Treningstights til deg med lange ben

Tights för långa ben

Träningstights för dig med långa ben

Det kan vara svårt att hitta träningskläder som passar din egen kropp perfekt eftersom alla människor är olika och har olika längder, former och former. Vi på Famme tycker att det är superkul att alla är unika, men vi förstår också att det kan leda till vissa utmaningar när man letar efter de perfekta träningstights. Om du har långa ben och kämpar för att hitta strumpbyxor som passar dig är det här guiden du behöver. Här är några av demstrumpbyxor varianter våra som är bäst lämpade för dem som har något längre ben.

Fleek Tights

Fleecetights är en elastisk och bekväm sömlös tights tillverkad av nylon, polyester och elastan. Den känns lätt och mjuk på kroppen och är lämplig för både daglig användning och för träning.

Blå treningstightsRød tights til lange ben


Tights för Vortex 2

Uppföljaren till våra bästsäljande Vortex-strumpbyxor är lite tyngre och har mer kompression och är underbart mjuk och bekväm. Den formar och betonar feminina kurvor och har extra kompression i midjebandet. En perfekt strumpbyxa i hög kvalitet med lite extra längd.

Vortex tights til treningSeamless leggings

Scrunch Camo Tights

Scrunch Camo Tightskombinerar två favoriter, ett trendigt kamomönster och vår bästsäljande scrunchdetalj på rumpan för att ge en smickrande "persika-rumpa". Den kombinerar feminint och kantigt med sömlös teknik som tar komfort och stil till en helt ny nivå. Detta gör denna strumpbyxa till ett perfekt statement -stycke i din Activewear -kollektion.

camo leggings for lange benscrunch leggings for lange ben