Beste treningsshorts til dame

Bästa träningsshorts för kvinnor 2022

Med oändliga variationer kan shorts ge dig både en elegant, stilren och en avslappnad look. Shortsen passar för alla tillfällen, oavsett om du ska på stan, träna eller vara hemma. Trots att vi förknippar shorts med varma sommardagar kan dessa även bäras året runt. Olika längder, former och bekväma material med en smickrande passform är några av funktionerna vi letar efter. Den här guiden guidar dig genom vårt urval av denim-, biker-, tränings- och vardagsshorts. Från hög midja till midmidja, vi har urvalet för dig. 

Vårträningsshorts är bekväma, hållbara och gjorda med kvalitet som fokus. Vi har träningsshorts med oss sömlösa design, träningsshorts med fickor , cyklist shorts och en rad andra bra träningsshorts. Om du specifikt letar efter bikershorts har vi även en separat artikel omvåra bästa bikershorts och vidare kan du läsa omvåra vandringshorts.

Innehållsförteckning

 • Biker shorts 
 • Shorts för aktivitet 
 • Jeansshorts 
 • Träningsbyxor 
 •  

  Biker shorts

  Bikershorts även kända som cykelshorts är åtsittande, till något över knäna – och ofta med hög midja. Med shorts som sitter åtsittande kommer du att minska friktionen mellan låren som ofta kommer med varma och fuktiga sommardagar. Bikershorts är en absolut IT, och kan stylas upp och ner oavsett om du ska träna med en t-shirt eller ta en promenad till stan i en tröja.

  Sömlösa bikershorts

  Passande shorts är en sömlös bikershorts med en smickrande, snygg och sofistikerad look. Shortsen är designade för full flexibilitet och rörelsefrihet. Shortsen är lämpliga att använda under träning, eller för en chill dag hemma. Shortsen kommer i färgerna; svart, blått och lila.

  Blå seamless shorts til dame  Grå biker shorts i sømløst materiale

   

  Utifrån våra bästsäljande favorittights har vi tagit framSömlösa scrunch-shorts. Med V-form och scrunch-effekt på rumpan får du genast en finare form och form. Utan sömmar är dessa shorts både bekväma och bekväma året runt. Shortsen är något högre baktill jämfört med framsidan för att ge rumpan ett extra lyft. Shortsen finns i otaliga färger.
  Seamless shorts med scrunch  Seamless shorts med scrunch

   

  En annan sömlös variant ärElevate wave shorts. Detta är en bikershorts med hög midja och brett midjeband som ser till att den håller sig på plats under alla aktiviteter du vill utföra. Med en formande effekt och sömlös textur får du ett lyft i rumpan som ger ett naturligt resultat. Med fukttransporterande tyg torkar shortsen snabbt och effektivt. Shortsen kommer i färgen; svart och blått.

  seamless bikershorts med shaping-effekt  Stretchy seamless shorts som løfter rumpen
  Läs mer:Vad är sömlöst?

   

  Ombre lux shorts

  Ombre lux shorts är sömlösa och kommer i fyra pastellfärger, perfekt för sommaren. Shortsen passar både till vardags, men även träning i form av styrka, löpning, yoga eller vad du nu föredrar. Dessa bikershorts är knäböjssäker , passar bra , har en högt liv och är väldigt smickrande.

        

  Scrunch bikershorts

  Anpassa scrunchieshorts är en sömlösa träningsshorts med en V-form som framhäver de feminina formerna. Shortsen har också en högt liv och är fukttransporterande för maximal komfort under träningen. Bikershortsen finns i 6 vackra färger, så du kan välja att sticka ut lite eller gå för de klassiska färgerna.

  Blå biker shorts med scrunch i seamless  Oransje biker shorts som fremhever rumpen  Rosa scrunch treningsshorts med høyt liv

  Läs mer:Vad är scrunch?

  Ribbstickade bikershorts

  Ribbstickade bikershorts är en ribbade shorts i sömlös med hög livslängd och brett midjeband så att den placerar sig bekvämt på kroppen. Detta träningsshortsen har också det smickrande V-formen vilket ger rumpan en fin form. De snygga bikershortsen passar utmärkt för all slags träning, oavsett om du ska springa, yoga, styrketräna – eller bara koppla av hemma.

  Svart ribbestrikket biker shorts i seamless  Svart treningshorts med V-form i ribbed

  Anti-halk bikershorts

  Har du upplevt att oavsett vilka bikershorts du har köpt så glider den fortfarande upp eller ner, och det slutar med att du drar shortsen ner och upp otaliga gånger. Då kommer jag att presentera vårr Antisladd bikershorts. Dessa shorts har en hög livslängd, med fukttransporterande egenskaper som ger dig optimal komfort under alla träningspass. Förutom att få ett bra fäste runt midjan och låren har shortsen halkskydd runt midjan för att förhindra att shortsen glider ner. Kommer i färg; svart och mörktBikershorts med god hold i midje og lår  Sykkelshorts som ikke sklir ned

  läs mer omvårt urval av bikershorts. 

   

  Shorts för aktiviteter

  Att välja shorts kan vara ett svårt val, då mycket beror på vilken typ av träning eller aktiviteter du vill utföra. Trots att alla träningsshorts kan användas till träning är alla inte lika lämpliga för exempelvis löpning. Här kommer du att introduceras till de perfekta löparshortsen, vandringsshortsen och styrketräningsshortsen.

  Shorts för löpning

  Pace löparshorts är en löparshorts för dig som vill ha egenskaper som hög livslängd, lätt och snygg design. Dessa shorts har extra shorts på insidan som inte tillåter insyn när du rör dig. Detta gör löparshortsen utmärkta för högintensiva träningspass. På utsidan har du shorts som ger dig maximal rörlighet och komfort under löpningen. Kommer i färg; svart och mörkgrå.

  Løpeshorts med en innershorts   Shorts til løpeturen

   

   

  Ett annat par shorts som passar för löpning ärlöparshorts.  Denna har ett tjockare midjeband som ser till att shortsen håller sig på plats vid löpning av intervallpass. Med fukttransporterande egenskaper som både ger shortsen andrum till kroppen och en lätt känsla att bära är detta en vinnare. Shortsen kommer i färgen; svart.

  Løpeshorts med midjebånd  Shorts til løping med midjebånd

  Shorts för vandring

  Fältshorts är en "limited edition" vandringshorts för dig som vill ha något som är i toppskiktet. Shortsen är korta i längden, elastiska med hög midja och mycket slitstarka. Oavsett om du går högt till vers, lågt, på land eller i vatten, är shortsen med dig på äventyren. Kommer i färgerna; mörkröd och blå.

  Turshorts med høyt liv og kort lengde  Turshorts med høyt liv og kort lengde

   

  Letar du efter en vandringsshorts som kan bäras även när det regnar.Flytta shorts är vattentät med DWR-membran. Dessa shorts har full rörelsefrihet och kan därmed användas till alla aktiviteter även klättring om man så önskar. Tyget är både lätt, elastiskt och slitstarkt. Kommer i färgerna svart och khaki (grön).

  Vanntett turshorts med stretch  Vanntett turshorts med stretch
  läs mer omshorts som kan användas för vandring

   

  Träningsshorts

  Ett måste ha shorts för styrketräning ärGymshorts. Dessa shorts har en hög midja, stretchig och smickrande design. Här behöver du absolut inte tänka på att lyfta shortsen längre upp mellan dina pauser. Med dina behov och intressen är shortsen designade för att uppnå den komfort alla letar efter. Kommer i färg; svart och mörkgrå.

  Shorts til styrketrening  Shorts til styrketrening
  läs mer omträningsshorts

   

  Träningsshorts med ficka

  När man har ett pass på gymmet är det ofta praktiskt att kunna ta med sig mobil, nyckel och diverse tillbehör. Vi har därför utvecklatsPocket Gym Shorts, som har två strategiska fickor så att du kan ha kontroll över dina saker. Den här shortsen glider inte ner under träning och är knäböjssäker vilket gör den perfekt för både löpning och styrka!

  treningsshorts med lomme  lomme til mobil treningsshorts

  Sömlösa Scrunch Shorts

  Sömlösa scrunch-shorts är gjord med en smickrande scrunch stygn som ska betona de feminina formerna. Använder en V-form och scrunch effekt ger den rumpan en snyggare och fastare form – något fler tjejer värdesätter i träningskläder.

  Grå scrunch shorts i seamless  Blå treningsshorts som gir fine former

  Läs gärna mer om sömlösa träningskläder och vidare om vad scrunch är här!

  Jeansshorts

  Ett absolut måste när sommaren är precis runt hörnet är ett par jeansshorts. Oavsett om du ska på semester eller behöver vardagskläder i varma temperaturer är det viktigt. Både trasiga och slitna detaljer är något vi värdesätter i de perfekta jeansshortsen. 

  Slitna shorts

  Om du letar efter en unik vintagelook kan vi rekommendera vårslitna shorts. Denna jeansshorts har fem fickor. tre på framsidan och två på baksidan. Det här är shortsen som är perfekta för dig som älskar att gå på festival. Förutom att shortsen är sönderrivna har den även slitna detaljer längst ner. Kommer i färgerna blå och ljusblå.

  Ripped shorts til sommeren  Ripped shorts med frynsete detaljer

  Shorts med stretch

  Annanjeansshorts är lätta. Denna har en bra stretch som sitter bra runt midjan, och stramar inte runt kroppen. Liksom den rippade varianten har även denna fem praktiska fickor. tre framför och två bakom. Med otaliga färger har shortsen en "tvättad" design för en mer avslappnad look.

  Shorts med stretch og frynsete detaljer  Shorts med stretch og frynsete detaljer

  läs mer om jeansshorts

   

  Träningsbyxor

  Sweatshorts är kanske något av det mest bekväma man kan ha på sig. Oavsett om du använder den som en del av din pyjamas, en mysig kväll inne, eller bara något du kan slänga på, innan du fortsätter dagen.

  Recharge shorts är de perfekta joggingshorts. Denna är både elastisk och lätt i tyget vilket gör den megabekväm för alla tillfällen. Med knytband i midjan och två fickor, en på varje sida, - kan du förvara dina föremål. Dessa shorts passar utmärkt för dig som ska ladda batterierna inför den kommande veckan. Kommer i färg; svart och grått.

  Joggeshorts med to lommer  Sweatshorts med to lommer

   

  Är du intresserad av hur du stylar dina valda shorts Läs mer om vår guide. 

  Tillbaka till blogg
  1 av 3