alt av tights - største tights guiden på nett

Tights guide - allt du behöver veta!

Den ultimata tightsguiden

Uppköpträningstights kan verka som en utmaning när man börjar titta på alla variationer som finns på marknaden. Hur man vet vilken typ av tyg, form, funktioner och storlek som passar bäst Tja, det behöver inte vara så svårt som du kanske tror. I den här guiden kommer vi att gå igenom allt du behöver veta för ditt nästa strumpbyxeköp. Storlekar, tyg, typ av träning, egenskaper. Allt du någonsin borde behöva undra över för att göra det lättare för dig att hitta dina ultimata tights.

Innehållsförteckning

2.4Yoga
3.2Längd
3.3Fickor
3.4Värme
4.1Camo
5.1Tyg

Tyg och produktionsteknik

Sömlösa träningstights

Sömlösa eller sömlösa plagg är ett plagg som (för det mesta) tillverkas av en cirkulär stickmaskin, och därmed stickas som ett rör för att undvika sömmar i plagget. Detta resulterar i mjuka och bekväma plagg som ger god rörelsefrihet och känns lätt på kroppen. Vi har ett stort urval avsömlösa plagg med olika egenskaper som du kan välja mellan.

Tights med sömmar

I våra tights som inte är tillverkade med sömlös konstruktion använder vi tyg av hög kvalitet som sys ihop med sömmar som är utformade med både funktion och estetik i åtanke.Viktiga tights är ett bra alternativ om du vill ha en tights med sömmar. Denna har bra kompression, är hög i midjan och har ett elastiskt tyg med hög densitet.

Varpstickning

Varpstickat sömlöst mönster är en teknik i sömlös produktion som resulterar i mycket elastiska, andningsbara och hållbara plagg. Tekniken förbinder garnet starkt med parallella öglor som är bundna i ett sicksackmönster. Flera av våra plagg tillverkas bland annat med denna teknikAgility Tights ochUthållighetstights.

Inslagstickning

Inslagstickning är en annan produktionsteknik som skiljer sig från varpstickning genom att den stickas från vänster till höger i rader istället för varpens vertikala stickning som går upp och ner i plagget. Fördelen med inslagstekniken är att den skapar plagg som är stretchiga och bekväma, men som också isolerar väl och behåller värmen i kalla miljöer. Mestsömlös Våra plagg är tillverkade med denna teknik.

Tights och ull

VårUllstickade leggings är tillverkad av merinoull och är supermjuk, antistatisk och fukttransporterande. Denna leggings isolerar bra mot kyla och är väl lämpad både för en löptur i vinterkylan och för hemkomfort.

Tights i merinoullUlltights

 

Aktiviteter

Tights för löpning

För att välja detbästa tights för löpning det finns flera saker att tänka på. Bland annat vill du ha tights som främjar löprörelsen, som inte glider ner under löpningen och som passar den temperatur du ska springa i. De flesta löptights är sydd (dvs inte sömlös) för att stödja den typiska löprörelsen, men om du vill en mångsidig tights som ger bra rörelser i alla riktningar, tights en sömlös med en stark linning som passar bra på kroppen kan också vara ett bra alternativ.Techna Tights ochElla Tights är två av våra bästa löptights med sömmar. Om du ska ut och springa i kylan kan vår uppvärmning ocksåTermiska tights vara en superkandidat.

Tights för styrketräning

De bästa tightsna för styrketräning är tights som har bra grepp, inte blir lätt genomskinliga och som ger bra rörelseutrymme. Se också till att tightsna ligger högt i midjan och sitter bra så att den inte glider ner under passet. Tights somVortex tights 2 ochGymtights är väl lämpad för denna typ av träning.

Tights och byxor för vandring och klättring

Om du letar efter träningstights tillberg ochklättrande Det är klokt att se till att du har ett par tights som är slitstarka och flexibla. Dessutom är det en bra idé att se till att den sitter bra och inte glider ner längs vägen. Om du ska ut på en resa kanske du vill anpassa dig efter vädret, så välj gärna byxor eller tights som ger extra värme, som vårField Slacks ellerTermiska tights.

Shorts til fjellturBukse til fjelltur

Tights för yoga

De bästa yogabyxorna är vanligtvis ett par byxor eller tights i mjukt och stretchigt tyg som ger gott om plats för rörelse. Du kan gå på en klassikeryoga byxor med selar i benen, eller är mer tätt men mjuka tights som vårShiva tights.

Tights för daglig användning

Vi är stora anhängare av att bära tights för vardagligt bruk också. Till vardags har du lite andra behov än med intensiv styrketräning. Bland annat kanske du vill se till att du har tights som är extra smickrande, har en cool design och är bekväma att bära under långa perioder åt gången. För daglig användning föreslår vi bland annat de populära alternativenSky Leggings,Wanderlust Leggings ochCamo Tights.

Leggings til hverdagCamo tights

Tights för graviditet

Låt oss inse det, graviditet kan vara en heltidsaktivitet i sig, och då är det bra att ha entrikåer som stöder dig och är bekväm under hela din graviditet. Det är också klokt att hålla sig fysiskt aktiv när du är gravid, så då är det klart att du behöver en bra träningstights för detta! Särskilt viktiga funktioner om du letar eftertights för graviditet är att den inte spänner för mycket runt midjan, är elastisk och bekväm och blir inte lätt genomskinlig. För detta rekommenderar vi bl.a.Shiva tights ochRibbyxor.

Turkis tights til gravideLilla tights til gravide

Egenskaper

Tights med kompression

Vi har ett antal tights med olika kompressionsgrader. Fördelarna medkompressionstights är många, bland annat hjälper det med återhämtning genom att öka blodcirkulationen, och att detta också förhindrar åderbråck och inflammation. Dessutom sitter de mycket bra och stannar på plats vilket är en utmärkt funktion för en träningstights. Flera av våra tights med kompression har också en "formande" effekt som kan verka smickrande. Några av våra tights med den bästa kompressionen ärTechna Tights ochViktiga tights.

Tights för långa och korta ben

Tights finns också i flera längder, och vi har flera tights -modeller som passar dig bättre långa ben och du med korta ben . En av våra bästsäljande tights för långa ben ärVortex tights 2 och för korta ben rekommenderar viLustiga leggings som är i en klassisk 7/8 längd. Du kan filtrera efter längd blandalla våra tights.

Läs mer om tights för långa benhär

Tights til lange benLeggings for lange bein

Tights med fickor

Vi har ett nummertights med fickor både på låren och baksidan av ryggen, och i olika storlekar och med olika funktion. Bland annat vårTie Dye Tights två fickor på låren med plats för mobil, och våra populära Ella Leggings har en diskret ficka i ryggen som håller dina saker säkert på plats.

Tights som håller dig varm

Om du ska träna ute i kylan kanske du vill ha tights som är speciellt utformade förkalla temperaturer. Om du letar efter en strumpbyxa för extrem kyla är en fodrad strumpbyxa vad du bör köpa. Om du däremot ska träna i normalt vinterväderTermiska tights de perfekta leggingsna för träningen eftersom den är gjord med ett snöstormstyg som är borstat på insidan för att ge komfort och värme. Dessutom vårTights i ull ett tunnare alternativ som är tillverkat av merinoull och är perfekt för både promenader och löpningar under kalla dagar.

Knäböjsbyxor

Om du ska till gymmet och lyfta vikter är det bra att välja tights som är tjocka och stabila i tyget så att du inte blir genomskinlig när du gör knäböj och gör andra liknande övningar. Allavåra tights är squat proof med undantag för ljusa färger i begränsad upplaga i sömlösa där det står tydligt i produkttexten att de inte är squat proof. Bland våra squat proofe -tights hittar duVictory Tights ochSky Leggings.
Sort treningstights som ikke blir gjennomsiktigSort vasket squat proof tights

Tights som lyfter rumpan

Ibland letar man efter en extra smickrande tights. Vi erbjuder en mängd olika tights med en formande effekt som bådaformar och lyfter rumpan med sömlös teknik och strategisk design av tightsna. Våra Elevate Wave Tights 2 och Elevate Vortex Tights 2 är de senaste versionerna med tyngre och komprimerande tyg som ger en fantastisk formningseffekt.

Tights som döljer svett

Om du ska träna med hög intensitet och vill ha tights kan du svettas i utan att få synliga svettfläckar det är klokt att välja en tights i en mörkare och fukttransporterande tyg. Bland våraProdukter ärBegär tights ochRibbpanelstights fukttransporterande favoriter som är utmärkta för intensiva träningspass.

Lilla fukttransporterende tightsSort tights som skjuler svette

Tights med hög midja

Träningstights som är höga i midjan är en trend som har många fördelar. De gillar att hålla sig på plats bättre och sjunker inte under träningspasset. De kan också ha ett grepp som smickrar runt midjan. Vi har ett stort utbud av träningstights med hög midja, och några av de bästsäljare inkluderarScrunch Tights ochRibbade sömlösa tights.

Ribbet tights som er høy i livetscrunch leggings med høyt liv

Tights trender och design

Tights med kamouflagemönster

Vi har två olika tightsvarianter med ett "camo" / kamouflagemönster. Dessa kommer i en mängd olika färger. Detta ärCamo Tights ochSrunch Camo Tights. Båda tightsna har scrunch i skinkorna för att markera rumpan, men Camo Scrunch Tights har tjockare tyg och en mer uttalad scrunch -effekt. Matcha den med enCamo sport -bh ellerCamo långärmad crop top för en komplett camo -look.

Rød camo leggingsGrå kamuflasjetights

Tights med hålmönster

VårUthållighetstights ochAgility Tights Båda tightsna är tillverkade med Warp Knit som är en ny sömlös teknik som ger mycket elastiska plagg. Dessa tights har båda en snygg hålmönster som ger en dekorativ och snygg effekt.

Hullmønstret tightsSort treningstights med mønster

Tights med färger

Vi har ett mycket stort utbudfärger i våra tights, både mörka, ljusa, starka och svaga. Letar du efter en mörkare eller "tuffare" färg som svart, militärgrön eller vinröd Eller vill du ha något ljusare eller mer feminint som rosa, turkos eller ljusgrönt Kolla int tights -kollektionen för att se alla färgvariationer vi erbjuder, garanterar vi att det finns något för alla här!

Tights med scrunch

Vad exakt är scrunch När det gäller tights Kort sagt, det finns en sömteknik som är strategiskt placerad på skinkorna som "rynkar" tyget för att markera skinkorna på ett mycket smickrande sätt. Här på Famme har vi tre olika "Scrunch tigths" i samlingen. Dessa är:Scrunch Tights, bekväma tights med tätt och andningsbart tyg ochen v-form på baksidan som hjälper till att markera skinkorna,Scrunch sömlösa tights som är en sömlös version, och slutligenScrunch Camo Tights som är sömlösa scrunch -tights med ett kantigt kamouflagemönster.

Scrunch sømløs tightsLilla scrunch tights

Stentvättade tights

VårSky Leggings är färgad och tvättad för en unik vintage, stentvättad look som ger en underbar variation från de vanliga fullfärgade tightsna. Sky Leggings finns i tre olika färger: svart, grått och blått. Tights är också gjorda i ett mjukt och fukttransporterande tyg som håller dig torr och bekväm.

Blå stenvasket tightsGrå vintage tights

Svarta tights

Ibland är det enkla det bästa, och helt svarta träningstights är en mångsidig "häftklammer" som alla borde ha i sin garderob. Den kan matchas med både färgade, svarta och vita toppar beroende på vilken look du vill ha. Vi har ett stort utbud av svarta tights med en mängd olika användningsområden och egenskaper, så kolla in detvalet vår och hitta en som passar dig!

Sort treningstightsSort treningstights

Ombre tights

VårOmbre Tights tar design och stil till en ny nivå. Med den snygga ombre -effekten erbjuder vi två färger, svart / grått och grått / blått, där den förra färgen gradvis försvinner över till den andra ner i tightsna. Dessa leggings är gjorda i en mjuk och bekväm sömlös konstruktion och är ett måste om du vill ha ett unikt statement -stycke i activewear -garderoben.

Grå og blå ombre tightsOmbre tights sort og grå

Ribbade tights

Våra tights med ribbmönster är både snygga och bekväma nog att bära för både träning och fritid. Det ribbade mönstret ger textur och kant till plagget, och vi har ett stort utbud av både neutrala och spännande färger i urvalet.
Vi har två ribbade tights i vår kollektion:Ribbyxor ochRibbade sömlösa tights.

ribbet tightsribbet beige tights

 Tights med meshdetaljer

 

Vårtvinga leggings har en slående och snygg meshdetalj på utsidan av benet, vilket gör dessa leggings till en både cool och funktionell träningstights. Den har hög midja, elastiskt tyg och praktiska fickdetaljer för förvaring.

Sort treningstights med meshdetaljerBlå tights med meshdetaljer

Hitta rätt storlek på tights

Något som är väldigt viktigt för att du ska vara nöjd med träningstightsna du köper är så tydligt att du hittar rätt storlek. Tightsna ska inte vara för stora eftersom det kan få det att krypa ihop och inte sitta tillräckligt hårt så att det glider ner under träningspasset. Om den är för liten kan det dock leda till att den stramar för mycket och blir obekväm. Samtidigt ökar en liten tights chansen att den blir genomskinlig när du gör knäböj, då tyget sträcks tunnare än vad som är idealiskt. Här är några tips om hur du hittar rätt storlek nästa gång du köper tights.

Tyg och stretch

Våra tights varierar beroende på vilket tyg som används, och vissa har mer kompression än andra vilket gör att de vill strama mer. Tights med mycket stretchigt tyg som du kanske vill gå ner i storlek i, speciellt om du svänger mellan två olika storlekar. Detta beror på att dessa tights inte kommer att spännas lika "hårda" runt midjan, så du bör se till att de är tillräckligt små för att de ska passa tillräckligt bra under högintensiv träning. Vi uppmuntrar alla våra kunder att bifoga en bedömning av storleken när de lämnar bedömningar av våra produkter. På det sättet kan du enkelt titta på produktsidan om andra kunder som har köpt det här plagget innan du rekommenderar att du går upp eller ner i storlek.

Vår storleksguide

Vi har också enStorleksguide på vår webbplats som bör fungera som utgångspunkt vid val av storlek. Vi rekommenderar att du använder detta och gör mått på dig själv hemma innan du köper för att säkerställa att de tights du väljer passar dig och din kropp. Eftersom det också kan vara svårt att hitta en träningstights som passar barn, eller en yngre ålder, kan du läsatights för tjejer, som kan hjälpa dig att göra rätt val baserat på olika aktiviteter.

Tillbaka till blogg
1 av 3