrustad med en smickrande scrunch effekt . Detta resulterar i en fin passform lyfter rumpan och motverkar uni-butt, något fler värdesätter i en träningstights.

Läs mer om vad scrunch tights ärhär!

 

Scrunch sömlösa leggings

Scrunch sömlösa leggings har en enkel och stilren design. Tightsen kombinerar scrunch med en V-form som maximerar den smickrande scruncheffekten. Leggingsen finns i många olika färger – blå, svart, lila, rosa, röd och grå. Här hittar det garanterat en favorit!

Blå sømløs scrunch leggings  Blå seamless scrunch tights til dame

  

Scrunch camo leggings

Om du vill ha en tights i det populära kamouflagemönster ärScrunch camo leggings ett bra alternativ. Tightsen har bra kompression vilket gör den mer användbar för alla typer av träning – både för löpning och styrketräning. Tightsen finns i svart, grått och grönt

Grønn camo seamless tights med scrunch  Grønn sømløs scrunch leggings i camo-mønster

 

Sömlösa ribbade tights

Om du hellre vill ha en mer neutral tights utan scrunch sömmen är ribbade sömlösa leggings ett klassiskt alternativ. Ribbstickade tights är väldigt skön att bära samtidigt som ribbstickningen ger en snygg look. Leggingsen har en minimalistisk design och ett unikt utseende. Kombinationen av sömlös och räfflad resulterar i ett knäböjssäker leggings med högt liv och bra hållning .

 

Ribbade sömlösa tights

Ribbade sömlösa tights har en brett midjeband och en V-form så att leggingsna ger en snygg passform utan direkt scrunchsöm. Tightsen finns i svart, beige, grönt och blått.

Svart ribbed seamless leggings  Svart sømløs ribbestrikket tights     

 

Ribbade leggings

Ribbade leggings är gjord av exklusiv Nylon 6.6 som gör träningstightsen ännu bättre, där denandas bättre och ärsnabbtorkande. Leggingsna ligger smickrande på alla kroppsformer och håller sig väl tvätt efter tvätt. Tightsen finns i grått, blått och svart.

Blå ribbed seamless tights med hold-in  Blå ribbestrikket seamless tights til dame

   

Sömlösa tights efter färg

När man köper en ny tights är det inte bara de funktionella egenskaperna som framhålls, utan även färgen är viktig i beslutet. Om du tycker att det är lite svårt att veta vilken färg du ska gå för, läs gärna vidareguiden om hur du hittar rätt färg till dina träningstights!

 

Beige sömlösa tights

Färger går in och ut ur modet, men just nu är färgen beige i vinden. Ettbeige tights är elegant och stilren, och är lätt att matcha med olika träningstoppar. Vissa är däremot rädda för att en ljus färg på träningstightsen kan göra den genomskinlig, men så behöver inte vara fallet. Våra beige tights är knäböjssäkra och färgen ska inte gå på bekostnad av kvaliteten!

Beige seamless tights til dame  Beige seamless tights med kontour rundt rumpa  Beige ribbed seamless tights

 

 

Tillbaka till blogg