gravid tights - fordelene med tights under svangerskap

Tights för gravida kvinnor

Tights för gravida kvinnor🤰🏽

Motion och fysisk aktivitet under graviditeten är både bra och klokt. Det är lämpligt att träna med medelhög intensitet och inte utsätta kroppen för överdriven stress. Det är dock viktigt att inte utsätta kroppen för onormala mängder stress genom träning.Här vi har samlat träningsövningar du kan utföra under graviditeten. En lugn löpning är en mycket bra aktivitet för gravida kvinnor för att bevara sin fysik och må bra. Om du inte har tränat mycket i första hand bör du vara försiktig, men fysisk aktivitet i måttlig intensitet är bara bra! I enartikel i NHI skriver journalisten Merethe Kvam bland annat att utbildning till gravid bidrar till en mindre komplicerad förlossning och bättre självkänsla.

Att träna som gravid kan ge många utmaningar, särskilt när det gäller träningsbuller. De gamla träningskläderna passar inte längre, och du måste köpa nya. Vad du ska köpa och var du kan köpa träningskläder som är lämpliga för gravida Oavsett om du ska träna eller bara behöver något bekvämt att bära är ett par sköna tights ett bra alternativ. 

På Famme har vi en stor önskan att ta fram tights som kan användas av alla målgrupper. Flera av våra kunder har visat oss att våra tights kan användas under graviditeten. Baserat på recensioner och feedback från våra fantastiska kunder har vi skapat enlista över tights som du kan ha på dig under graviditeten!

 

Shiva tights

Denna sömlösa tights värderas högt av många av våra gravida kunder. Det är super bekvämt och spänner inte för mycket runt magen. Den är hög i midjan, men ändå elastisk nog att den inte irriterar eller trycker på magen. MedShiva tights du kan börja med din vanliga storlek, eventuellt gå upp en storlek. Tightsna finns i många fina färger, och du kommer definitivt att se fräsch ut i den här!

shiva tights famme

Ribbtights

Den här strumpbyxan har länge varit en favorit bland alla våra kunder, och särskilt gravida kvinnor med en växande mage. Det är extremt elastiskt, så det här är tights du kan ha på dig under hela graviditeten. En av våra kunder har använt denna strumpbyxa i vecka 32 och säger att tightsna inte drar åt sig på magen, glider ner eller är genomskinliga. Det här är definitivt tights du kan bära både under och efter graviditeten.

 

rib tights famme

 

Vill du ha fler tips eller rekommendationer Kolla in vår produktutvecklingssida på Facebook! Där kan du få tips och råd från andra gravida kunder och dela åsikter om våra produkter🥰

Tillbaka till blogg
1 av 3