Treningstights til deg med lange ben

Tights för långa ben? Vi har de bästa tightsen för dig

Har du långa ben och kämpar för att hitta strumpbyxor som har rätt längd Vi har en träningstights för alla. Vi är alla olika och har olika preferenser. Det kan därför vara svårt att hitta träningskläder som passar din egen kropp perfekt. Det här är guiden för dig med långa ben som kämpar för att hitta strumpbyxor som passar dig perfekt. Om du vill ha en mer detaljerad beskrivning av de tights vi erbjuder, kolla in den guide för tights!

 

Fleek Tights

Fleek tights är en elastisk och bekväm sömlös tights gjord av nylon, polyester och elastan. Den känns lätt och mjuk på kroppen och passar både till vardags och till träning. Läs mer om vad seamless ärhär!

Svart seamless tights for lange ben  Blå treningstights ribbed for lange ben


Vortex 2 Tights

Uppföljaren till våra bästsäljande Vortex-tights är lite tyngre och har mer kompression och är underbart mjuka och sköna. Den är formad och framhäver feminina kurvor, och har extra kompression i linningen. En perfekt tights i hög kvalitet med lite extra längd. Strumpbyxorna är inte transparent och det är knäböjssäker . Läs mer om vårbästa kompressionstights!

treningstights, sports bh  grå treningstightsScrunch Camo Tights

Scrunch Camo Tightskombinerar två favoriter; ett trendigt camomönster och vår bästsäljande scrunchdetalj på rumpan för att ge en smickrande "persikarumpa". Den kombinerar feminin och edgy med sömlös teknologi som tar komfort och stil till en helt ny nivå. Detta gör den här tightsen till ett perfekt statement i din kollektion av aktivkläder. Läs mer om vad scrunch ärhär!

Svart camo tights for lange ben  Grønn camo leggings med scrunch

 

Techna tights

Techna tights är en otroligt praktisk tights, med fickor! De två fickorna på varje sida har plats för mobiltelefon, bankkort, nycklar eller annat du har med dig på träningen. Strumpbyxorna är därför perfekta för löpturer, där man ofta måste ha med sig telefon och nycklar. Den praktiska längden gör att den passar dig med långa ben. Läs mer om vårstrumpbyxor med fickor!

Lilla tights for lange bein med lommerGrå tights til dame med mobillommer

 

Agility tights

Agility tights vår ger fantastisk komfort, tack vare den avancerade sömlösa tekniken. Eftersom detta är en otroligt elastisk tights passar den perfekt till både yoga och styrketräning. Självklart är den också knäböjssäker! Läs mer om våra bästa sömlösa tightshär!

Mørk grå tights til dame med detaljer på leggene  Blå seamless tights til dame med lange ben
 
Tillbaka till blogg
1 av 3