Treningsprogram. Syrkeøvelser for hele kroppen. Treningsstrikker, treningsbag, håndleggsbånd.

De bästa styrkeövningarna för hela kroppen

Saknar du motivation att komma igång?

I en hektisk vardag är det inte alltid lätt att underhålla en bra träningsflöde . Efter långa dagar på jobbet eller i skolan blir tröskelmilen lite extra svår att ta sig igenom och du får gärna ligga i soffan resten av kvällen. Men, visste du det genom att introducera lite styrketräning varje dag ökar energinivåerna och man kommer faktiskt att få mer vinster? 

Styrketräning är för alla och det är aldrig för sent att komma igång. Med vårt breda utbud av träningsutrustning och träningskläder kommer du att posera väl förberedd för dina första pass. Det är inte alltid lätt att veta var man ska börja, men vi vill hjälpa dig. Vi har därför satt ihop en enkelträningsprogram för ökad styrka som kan framföras hemma eller i studion. 

Oavsett om man är nybörjare eller avancerad är detMotståndsband, även kalladträningsoveraller ett viktigt tillbehör som alla borde ha med i sinaträningsväska.Våra träningsresårer finns i tre olika styrkor, så du kan enkelt reglera och variera dig när du blir starkare. Träningsresår är också bra att använda för att värma upp och aktivera olika muskelgrupper, vilket kommer att vara viktigt inför varje pass. Kolla gärna in det ocksåVåra favoritövningar med träningsresår.

Styrketräningsprogram för hela kroppen

Detta program innehåller 5 övningar som t.ex stärker hela kroppen , och passar lika bra för nybörjare som för dig som tränat mycket tidigare. Träningsprogrammet kan utföras med eller utanvikter.

Övning 1

Knäböj (ökar styrkan i benen, rumpan och kärnmusklerna)

4 set x 12 repetitioner

 

Övning 2

Armhävningar / armhävningar (ökar styrkan i bröst, axlar och triceps)

4 set x 10 repetitioner

Gå på knä för att göra det lättare. Använd resår runt armbågarna för mer motstånd.

 

Övning 3

Resultat (ökar styrka i lår och rumpa)

3 set (på varje fot) x 12 repetitioner

 

Övning 4

Rygglyft (ökar styrka i ryggen)

4 set x 12

 

Övning 5

Plankan (ökar styrkan i hela kärnmusklerna)

3 set x 1 min

 

Det enda som är roligare än att träna ensam är att träna med en kompis. Kolla in våra bästa träningspass för tvåhär!

 

Tillbaka till blogg