Bra skor för arbete och träning!

 

De allra flesta av oss har förmodligen upplevt smärta och värk i kroppen som framkallats av olika situationer man befinner sig i, till exempel långa dagar på jobb , när man är ute och handlar eller en träna . Det är väldigt tröttsamt och det gör situationen man befinner sig i mindre trevlig. Det har bevisats att dåligt passande skor kan vara orsaken till smärtan man upplever och behovet av att hitta bra arbetsskor eller sneakers dyker upp.

Det är de typiska kunderna som köpervåra skor - känner du igen dig själv?

Smärta i hälen

Sneakers är utformade förebyggande så att de tunga landningarna under löpning eller hoppning och liknande inte skadar knä och rygg, och är mer mångsidiga då bra dämpning och mer ergonomiska sneakers också är förebyggande för sjukdomar som uppstår i foten som t.ex. plantar fasciit och hälsporrar. Kunder som kan kämpa med plantar fasciit, hälsporrar och andra smärttillstånd i foten och fotleden kommer vår Endorphin RX1 att vara utmärkt för att lindra den smärtan.

Du kan läsa mer omplantar fascia här.

Milslukeren

Som inte har upplevt ömma och ömma fötter efter långa löpningar «Milslukeren» som vi kallar det kan dock upptäcka att vår Endorfin RX1 kan vara lösningen. Denna typ av löpare kan vara misstänksam mot nya sneakers eftersom de har lång erfarenhet och kanske vet vad som passar dem bäst. Funktionen av löparskon har teknik och solid dämpning som bevarar bekvämlighet och Milslukerens hälsa.. 

Du kan läsa mer omtekniken bakom sulan här.

svarte joggesko til jobb og trening

Nybörjaren

De allra flesta kan springa och det kräver minimal utrustning. Om du ska börja springa kan det vara en mycket bra investering att köpa ett nytt par löparskor , och vår storsäljare kommer att ge en säker och bra start på loppet. Löparskor är en färsk produkt och kommer efter ett visst antal mil dämpningen reduceras, men tack vare tekniken bakom sulan i vår löparsko kommer dämpningen att hålla mycket längre än andra.Ortolit skummet i sulan komprimerar mindre än 5% av livslängden, vilket innebär att den solida dämpningen, passformen och komforten som upplevs från dag 1 kommer att finnas där länge.

Detta är viktigt för förebygga skador : Kom ihåg att börja springa gradvis. För mycket, för snabbt och för lite vila är receptet på enn belastningsskada . Och det vill du inte!

Svart joggesko

Det vanliga

Detta är kanske den största gruppen. Den vanliga är den typiska löpare som har 2-3 löpningar i veckan och kanske använder lite grejer sneakers som hanterar och gör jobbet, men är nyfiken på mångfalden av löparskor på marknaden. Denna löpare vill ha en«allroundskor» som kan användas till det mesta. Endorphin RX1 är lämplig för de flesta situationer du kan befinna dig i och även om det är det löparskor .

Om du då behöver skor med bra dämpning för att bevara dina fötter när du handlar eller om det visar sig att du inte fick allt från butiken och måste springa tillbaka igen, kommer skorna att fungera utmärkt för de flesta tillfällen.

Arbetarna

Det är inte bara löpare som har fått syn på Endorphin RX1. Vi har väldigt många kunder som använder skorna som arbetsskor . Faktum är att många tar tusentals steg betonggolv varje dag om det är lagerarbete, sjuksköterskor på sjukhus eller de som arbetar i butiker. Detta belastar fötterna mycket och kan vara orsaken till flera smärttillstånd som kan påverka även ryggen. Det är oroväckande många som faktiskt blir sjukskrivna av vanliga diagnoser som plantar fasciit och hälsporrar.

Vikten av det goda arbetsskor eller liknande som sneakers eller löparskor kan vara underskattade för vissa, och vi vill betona att bra och bekväma skor med bra dämpning och Stöd är mycket nödvändigt om arbetsdagen tvingar en att stå på fötter hela dagen. SSom nämnts tidigare i artikeln kommer Endorphin RX1 att fungera som ett förebyggande medel mot de problem som kan uppstå under arbetsdagen och även fungera som assistent vid utförandet av arbetet.

Snabb på foten

De som anser sig vara snabba till fots är kanske de mest skeptiska kunderna. Det fina med Endorphin RX1 är att skorna tar hänsyn till alla löpare. Skorna väger väldigt lite och fungerar bara som assistent och inte som ett hinder för att du ska kunna springa snabbt. Snabb på foten är alltid positivt överraskad!et! 

Endorphin RX1 kommer i de klassiska och mest mångsidiga färgerna svart och vitt, men du kan också få den i en mer iögonfallande blandning av svart och vitt. Om du vill köpa arbetsskor, mångsidiga sneakers eller löparskor, kommer vår Endorphin RX1 att vara ett optimalt val.

Ta en titt på artiklarna nedan

Tillbaka till blogg
1 av 3
Sko til 399,-

Endorphin RX1 skor

Endorphin RX1 -skor ger dig allt stöd och komfort du behöver för att nå nya nivåer. Med teknik som:

•Ortholite sula

•Andningsbar mesh

•Skum vadderat stöd

SHOP HÄR