Beste løpetights til dame

Bästa löpartights 2022

Myke löptights vilket gör löpningen till en bekväm aktivitet.


På webbplatsen hittar du Famme träningskläder för alla typer av träning, i detta inlägg fokuserar vi på konditionsträning. Löpning, jogging och bra promenader. Även om träningen inte görs för att du köper nya tights är det definitivt ett bra ställe att börja.Fammes träningstights passar alla kroppar och former. De är tillverkade i ett tyg som andas och är 100% knäböjssäker , samtidigt som de är otroligt härliga att bära. När du ska springa är det viktigt att ha en tights som håller sig uppe och rullar eller glider inte ner. Detta kommer inte bara att vara irriterande, utan kan skada din goda motivation.


Du hittar också många modeller som harpraktiska fickor på utsidan av låret, helt ur vägen under träningen. Perfekta fickor till exempelvis din mobiltelefon. Material är också viktigt att titta på.Löptights är ofta tillverkad av polyester och elastan. Dessa är syntetiska material som är mycket flexibla och transporterar svett bort från kroppen, istället för att binda den som bomull gör. Detta är naturligtvis smak och nöje, många gillar att springa insömlös tigthser som har andra ämnesblandningar.


Våra kunder har valt våra bästa löptights:

 

Löptights med ficka

Techna tights - en funktionelltights med fickor till exempel mobiltelefonen, nycklar eller andra tillbehör du skulle vilja ha med dig på en resa. Träningstightsna är squatproof, har hög midja och ett brett midjeband för en snygg passform.De unika sömmarna är utformade för både funktion och synlighet, så det här är definitivt en tights du presenterar bra med och ser bra ut i.

Tights med lomme  Svart løpetights med lomme
 
Läs mer om våra tights med fickorhär!

 

Enkla löptights med kompression

Grundläggande trikåer - en enkel och snygg löptights.Som en av våra bästsäljare är detta en mångsidig och väldesignad tights. Tyget är elastiskt, vilket ger en perfekt passform och bra kompression under löpning. Träningstights är hög i livet och har en unik håll-in-effekt. Det är älskat av våra kunder eftersom det kan användas till nästan vad som helst!

Kompresjonstights som fremhever formene dine  Svart løpetights med høy kompresjon, squatproof og høyt liv
Läs mer om våra kompressionstightshär!

 

Tights med hög midja och hållbarhet

Vortex tights 2 - en av våra bästsäljande sömlösa tights!Denna tights kommer att revolutionera löpningen med sin nya design gjord av högre nivåer av elastan vilket innebär att den har mer kompression än andra tights. Med en hög midja kan vi försäkra dig om att den inte kommer att glida ner medan du springer, utan stannar på plats för optimal prestanda och komfort. Midjebandet har extra kompression genom att vi har lagt till extra stretch och en ribbad struktur

High waist og hold-in tights for løping  Grå løpetights i seamless med hold-in og god kompresjon

Läs mer om våra tights med hög midjahär!

 

Hållbara löptights för kvinnor

Gymtights - En enkel och mångsidig tights som är perfekt för en joggingtur. Träningstightsna är gjorda i ettfuktavvisande ämne med hög livslängd och ger dig en vacker håll-in-effekt. Träningstightsna är squatproof och slitstarka och är utmärkta för både korta intervaller och långa sträckor.

Den beste løpetightsen for dame 2021  Svart løpetights squatproof og slitesterk med hold-in
 

 

Flexibla tunna sömlösa tights

Fit Tights - en smickrande tights som accentuerar din figur och har en perfekt passform. Det här är ensömlösa tights som är flexibel i ett tunt tyg. Samtidigt träningstights squatproof och glider inte ner under träningen.

fit tights i grå som er en bra løpetights i seamless  Grå løpetights i seamless med tynt og behagelig stoff som ikke glir ned
Läs mer om vad sömlöst ärhär!

 

Löptights för vintern

Vi rekommenderarLätta termiska leggings som starkast. Träningstightsna är perfekta för kalla dagar eftersom den har en borstad insida med några reflekterande detaljer som är bra för vintern!

Løpetights Vinter  Svart løpetights til vinteren med børstet innside
Du kan läsa mer om de bästa tightsna för höst och vinterhär.

 

För extra kalla vinterdagar rekommenderar vi att du använder en tights i ull under löpningskläderna. För många är detta ett alternativ du väljer bort eftersom du kan känna igen dig i att ullkläder ofta kliar och inte sitter bekvämt under träningspasset. Vi har den perfekta lösningen på detta problem!
Vårtights i merinoull för kvinnor kliar, luktar eller krullar inte. Ullträningstightsna har god isolering och transporterar fukt, så att du säkerställer både att hålla dig varm och behålla god komfort under löpningen. Denna ulltights kan också matchas med enulltröja.
Svart ullbukse i merinoull som varmer under løpeturen  Varm ullgenser til løpeturer, gåturer, trening eller hjemmekos

  

Korta löptights för sommaren

När du springer på sommaren kan det vara bekvämare att använda en korta träningstights . Detta kan förbättra passet eftersom du inte blir svettig och klumpig på benen, samtidigt som du får lite sol! Vi rekommenderar vårupphöja cykelshorts.

Kort treningstights til dame    Kort løpetights til dame sort
Detta korta löptightsär sömlös och har ett högt liv så allt stannar på plats under körningen. Dessutom glider det inte ner under körningen och är fukttransporterande.

Tillbaka till blogg