Scrunch tights

Vad är Scrunch Tights?

Scrunch Tights är en strumpbyxa med scrunch effekt . Scrunchen separerar skinkorna och ger rumpan en finare och mer smickrande form . Detta görs med hjälp av en speciell sömnadsteknik som stramar tyget och därför bidrar till att skapa en illusion av en finare och större rumpa . Du kommer definitivt att känna dig fräsch under hela träningspasset med Scrunch Tights. Så om du letar efter en strumpbyxa som går in i rumpan är det här artikeln för dig!

Alla våra strumpbyxor med scrunch-effekt har snart blivit våra bästsäljare . För övrigt, strumpbyxorna är inte genomskinliga och knäböjssäker .

Läs mer om alla våra tights i det ultimataguide för tights.

 

Vilka strumpbyxor ska jag välja?

Att välja rätttrikåer kan verka omöjligt då det finns så många att välja på. Vi har därför gjort en översikt övervåra bästa scrunch tights och deras unika egenskaper!

Klassiska scrunch-tights

Denna tights är en av våra populäraste tights , och är ett värdeskåp favorit- bland våra kunder. Det är otroligt bekvämt och framhäver feminina former . Scrunch-effekten ger dig en peach-bum effekt som hjälper dig att känna dig trevlig och självsäker under hela ditt träningspass. Vi har använt ett nytt tyg som är mjukt, tätt och andas. Det är en bekvämt tyg vilket är perfekt för både låg och hög intensitet.

Scrunch tights   Svart scrunch tights til dame

 

Scrunch tights med booty-kontur

Vår nya Peach Scrunch Tights blev direkt en storsäljare, och det är inte utan anledning! Dettaträningsstocken formar rumpan och får det att se väldigt smickrande ut. Den kommer också i båda neutralafärger, förutom livfulla vårfärger.

Blå scrunch tights med contour  Oransje tights som fremhever rumpa

Scrunch tights med stentvätt

En annan nyutvecklad favorit hos kunderna ärAcid Scrunch tights. Dettatrikåer ärmjuk i tyget och har en smickrande baksida. Den har en tillhörande träningströja så att du kan vara trendig i ettträningsset.

  

 

Scrunch tights med bred midja

Som ett alternativ till våra storsäljarescrunch tights, vi har utvecklat modellenstiga upp. Träningstightsen har en naturlig och fast passform vilket gör att den sitter bättre runt midjan. Med en brett foder och v-cut bak får du det ultimata «rumpa effekt» . Som med alla andra Famme tights, uppstår också knäböjssäker och inte transparent .

Grå scrunch tights arise Svart scrunch tights arise

 

Sömlösa scrunch-tights

Scrunch sömlösa leggings är en sömlösa leggings som bildar rumpan. Den är högre bak än fram, vilket ger bättre grepp och snyggare passform. Leggingsen sitter bra runt midjan, är fantastisk elastisk och i inte transparent . Det gör att du kan röra dig fritt utan att behöva oroa dig för att tightsen ska glida ner mellan varje knäböj.

Blå seamless scrunch tights Rød seamless scrunch tights

 

Scrunchtights med camomönster

Scrunch camo tights är en bra sömlös tights med scrunch bak som dessutom har en stilren camo mönster . Den har en bra kvarhållningseffekt och är både smickrande och bekväm.

Svart scrunch camo leggings  Grønn scrunch camo leggings

 

Skulpterande scrunch-tights

Anpassa scrunchie tights är en mjuk och flexibla sömlösa träningstights . Leggingsen framhäver deras feminina kurvor V-form och scrunch effekt. Tightsen sitter tight och formar sig efter kroppen, samtidigt som allt håller på plats.

Khaki adapt scrunchie leggings Svart adapt schrunchie leggings

 

Shorts med scrunch

Efter stor förfrågan erbjuder vi även nuScrunch shorts, sv korta träningsshorts med samma scrunch-teknik som i våra bästsäljande tights. Perfekt för träning i varmare väder. Vi erbjuder även shorts insömlösa version.

svart scrunch shorts Grå seamless scrunch shorts

 

Tights som går in i rumpan

Många vill ha strumpbyxor som går in i rumpan för att forma rumpan på ett smickrande sätt. Många av dessa strumpbyxor som används på detta sätt är bara vanliga strumpbyxor med tunt tyg som går att dra långt upp för att framhäva rumpan. Fördelen med scrunch-tights är att den är formad så att den är naturlig framhäver rumpan och går in bakom så att du inte behöver göra detta. Det är inte utan anledning som den här typen av strumpbyxor kallas för butt tights!

3 fördelar med Scrunch-tights

1. Framhäver dina former!

Scrunch tights framhäver formerna och kommer att få dig att må bättre under ditt träningspass. Scrunch-effekten lyfter rumpan samtidigt som den inte är genomskinlig.

2. Mjuk och bekväm

Tightsen är mjuka och bekväm mot huden då materialet består av nylon och elastan. Ämnet lämpar sig väl för träning med både låg och hög intensitet.

3. Hög midja och bra andningsförmåga

Famme Scrunch-tights har hög midja utan att det känns för tajt. Med extremt god andningsförmåga dessa är en säker favorit tights.

 

Läs även våra andrastrumpbyxor inlägg:

Tillbaka till blogg