Guide til tights farger

Vilken färg ska jag välja på tightsna?

Hur hittar jag rätt färg på mina träningskläder?

Att köpa träningskläder kan vara både roligt och svårt eftersom det finns så mycket att välja på när det kommer till form, funktion och färger. Misströsta inte, här är den ultimata färgguiden för tights för att förhoppningsvis göra valet lättare för dig nästa gång du köper träningskläder.

Samlingar efter färg

Om du letar efter en strumpbyxa i en specifik färg så har vi våra egna kollektioner för strumpbyxor i färgernasvart,beige,grå,blå,lila,Röd,grön,rosa ochorange.

Träningstights med ljusa färger

Ljusa färger kan ofta ge en mer feminin känsla och ska du träna ute i solen blir de inte lika varma som mörkare färger. Ljusa färger kan också lyfta stämningen och göra träningen roligare! Om du vill ha en mer feminin eller "mjuk" look, kan en ljusrosa eller persikofärgad tights vara rätt för dig. Då rekommenderar vi bl.aElevate Wave Leggings eller en persika eller rosaScrunch Tights. Ett annat alternativ är vårtDefiniera leggings,Våren Leggings ellerOmbre lux leggings. När du väljer strumpbyxor med ljusa färger är det värt att tänka på att inte alla vill vara det knäböjssäker om du väljer en liten storlek. Läs mer om våra bästa knäböjssäkra träningstightshär!

Blå seamless tights  rosa seamless scrunch tights 
Lyse gul tights til dame  

 

Träningstights med mörka färger

Mörka färger ser ofta antingen tuffa eller snygga ut, och vi tror att svarta strumpbyxor är en tidlös stapelvara som alla borde ha i sin garderob. En annan fördel med mörka strumpbyxor är att de lättare döljer svettfläckar, så om du är orolig för det eller ska ha ett särskilt intensivt träningspass kanske du vill investera i en mörkare leggings. Några av våra favoriter ärTone Leggings,Suave Tights ochRibbade leggings. Vi rekommenderar ocksåZebra sömlösa leggings ochLeopard sömlösa leggings. 

Grå seamless tights  Ribbed seamless tights
  

 

Träningstights med starka färger

Starka färger drar till sig uppmärksamhet och kan också få dig att känna dig mer energisk! Om du är typen som gillar att sticka ut i mängden eller behöver lite extra motivation för att få upp energin under ett träningspass kan bl.a.Vortex tights ellerVortex tights 2.

rosa vortex tights  Rød treningstights

 

Ett annat alternativ kan vara vår nyaPeach Tights som kommer i en mängd livfulla färger. Denna tights har en subtil scrunch-effekt och sitter väldigt smickrande på.
  Knæsj gul tights til dame
 

Träningstights med mönster

En mönstrad tights är bra för att både fräscha upp lite i träningsklädersgarderoben med något unikt och kanske lite mer spännande än en enfärgad tights, samtidigt är den otroligt rolig att välja på. En mönstrad tights kan vara ett roligt statement, och du kan välja att mixa och matcha med ett stort urval av färgade, neutrala eller matchande toppar. Här är möjligheterna många! Några av våra favoriter med mönster ärLeopard Seamless Leggings ochCamo Tights. Annars har vi ocksåTie Dye Leggings ochAcid Scrunch Tights med ett mer minimalistiskt mönster.

Rosa leopard tights  Camo tights
Tie Dye tights  Grønn stone washed tights
 

Matchande set - tights och toppar

Du kan självklart mixa och matcha färger som du vill när det kommer till träningskläder och det finns mycket utrymme för kreativitet på denna front! Vi tycker ändå att det är något extra tillfredsställande med ett matchande set, oavsett om det är mönstrat, enfärgat, svart eller vitt. Några av våra favorituppsättningar är:


Ribbade sömlösa tights matchar medRibbad Seamless Crop LS. EllerMarmor Leggings ochMarble Sports BH

ribbed tights med matchende overdel  Marble tights

 

Ett annat alternativ är vårtAnpassa Scrunch-set ellerAcid Scrunch set som består av matchande tights och sport-bh.

Blått treningssett  Blå tights matchende blå crop top

 Här kan du också läsa vår artikel ommatchande set!

 

Svarta träningstights

Svarta strumpbyxor är färgen alla går med - svart eller svart. Det fina med svarta träningstights är att den kan passa till vad som helst. Du kan enkelt matcha tightsen med valfri färg på toppen, skor och ser otroligt bra ut. Det som är viktigt för många är att strumpbyxorna inte är genomskinliga och vi har ett stort utbud av svarta strumpbyxor som inte är genomskinliga. Dessutom är våra träningstights squatsäkra. Du kan se mer av vårt utbud av svarta träningstightshär!

Ribbade sömlösa strumpbyxor ochElevate Wave Leggings 2 

Svart tights  Svart tights
  

Vi har även ett stort utbud av svarta träningstoppar som du kan använda till träningstightsen. Här har viRibbad Seamless Crop LS ochAtlantic linne

Svart treningstopp  Svart treningstopp
Tillbaka till blogg
 • treningsklær med mønster til dame

  Tights med mönster

  Träningskläder har kommit tillbaka till modet och vi på Famme har flera varianter för dig! Vi har camo tights, Tie Dye tights, Ombre tights och Marble träningstights.

  Tights med mönster

  Träningskläder har kommit tillbaka till modet och vi på Famme har flera varianter för dig! Vi har camo tights, Tie Dye tights, Ombre tights och Marble träningstights.

 • Trendy treningstights til hverdags

  Tights till vardags

  I en hektisk vardag kombineras träning med andra sysslor, där du cyklar till jobbet eller går till affären. Den knappa tid man har i vardagen kan också jämföras med den...

  Tights till vardags

  I en hektisk vardag kombineras träning med andra sysslor, där du cyklar till jobbet eller går till affären. Den knappa tid man har i vardagen kan också jämföras med den...

 • Topp fem squat proof tights til dame

  Topp fem knäböjssäkra tights

  Undvik träningstights som är genomskinliga under övningar som knäböj och marklyft. Vi har sammanställt våra fem bästa knäböjssäkra träningstights i den här guiden. Hitta din favorit!

  Topp fem knäböjssäkra tights

  Undvik träningstights som är genomskinliga under övningar som knäböj och marklyft. Vi har sammanställt våra fem bästa knäböjssäkra träningstights i den här guiden. Hitta din favorit!

1 av 3