beste tights til styrketrening

Bästa tights för styrketräning

Vilka träningstights ska du välja för styrketräning 

Att välja rätt tights för rätt ändamål kan vara svårt. Vilka egenskaper bör betonas? Är det transparent? Det andasn? 
När man tränar styrka är det viktigt att ha tights som har bra håll och som samtidigt bidrar till optimal prestation under passet. Tights som är väldigt tunna och transparenta är vanligtvis inte de bästa tightsna att välja före en styrketräning. Alla våra tights är tillverkade och anpassade för speciell styrketräning och har därför ett högt liv och är inte transparenta. Tights med hög midja är mycket bra för all slags träning eftersom det ser till att tightsna håller sig på plats och du inte behöver oroa dig för att den ska glida ner längs vägen.

Det finns oändliga alternativ att välja mellan när det gäller tights för styrketräning. En utmaning många står inför är vilka tights de INTE ska välja. Lösa tights är inte bäst lämpade för en styrketräning eftersom det kan leda till irritation och ytterligare belastning. Tights med många detaljer, som fickor, kan du också försöka styra undan med gott samvete. De är bättre lämpade för löpning eller promenader.

Om du inte känner att det är bekvämt eller för varmt med träningstights kan du gå på en träningsshorts. Många shorts har samma egenskaper som tights, men är kortare i längd. Det kan också vara ett bra alternativ på varma dagar.

Vi har sammanställt en lista över de tights vi tror att du behöver för styrketräning!

Scrunch tights

En scrunch-tights är mycket lämplig för styrketräning, eftersom den är knäböjssäker och hög i midjan. Scrunch -effekten ger rumpan ett extra lyft, vilket gör att du känner dig fräsch och bra. Tightsna ger bra grepp och är väl lämpade för styrketräning hemma och på gymmet.Den här strumpbyxan finns i många fina färger, och kan kombineras med många olika toppar.

scrunch tights

Sömlösa tights

Sömlösa tights är tights utan sömmar som garanterar både komfort och stil.Denna sömlösa tights är som scrunch-tightsna knäböjssäkra och har hög midja. Det ger också en fin håll-in-effekt. Tightsna har ett coolt och nytt mönster, så med detta får du både ut det mesta av träningen och ser otroligt fräsch ut!

stamina seamless tights

Lyft upp virvelstrumpor

Höj Vortex är en strumpbyxa som lyfter rumpan eftersom den är gjord av en kombination av sömlös teknik och strategisk design. Detta är den första sömlösa tights som verkligen tar fram feminina former och ger en formande effekt. Midjebandet gör att tightsna håller ett bra grepp under hela styrketräningen.

elevate vortex tights

Fit shorts

Dessa sömlösa shorts ger ett sofistikerat utseende och betonar former och får dig att må bra under träningen. Shortsen är utformade för att varken glida ner eller glida upp under fysisk aktivitet. Den är utformad så att du kommer att känna dig både bekväm och flexibel.Denna shorts är ett bra alternativ till tights.

fit shorts

Tillbaka till blogg