Hvordan komme i gang med trening

Hur man kommer igång med träning

Du vill börja träna. Du behöver träningsmotivation för att hålla din träning konsekvent över tiden Då har vi några tips!!

1. Träna tillsammans med andra

2. Hemträning vilket ger mer flexibilitet

Börja med a träningsprogram

4. Använd en träningsdagbok , och en träningsdagbok med app om du vill göra det digitalt. Kolla in vår kostnadsfria träningsdagbokhär!

5. Köp utrustning för att ge motivation och fler möjligheter till övningar. Till exempel träningselastik

6. Få Personlig tränare

7. Börja med online utbildningsprogram , där någon kan hålla dig "ansvarig" för utbildningen.

Träningskläder kan också ge en motivationshöjning, och här har vi mycket att erbjuda!

# 1 Träningskläder

Träningskläder förbättrar inte bara prestanda under ett träningspass, men det kan verkligen ge en motivationskraft för att komma igång. Om du känner dig bra och bekväm kommer du att ha en positiv inställning som hjälper dig att lägga mer energi på att nå ditt mål. Vi har allt du behöver för att få den kompletta träningsdräkten, se vårt urvalhär.

En matchande träningssats i en trendig design är för närvarande mycket populär. Med tights med hög midja kan du använda en sport-bh som överdel. Om du fortfarande känner dig bekvämare med en topp på utsidan rekommenderar vi Gym Tank Top. Vår tights är inte transparenta och squat proof, så att du kan känna dig bekväm under ditt träningspass.

 

Camo Tights ochSport-BH      Gym linne

     

 

 

# 2 Sneakers

Bra sneakers kan vara avgörande för prestanda och maximal prestanda under ett träningspass. Vi har utvecklat sneakers som är i nivå med kända Hoka när det gäller dämpning. Skorna är perfekta för löpning både på löpband och i terräng.

 

Endorphin Rx1 löparskor

     

 

# 3 Tillbehör för träning

Du hittar en praktisk gympåse för att förvara de viktigaste sakerna för träningenhär. Om du behöver förvara nycklar eller andra små föremål under själva träningspasset rekommenderas vårt praktiska armband.

 

Ready Duffel Bag                        Pace Armband

     

Tillbaka till blogg
1 av 3