Guide til tights farger

Vilken färg ska jag välja på tightsna?

Hur hittar jag rätt färg för mina träningskläder?

Att köpa träningskläder kan vara både roligt och svårt eftersom det finns så mycket att välja mellan när det gäller form, funktion och färger. Förtvivla inte, här är den ultimata färgguiden för tights för att förhoppningsvis göra valet enklare för dig nästa gång du köper träningskläder.

Ljusa färger

Ljusa färger kan ofta ge en mer feminin känsla och om du ska träna ute i solen blir de inte lika varma som mörkare färger. Ljusa färger kan också lyfta stämningen och göra träningen roligare! Om du vill ha ett mer feminint eller "mjukt" utseende kan en ljusrosa eller persikofärgad strumpbyxa vara precis i din gränd. Då rekommenderar vi bl.a.Elevate Wave Leggings 2 ,Elevate Vortex Leggings 2 eller en persika eller rosaScrunch TightsFerskenfarget tightslys farget treningstights 

Mörka färger

Mörka färger ser ofta antingen tuffa eller snygga ut, och vi tror att svarta tights är en tidlös häftklammer som alla borde ha i sin garderob. En annan fördel med mörka tights är att de lättare döljer svettfläckar, så om du är orolig för det eller ska ha ett särskilt intensivt träningspass kan du investera i en mörkare leggings. Några av våra favoriter ärVortex tights 2,Suave Tights ochRibbade sömlösa tights.

Mørk rød tightsMørk grønn tights

Starka färger

Starka färger lockar uppmärksamhet och kan också få dig att känna dig mer energisk! Om du är av typen som gillar att sticka ut i mängden eller behöver lite extra motivation för att få upp energin under ett träningspass kan bl.Ella Leggings ellerShiva tights.

Fargerik leggingsBlå treningstights 

Mönster

En mönstrad strumpbyxa är bra för att både fräscha upp lite i träningsklädernas garderob med något unikt och lite mer spännande än en enfärgad strumpbyxa, samtidigt är det otroligt roligt att välja mellan. En mönstrad tights kan vara ett roligt statement -stycke, och du kan välja att blanda och matcha med ett stort urval av färgade, neutrala eller matchande toppar. Här är möjligheterna många! Några av våra favoriter med mönster ärBOP Tights,Tie Dye Leggings ochCamo Tights.

Mønstret treningstights

Matchande set

Du kan naturligtvis blanda och matcha färger som du vill när det gäller träningskläder, och det finns mycket utrymme för kreativitet på denna front! Vi tycker fortfarande att det är något extra tillfredsställande med en matchande uppsättning, oavsett om den är mönstrad, enfärgad, svart eller vit. Några av våra favorituppsättningar är:


Ribbade sömlösa tights ochRibbad sömlös beskärning LS

Ribbet sett

Ombre leggings ochOmbre sport -bh
Ombre treningstøy

Marmor leggings ochMarmor sport -bh

Matchende mønstret sett

Camo Tights ochCamo sport -bh ellerCamo långärmad crop top

 Camo rosa sett

Tillbaka till blogg
1 av 3