Topp fem squat proof tights til dame

Topp fem knäböjssäkra tights

Vad är en knäböjssäkra tights?

Squat proof träningstights gör att tightsen har en viss tjocklek på tyget som gör att den inte blir genomskinlig vid olika träningsövningar. Syns underkläder genom tightsen vid övningar som knäböj och marklyft är tightsen tyvärr inte knäböjssäkra. Detta kan vara väldigt irriterande på ett gym fullt av andra människor.

Vårt sortiment består huvudsakligen av knäböjssäkra träningstights med undantag för några limited edition färger i sömlöst material, där detta står i produkttexten. Här får du våra topp fem knäböjssäkra tights.

Sömlösa tights

Vortex tightsär en sömlös läggning med något tjockare tyg. Detta leder till en garanti för att kunna använda leggings till alla tillfällen, speciellt vid övningar där man är rädd för att rumpan ska synas extra mycket. Med en fantastisk textur, som är både bekväm och bekväm, får du dina feminina kurvor.
Svart seamless treningstights dame  Seamless treningstights dame
läs mer omsömlösa tights. 

 

Tights med hög midja

Viktig hög midjaär en knäböjssäkra tights. Vi har alla varit förbi att köpa ett par tights som kryper ner efter varje övning. Med denna leggings slipper du detta problem och kan springa för fullt utan att tänka på att dra upp tightsen.

Squat proof treningstights til dame Squat proof treningstights til dame
Läs merträningstights med hög midja. 

Scrunch Seamless Leggings

Ingenting är bättre än att kombinerasömlös och scrunch i en och samma tights Leggingsen sitter inte bara bra mot kroppen utan ger dig fantastiska former. Oavsett om du gillar överkropps- eller underkroppsövningar är det här de perfekta tightsen.
Scrunch seamless treningstights  Scrunch treningstights til dame
Läs merbästa tights för styrketräning,vad är scrunch tights.

Träningstights med fickor

Techna Tights utmärkt för både löpning och styrketräning. Tightsen har två praktiska fickor som passar de största mobiltelefonerna inklusive iPhone Plus. Med hög midja och bred midja har du inget att oroa dig för.
Treningstights med lomme  Svart treningstights med lomme
läs mer om kompressionstights ochtights med fickor.

Ribbstickade sömlösa tights

Du behöver inte köpa en svart tights för att den ska vara knäböjssäker. Färgen har ofta lite att säga, men material är viktigt att framhäva. Vårribbade sömlösa tights är för dig som letar efter ljusare nyanser. Med ett fantastiskt material som passar bra mot kroppen, och passar alla aktiviteter.
Beige ribbed treningstights til dame  Beige ribbed treningstights til dame

 

Hur vet du att tightsen är knäböjssäkra?

Välj rätt storlek

Det kan vara förvirrande att läsa produktrecensioner där vissa hävdar att tightsen är knäböjssäkra, medan andra helt inte håller med. Det handlar mest om kunder som har gått ner en storlek när tightsen känns stretchiga, och vill ha en viss grad av kompression eller hold-in-effekt. Tygets tjocklek spelar förstås in, men tygets elasticitet kan i vissa fall vara väldigt stretchigt och man kan snabbt bli frestad att gå ner en storlek. Du bör därför välja din vanliga storlek om du vill undvika en transparent träningstights.Se vår storleksguide här!

 

Hur man testar tightsna 

Om du är osäker på om träningstightsen är knäböjssäkra Du kan enkelt ta reda på det genom att utföra knäböj framför en spegel eller använda kamerafunktionen på telefonen. I flera fall räcker det bra att böja sig ner mot golvet för att kontrollera att tightsna inte är genomskinliga. Hitta din favorit träningstights genom vår guide.

 

Läs mer om träning för nybörjare.

Intervallträning för nybörjare

Träningsprogram för nybörjare

Hiit-träning för nybörjare

Träning på kontoret och hemma

Tillbaka till blogg