Scrunch tights

Vad är Scrunch Tights?

Scrunch Tights är tights med scrunch -effekt. Repan skiljer skinkorna och ger rumpan en finare och smickrare form. Detta görs med hjälp av en speciell sömnadsteknik som stramar tyget, och därför hjälper till att skapa en illusion av en finare och större rumpa. Du kommer definitivt att känna dig fräsch under hela träningen med Scrunch Tights. Så om du letar efter ett par av tights som går i rumpan är det här artikeln för dig!

Alla våra tights med scrunch -effekt har snart blivit våra bästsäljare. Dessutom, scrunch tights är inte transparenta och squat proof.

Vilka tights ska jag välja?

Att välja rätt tights kan verka omöjligt eftersom det finns så många att välja mellan. Vi har därför gjort en översikt övervåra bästa scrunch -tights och deras unika egenskaper!

Famme Scrunch Tights

Den här tights är en av våra mest populära tights, och är en säker favorit bland våra kunder. Det är otroligt bekvämt och lyfter fram feminina former. Scrunch-effekten ger dig en persika-rumpa-effekt som hjälper dig att känna dig fin och trygg under hela träningen. Vi har använt ett nytt tyg som är mjukt, tätt och andas. Det är ett bekvämt tyg som är perfekt för både låg och hög intensitet.

Scrunch leggingsRumpetights

Scrunch sömlösa leggings

Scrunch sömlösa tights formar skinkorna och ger bra håll. Den är högre bak än fram, vilket ger ökat grepp och bättre passform. Dessa tights sitter bra runt midjan, är otroligt elastiska och inte genomskinliga. Detta innebär att du kan röra dig fritt utan att behöva oroa dig för att strumpbyxorna glider ner mellan varje knäböj.

sømløs scrunch tightsSømløs rumpetights

 

Scrunch Camo Tights

Scrunch camotights är en fantastisk seamless tights med scrunch baktill som också har ett snyggt kamomönster. Den har en bra håll-in-effekt och är både smickrande och bekväm.

Mønstret rumpetightsScrunch tights med camo mønster

 

Anpassa Scrunchie Tights

Anpassa scrunchie tights är en mjuk och flexibel seamless träningstights. Leggingsen betonar de feminina kurvorna med sin V-form och scrunch-effekt.

Sømløs scrunchie tightsSømløs scrunchie tights

 

Scrunch Shorts

Efter stor förfrågan erbjuder vi också nuScrunch shorts, en kort träningsshorts med samma scrunch-teknik som i våra bästsäljande tights. Perfekt för träning i varmare väder!

Shorts som går inn i rumpaShorts med scrunch

 

Tights som går i rumpan

Många vill ha strumpbyxor som går in i skinkorna för att forma skinkorna på ett smickrande sätt. Många av dessa tights som används på detta sätt är bara vanliga tights med tunt tyg som kan dras långt upp för att markera skinkorna. Fördelen med scrunch -tights är att den är formad så att den naturligt lyfter fram skinkorna och går in bakom så att du inte behöver göra detta.

3 fördelar med Scrunch -tights

1. Markerar dina former!

Scrunch -strumpbyxorna markerar formerna och får dig att må bättre under träningen. Scrunch -effekten lyfter skinkorna medan den inte är transparent.

2. Mjukt och bekvämt

Strumpbyxorna är mjuka och bekväma mot huden då materialet består av nylon och elastan. Ämnet lämpar sig väl för träning med både låg och hög intensitet.

3. Hög midja och bra andningsförmåga

Famme Scrunch -tights har hög midja utan att det känns för hårt. Med extremt god andningsförmåga är dessa en säker favorit tights.