Treningstights for korte ben

Tights för korta ben

Tights för dig med korta ben

Då alla människor har olika längder och former kan det vara svårt att hitta träningskläder som passar perfekt till den egna kroppen. Alla har unika kroppar vilket vi tycker är supercoolt. Men detta ger också vissa utmaningar när man letar efter den perfekta träningstightheten. Om du har korta ben och kämpar för att hitta ett par tights som passar så är det här guiden för dig!

Om du brottas med det raka motsatta problemet Vi har även en guide för dig som letar efter en tights för långa ben!

 

Löpartights för korta ben

Lustiga leggings är äntligen verklighet! Detta är en träningstights med 7/8 längd , vilket gör den perfekt för dig med kortare ben. Den har en passform med hög midja och V-form som framhäver de feminina kurvorna i rätt områden. Matcha denna fräscha träningstights med en av våraträningstoppar för en komplett look!

treningstights med korte bentreningstights for de med korte ben, high waist

 

Sömlösa tights för korta ben

Passa tights är en sömlös träningstights med en enkel och vacker look. Denna tights är inte lika kort som Lusty leggings, men den är något kortare än våra övriga tights. Denna tights framhäver din figur och har en vacker passform. Materialet är flexibelt vilket gör att du känner dig bekväm under träningen. Inte nog med detta, den är också knäböjssäker och kommer inte att glida ner under träning!

seamless treningstights, korte benleggings med kortere ben

 

Det perfekta "hacket" för dig med korta ben

Om du kämpar med att dina tights blir för långa, då har vi det perfekta hacket för dig! På ett superlätt och snabbt sätt kan du få dina lite för långa tights att se perfekta ut. Kolla in videon vi gjorde om den!!

 

Kanske tror du att du lika gärna kan köpa en hellängd tights efter att ha sett detta smarta tips. I så fall hittar duhela vårt utbud av träningstights här.

Tillbaka till blogg