Treningstopp guide til dame

Träningsstoppguide

Träningskläder är inte bara nödvändigt. Det är en motiverande och inspirerande faktor för att prestera bättre Träning . Att välja en träningsstopp är en av de viktigaste sakerna man gör, sedan en bra sportstopp kan ta träningen till nya höjder. Viktiga faktorer man ofta tittar på är funktionalitet och rörelsefrihet så att man kan fokusera 100% på träningen .

Hos Famme kan du välja mellan olika former och snitt. Oavsett om du föredrar en längre eller kortare variant. Vår träningstoppar är gjord av mjukt material, i läckra och neutrala färger som ger dig en bekväm passform. Med tekniska funktioner som andas och fukttransporterande kan du ta din träning till nya höjder med en träningstopp.

 

Undertröja

Sömlöst linne

Sömlös design är för dig som har höga krav på passform och rörelsefrihet. Med mjuk sommar du kan undvika skav och irritation under träning.

Atlantic linne är en undertröja för träning på både hög och låg intensitet. Med material som är elastisk och fukttransporterande , med god ventilation är du redo att gripa dagen. Detta träningstoppen är lång, sömlös, med öppen rygg och nätstruktur. Kommer i färgerna; vit, svart, blå och mörkgrå.

Hvit sømløs singlet til treningSvart sømløs singlet til trening

 

Annan sömlösa varianterFörfina linne. Denna är gjord av ett mjukt och bekvämt material som både andas och torkar snabbare. Med en bra passform kommer du att bli förvånad över hur bra det känns! Träningstoppen lämplig för alla typer av träning. Kommer i färgerna; svart, grått och vitt.

Svart sømløs treningstopp Hvit sømløs treningstopp

 

Tech linne är en sömlös undertröja med teknisk egenskaper vilket gör den både lätt och elastisk. Med IONIC + förhindrar bakterietillväxt och dålig lukt, detta håller dig fräsch före, under och efter träning. Toppen har sömlösa konsistens som säkerställer bättre ventilation , och en underbar feminin design. Kommer i färgerna; svart, grått och vitt.

Teknisk singlet med sømløs design Teknisk singlet med sømløs design

 

Linne i mesh

Linne i meshär en undertröja med andningsbart och fukttransporterande tyg, som håller dig torr, bekväm och säker. Med en enkel och stilren design passar toppen till alla sporter och aktiviteter. Dessutom har toppen en lös passform , som är partiell beskuren . Detta gör träningssinglet perfekt för svettfestpass. Kommer i färgerna; svartvitt.

Mesh trening singlet Mesh trening singlet

 

Vänta linneär en undertröja du kommer garanterat inte att få nog av. Med ett tyg som både känns bra mot huden och torkar bort svett kommer du att hålla dig bekväm. Den har en otroligt fin passform med svängar, och maska i ryggen som andas. Gå gärna upp en storlek för bättre passform. Kommer i färgerna; svartvitt.

Tank top med mesh i ryggenTank top med mesh i ryggen

 

Klassisk träningssinglet

Gymlinne är en enkel men sofistikerad undertröja för träning. Med ett bekvämt tyg, vilket gör detta elastisk den kan användas för alla typer av träning. Linnen n är något bred, så vi rekommenderar att gå ner en storlek för en mer åtsittande passform. Kommer i färgerna; svartvitt.

Trening singletTrening singlet

 

Rem linne är en undertröja med halvöppna ryggar och remmar som korsar vilket ger detta Träning toppen en unik design. Toppen är gjord av modal som gör toppen både mjuk, andningsbar och bekväm, det här är en undertröja vilket är utmärkt för HIIT-övningar. Kombinera gärnaTie dye sport bra att komplimentera toppen. Kommer i färgen svart.

Singlet med kryss og åpen ryggSinglet med kryss og åpen rygg

 

Element linne är en smickrande topp i stretch och mjukt material. Tank toppen är väldigt bekväm och har ett kors i mitten som gör att den sitter väldigt bra på kroppen. Detta är en mångsidig topp eftersom den passar perfekt till dina dagliga aktiviteter som shopping, yoga eller träning. Kommer i färg; svartvitt.

Flatterende topp med kryss i midtenFlatterende topp med kryss i midten

 

Överdimensionerat linne (reservationsobjekt) är en undertröja med en lösare passform som lämpar sig för styrketräning. Toppen är lätt och gjord av bomull.

oversized singletoversized singlet

 

T-shirt

Sömlös t-shirt

Förfina t-shirt är en otroligt bra träningsstopp som har en fin passform. Den är gjord av ett mjukt och bekvämt material som både andas och torkar snabbare. Samtidigt är t-shirt lång i längd, och det finns inga bekymmer om det kryper ihop. Refine är har en sömlöst design som liknar linne. Kommer i färgerna; svart, grått och vitt.

T-skjorte til treningTrenings t-skjorte

 

Sömlös beskuren t-shirt är en kort sömlösa träningsstopp som är lämplig för träning på grund av bra stretch och effektivfukttransport. Denna topp har en bra passform med snygg sömlösa struktur som säkerställer god andningsförmåga. Träningtoppen torkar snabbt och håller dig bekväm även när du har maxpuls. Kommer i färgerna; beige, grå, svart och lila.

Sømløs cropped t-skjorteSømløs cropped t-skjorte

 

Tekniska t-shirts

Textur t-shirt är en luftig och lätt träningsstopp . Denna har andningsbara och fukttransporterande material som håller dig bekväm och torr även genom högintensiv träning. Med en snygg öppning i ryggen som både ger den en feminin känsla får du extra luft. Kommer i färgerna; svartvitt.

Teknisk t-skjorte med åpen ryggTeknisk t-skjorte med åpen rygg

 

En annan teknisk träningsstopp ärTech t-shirt. Som, liksom det tekniska linne, har samma egenskaper. Toppen har en sömlösa struktur som ger bättre ventilation. Kommer i färgerna; vit, grå och svart.

Sømløs teknisk t-skjorteSømløs teknisk t-skjorte

  

  Magtröja

  Sömlös crop top

  Power sömlös topp har en minimalistisk design, men levererar den högsta nivån under prestanda. Toppen har en bra kvarhållningseffekt och Stöd . Den är gjord av fukttransporterande material i kombination med ribbstickad och förstärkta axelband. Denna topp är förstahandsvalet för många. Toppen finns i otaliga färger.

  Seamless crop top til dameSeamless crop top til dame

   

  Sömlös crop topär gjord för träning med låg och hög intensitet. Det är fukttransporterande och torkar snabbt. Det här är en elastisk topp som är både mjuk och skön. Perfekt för flera tillfällen.

  Seamless topp til høy og lav intensitets treningSeamless topp til høy og lav intensitets trening

   

  Höj crop top är både elastisk och fukttransporterande och lämpar sig därför för både hög- och lågintensiv träning. Denna topp håller brösten på plats och kan därför användas som en Sport-BH .

  seamless crop top som kan benyttes som sportsbhseamless crop top som kan benyttes som sportsbh

   

  Crop top från låg till hög intensitet

  Ren crop topär designad för lågintensiv träning som yoga eller pilates. Toppen är mycket flexibel, bekväm och mångsidig. Den kan därför även användas i vardagen.

  Trenings topp til lav intensitets trening Trenings topp til lav intensitets trening

   

  Flow crop top(reservationsobjekt) är en träningsstopp tillverkad av mjuka och fukttransporterande material för låg och medelhög intensitet. Träningstoppen passar bäst för styrketräning och medföljer löstagbara insatser . Toppen har medium stöd. Med ett brett midjeband och bra kompression får du extra stöd för brösten. Toppen kan därför även användas som en Sport-BH .

  Treningstopp som egner seg som sportsbh Treningstopp som egner seg som sportsbh

   

  Vill du ha en ribbad crop top vi kan rekommenderaLinje. Denna är gjord av en mjuk, flexibel och andas räfflad material. Toppen har inte inlägg, men kan användas utan sportbh då den har en tight passform . Croptoppen passar till vardags och dagar med lågintensiv träning.Treningstopp i stram fit modellTreningstopp i stram fit modell

   

  Wonderzip crop top har fina detaljer. Denna kortärmade träningstoppen hår dragkedja och sticka runt midjan för en ombonad passa . Tyget är fukttransporterande, elastiskt och lätt och lämpar sig därför bra för träning med låg, medel eller hög intensitet. Toppen är delvis öppen baktill.

  Crop top til trening med detaljerCrop top til trening med detaljer

  Hur man stylar träningstoppar?

  Så stylar du din träningstopp Först måste du hitta den överdel som bäst passar den aktivitet du ska utföra. Då bör du fundera på vilken Sport-BH bör du ha nedan och om du vill ha enträningstights ellershorts. Vi har allt utbud med oss.

  Läs mer om:

  Tillbaka till blogg