Beste treningstights for dame

Bästa träningstights 2022

Famme har alltid haft bra kvalitet som huvudfokus och erbjuder därför endast varor som är noggrant utvärderade och kvalitetssäkrade. På samma sätt vet vi att träningsklädernas utseende är minst lika viktigt för norska kvinnor. Du ska känna dig fräsch och fin under träningen, vilket också kan bidra till att öka träningsmotivationen. Att kombinera dessa två nyckelattribut har resulterat i att vi har flera av de mest populära tights för kvinnor i Norge.

I det stora utbudet avträningstights Vi erbjuder tights för hög-, medel- och lågintensiv träning i olika tyger och former, samtidigt som ett brett utbud av färger. Alla våra tights är inte transparenta och squat proof !

 

Sömlösa tights

Många människor älskar sömlösa träningskläder eftersom de är gjorda för maximal komfort och rörelsefrihet.Läs mer om vad sömlöst ärhär!

 

Ribbade sömlösa tights har hög midja och brett midjeband och är konstruerad med en V-form som ger träningstightsna en bra passform. Samtidigt ger den full rörelsefrihet och har en håll-in-effekt.

Camo tights är ett populärt alternativ under dagen. Dessa sömlösa träningstights är knäböjssäkra och rullar inte ner eftersom de är utrustade med både hög midja och hållbarhet.

Elevate virvel leggings är den första sömlösa träningstights som ger en verklig formande effekt. Det ribbade midjebandet håller tightsna på plats under träningen.

Brun tights i sømløs med høyt liv  Rød tights i seamless og camo squatproof  Grå tights i seamless med shaping-effekt  

 

 

Scrunch tights

Tightsna med scrunch-effekt är ett måste i varje dams garderob just nu. Träningstightsens form betonar formerna och ger dig därför en perfekt passform. Dessa tights är utmärkta för allt från låg- till högintensiv träning.

 

Scrunch tights är en av våra bästsäljare och finns i 9 olika färger. Leggings formar rumpan och ger dig en persika-rumpa-effekt.

Scrunch camo leggings har både det populära kamouflagemönstret och en fin scrunch. Dessa tights är också sömlösa, har bra kompression och är knäskyddade.

Anpassa scrunchie tights har en V-form och är sömlös. Träningstightsna är också knäböjssäkra och har en kontur i skinkan som ger ett lyft och en bra formande effekt.

Blå tights med scrunch som gir en fin rumpe-effekt  Grønn tights med scrunch og camo, squatproof og høy i livet  Svart tights med scrunch i seamless, med shaping-effekt av rumpen og squatproof

 Läs mer om vad scrunchtights ärhär!

 

Kompressionstights

Kompressionstights är också mycket omtyckta av kvinnor eftersom de tighta tightsna ger ökad blodcirkulation vilket är bra för återhämtning! Samtidigt ger tightsna en fin passform och en formande effekt på grund av tätheten.

 

Techna tights är en funktionell tights med sina två stora fickor som kan rymma bland annat en mobiltelefon. Träningstightsna är squatproof, har hög midja och ett brett midjeband för en snygg passform.

Ella kompressionstights är en färsk röd, blå och svart träningstights. Leggings har en liten ficka på insidan perfekt för exempelvis airpods. Den har också ett brett och elastiskt midjeband som ger en håll-in-effekt.

Lustiga leggings är en kortare variant perfekt för dem med lägre höjd eller de som vill ha en kortare tights. Träningstightsna sitter fint på kroppen på grund av dess höga midja och V-form.

Grå tights kompresjonstights med lommer, squatproof og høyt liv  Rød tights med lomme og bred linning for hold-in effekt  Svart tights med en kort passform, høyt liv og en V-form

 

Läs mer om vad kompressionstights ärhär!

 

Löptights

När du springer är det viktigt att ha tights som håller sig uppe och inte rullar ner under passet. Detta kommer inte bara att vara irriterande, utan kan också förstöra den goda träningsglädjen.

 

Viktiga tights är en enkel och snygg löptights. Träningstightsna är mjuka och har bra kompression som ger en perfekt passform. Samtidigt är den gjord med en anti-curl-effekt som gör ytan slät och fin.

Vortex tights 2 är en av våra bästsäljande sömlösa tights och är perfekt för löpning. Träningstightsna har ett högt midjeband med håll som gör att leggingsna inte glider ner under en joggingtur.

Gymtights är en mångsidig tights som är perfekt för en joggingtur. Träningstightsna är utrustning med hög livslängd i ett fuktavvisande tyg. Det är knäböjt och hållbart.

Grå løpetights med god kompresjon som gir en fin passform  Blå løpetights i seamless med hold-in og er squatproof  Grå tights for løping, squatproof og slitesterk i et elastisk stoff

 Läs mer om de bästa löptightsnahär!

 

Tights för styrketräning

När det gäller styrketräning är det viktigt att ha träningstights som sitter tätt och sitter på huk. Du ska kunna röra dig fritt i gymmet utan att oroa dig för att underkläder eller svettmärken ska synas genom dina kläder.

 

Uthålliga leggings är perfekt för ett bra pass med styrka. Träningstightsna är squatproof, slitstarka och fukttransporterande. Samtidigt är den utrustad med en nätstruktur och en unik design.

Elevate virvel leggings kombinerar sömlös teknik och strategisk design, vilket resulterar i perfekta styrketräningstights. Tightsna ger en fin formande effekt och midjebandet håller tightsna på plats under träningspasset.

Tona leggings passar perfekt med styrketräningen vid den höga midjan och ett brett midjeband som håller tightsna på plats. Samtidigt har leggings en kontur runt skinkorna som ger en fin passform.

Svart tights for styrketrening med mesh som er slitesterk og fukttransporterende  Rosa tights til styrketrening med bred linning i ribbestrikk som holder tightsen oppe  Lyse blå tights for styrketrening med høyt liv og bred linning
Läs mer om tights för styrketräninghär!

 

Vintertights

Det är bra att ha varma tights på sig när det blir svalare ute. En tjock strumpbyxa ökar komforten och motivationen för att träna på milda dagar, och är därför viktigt att ha i alla vintergarderober.

 

Lätt termisk har en borstad insida och är därför perfekt för höst och vinter. Träningstightsna har hög midja med dragsko i midjan. Tyget är mjukt, fast och mångsidigt. De varma tightsna är också utrustade med reflekterande detaljer som gör tightsna funktionella för mörka dagar.

Blå tights til vinteren med en børstet innside og refleksdetaljer   Svart vintertights med høyt liv og snøring i livet
Läs mer om de bästa vintertightsnahär!

 

Vill du komma igång med träning, men är osäker på hur du ska kolla in våra bästa tips här

Tillbaka till blogg