Joggesko til dame | Svart og hvit | Løpesko

Bra skor för arbete och träning!

Hur du hittar rätt skor för din träning?

Som sko Du använder för träning har mycket att säga för hur du presterar, men också hur bekväm du är. Skorna ska ha bra dämpning och samtidigt vara slitstarka så att de håller länge. Skor kan vara dyra, och det kan därför vara fördelaktigt att ha ett par som kan användas vid flera tillfällen. Vita och svarta sneakers är tidlösa, mångsidiga och kan användas både till träning och till vardags.

Vi har ett par skor som passar för alla tillfällen, oavsett om det är en tur på stan, en löpning , en promenad eller vad som helst. Att investera i bra skor är inte bara klokt för träningen, utan även för vardagen. Endorfin RX1 löparskor är ett par sneakers som du garanterat kommer att älska.Skorna är gjorda avKonstruerat Mesh EVA-gummi substans somandas bra så att du inte blir kladdig på långlopp eller under dagen.De är en av våra bästsäljare och kombinerar både otrolig komfort och stil. De finns att köpa i både vitt, svart och mönstrat.

 

De allra flesta av oss har förmodligen upplevt smärta och värk i kroppen framkallat av olika situationer man hamnar i som långa dagar på jobb , när man är ute och handlar eller en träna . Det är väldigt tröttsamt och det gör situationen man befinner sig i mindre trevlig. Det har bevisats att skor som inte sitter dåligt kan vara orsaken till smärtan man upplever och behovet av att hitta bra. arbetsskor eller sneakers dyker upp.

Det är oftast kunderna som köper våra skor - känner du igen dig själv?

Smärta i hälen

Sneakers är utformad förebyggande så att de tunga landningarna under löpning eller hoppning och liknande inte skadar knä och rygg och är mer mångsidig då bra dämpning och mer ergonomiskt sneakers är även förebyggande mot besvär som uppstår i foten som t.ex plantar fasciit och hälsporre. Kunder som kan kämpa med plantar fasciit, hälsporrar och andra smärttillstånd i foten och fotleden kommer att finna vår Endorfin RX1 att vara utmärkt på att lindra smärtan.

Du kan läsa mer om plantar fascia här.

Sneakers till Milslukeren

Vem har inte upplevt ömma och ömma fötter efter långa löpturer «Milslukeren» som vi kallar det kan dock uppleva att vår sneakers kan vara lösningen. Den här typen av löpare kan vara misstänksam mot nya sneakers då de har lång erfarenhet och kanske vet vad som passar dem bäst. Funktionaliteten hos löparskon besitter teknologier och solid dämpning som kommer att bevara bekvämlighet och personens hälsa.

Du kan läsa mer om tekniken bakom sulan här.

Gode sko til jobb og trening

 

Löparskor för nybörjare

De allra flesta kan springa och det kräver minimal utrustning. Om du ska börja springa kan det vara en mycket bra investering att köpa ett nytt par löparskor , och vår storsäljare kommer att ge en trygg och bra start på löpningen. Löparskor är en färskvara och efter ett visst antal mil kommer dämpningen reduceras, men tack vare tekniken bakom sulan i vår löparsko kommer dämpningen att hålla mycket längre än andra. Ortolit skummet i sulan komprimerar mindre än 5% av livslängden, vilket gör att den rejäla dämpningen, passformen och komforten som upplevs från dag 1 kommer att finnas där länge.

Detta är viktigt att förebygga skador : Kom ihåg att börja springa gradvis. För mycket, för snabbt och för lite vila är receptet på enen belastningsskada . Och det vill du inte!

joggesko, treningssko

 

Skor för det vanliga

Detta är kanske den största gruppen. Den vanliga är den typiska löparen som har 2-3 löpningar i veckan och kan använda vissa saker sneakers som sköter och gör jobbet, men är nyfiken på mångfalden av löparskor på marknaden. Den här löparen vill ha en«allround skor» som kan användas till det mesta. Endorfin RX1 lämpar sig för de flesta situationer du kan hamna i och även om den är det löparskor .

Om du då behöver skor med bra dämpning för att hålla fötterna när du handlar eller om det visar sig att du inte fått allt från butiken och måste springa tillbaka igen så kommer skorna att fungera utmärkt för de flesta tillfällen.

Sneakers för jobbet

Det är inte bara löpare som har fått upp ögonen för våra löparskor. Vi har väldigt många kunder som använder skorna som arbetsskor . Faktum är att många tar tusentals steg betonggolv varje dag om det är lagerarbete, sjuksköterskor på sjukhus eller de som arbetar i butik. Detta ger jättebra ladda på fötterna och kan vara orsaken till flera smärttillstånd som kan påverka även ryggen. Det är oroväckande många som faktiskt blir sjuka av vanliga diagnoser som plantar fasciit och hälsporre.

Vikten av det goda arbetsskor eller liknande som sneakers eller löparskor kan vara underskattade för vissa, och det vill vi understryka bra och bekväma skor med bra dämpning och Stöd är mycket nödvändigt om arbetsdagen tvingar en att stå på benen hela dagen. Som det nämns tidigare i artikeln kommer Endorfin RX1 verka förebyggande mot de problem som kan uppstå under arbetsdagen och även fungera som assistent vid utförandet av arbetet.

Löparskor för skeptikerna

De som anser sig vara snabba till fots är kanske de mest skeptiska kunderna. Det fina meded Endorfin RX1 är att skorna tar hänsyn till alla löpare. Skorna väger väldigt lite och kommer bara att fungera som en assistent och inte ett hinder för att du ska kunna springa snabbt. Snabb på foten blir alltid positivt överraskad!! 

Endorfin RX1 kommer i de klassiska och mest mångsidiga färgerna svart och vit , men man kan också få det i en till iögonfallande blandning av svart och vitt. Om du funderar på att köpa arbetsskor , mångsidiga sneakers eller löparskor våra skor kommer att vara ett optimalt val.

Kalkon

Att gå en promenad är något som många kan ta för givet utan att känna till variationenfördelarna man får genom att göra det.NHI skriver att gå på promenad regelbundet ger detsammahälsofördelar som de som regelbundet drar pålöpturer. Om det finns ett spår i skogen, i torrtterräng eller en promenad runt grannskapet - ta en promenad med vår mångsidigasneakers!

Gå i skogen

Ska du gå en promenad i skogen måste du vara försiktig med hur terrängen är. Mer lågtröskelterräng där det inte är särskilt lerigt, blött och halt sneakers perfekt att använda. Terrängen i skogen man planerar att springa eller gå lätt i ska då vara tydlig, snygg och kanske ha en stig man kan följa. Nu när vintern närmar sig och en del drabbas av vinterdepression så är det så brittiska experter en lösning för att ta promenader i skogen.

Går längs torr terräng

Här är våra skor idealiska att använda. När du springer i torr terräng är våra löparskor ett bra val. Den tekniska sidan av löparskorna gör det så att de kan motverka det olika utmaningarna vilket kan påverka kroppen negativt övertid. Hårda ytor som betong- där Bra dämpning är nödvändigt, lång turer där våra skor glänser eftersom de har en droppe på 10mm och är mjuka stöd runt ankeln och hälen .

 

Ta också en titt på dessa artiklar

Tillbaka till blogg