Hettegenser, sweatshirt, crewneck  og turtleneck guide

Den stora tröjaguiden

Tröja är det mångsidiga, bekväm lagspelaren i din garderob som ser bra ut med nästan allt. Från casual till casual, men ändå genomtänkt, elegant och atletisk, allt på samma gång, med en enkel tröja. Den är säsongsbetonad, smickrande och bekväm för alla kroppsformer samt lätt att ta på sig; en av få vardagskläder inom mode. En tröja är lätt att använda både för en street eller en smart casual look, och vi ser den i alla kategorier av Damkläder , inklusive en värld av lyx och design.

Att välja en tröja är som att välja en T-shirt ; dina alternativ är obegränsade. Innan du bestämmer dig för en viss stil, ta en närmare titt på vår guide.

Luvtröja

Huvtröja eller huvjacka är en garderobsfavorit som vi aldrig tröttnar på. Letar du efter bekvämlighet , trend eller användbarhet blir det svårt att tänka sig ett annat enklare plagg som har haft en lika stor moderesa på senare tid.

Huvtröja med dragkedja

Vårvälj en hoodie är sammetsmjuk, ursnygg med perfekt passform, som tar dig tillbaka till 90-talet. Tyget är noga utvalt för att tillgodose våra krav på komfort och drapering. Kombinera gärna hoodien medvälj byxorför det perfekta mysetet.

Velur hoodieVelur hoodie
  

För en praktisk hoodie med dragkedja av stretchigt och tekniskt material rekommenderar viFit hoodie. Med praktiska fickor för förvaring och en elegant passform gör hoodien mångsidig för komfort i soffan eller utomhusaktiviteter.

Hoodie fitHoodie Fit
 

Huvtröja utan dragkedja

Emblem hoodie är en slim fit hoodie i bekvämt mjukt tyg som håller passformen. Tröjan passar bra till och från träning, men även till vardags. Kombinera hoodien med några av våratrikåer ellerungdom flare byxor.

Hoodie Emblem Emblem hoodie

 

Ren hoodieär en snygg hoodie med ficka i 100% bomull. Med ribbstickad material på änden av hoodien och ärmarna, tröjan blir superbekväm för både träning och vardag.

Pure hoodie

Beskurna hoodies

Wanderlust hoodie är en loungewear i modell cropped. Tröjan kan användas till träning, samt kombineras medwanderlust tightsför det perfekta mysetet hemma.

  

Pure cropped hoodie är en hoodie i ribbstickat material. Versionen är kortare än vår originalren hoodie, men har samma egenskap.

 

Wanderlust cropped hoodie 2 är vår andra version avwanderlust hoodie. Den beskurna versionen har mer kompression och hållfasthet, samtidigt som den görs något längre. För ett perfekt loungeset rekommenderar vi matchningWanderlust Tights 2.

läs mer omvåra utvalda hoodies.

Läs mer om vårbästsäljande crop tops.

 

Crewneck & Sweatshirts

Crewneck

Tycka omvita sneakers är en tröja med rund hals i neutrala färger som ger dig en smart casual look. VårWonderland Crewneck gjord av gott bomullskvalitet tar dig till Underlandet när du vill. Tröjan har en lugn passform, med en blygsam Famme-logga av bästa kvalitet. Crewnecken kommer i färg gräddvit och sortera , och passar bäst medmamma jeans, jeans med vida ben ellerblossaför en avslappnad look.

 

Tröja

Ladda tröjaär en tröja som ger dig komfort till en ny nivå. Den har ett elastiskt och lätt tyg som är mjukt mot huden. Tröjan kommer i färg mörkgrå och svart . För en formell och elegant inramning rekommenderar vi tröjan medmager och4Flex jeans.

  

Ren tröja är gjord av 100% bomull med en Famme-logga centrerad på bröstet. Tröjan passar till vardags eller till aktiviteter med låg intensitet. För en avslappnad men informell miljö rekommenderar vi vårbära hemjeans. Tröjan kommer i färg svart , mörkröd och grå .

 

Vår klassikertröja med dragsko är beskuren med långa ärmar. Tröjan har praktisk snörning nedtill som går att dra åt nertill så att den blir kortare. Matcha toppen med vårtrikåer för ett perfekt set hem från träningen.

 

Turtleneck

Turtleneck även känd som Polotröjor blir allt mer populärt nu för tiden, och plagget fungerar hårdast i moderna kvinnors garderob. Grundplagget gör det relativt enkelt att styla och ger dig nästa nivå. Oavsett om du satsar på bekväm bomull eller neutrala färger vi har urvalet av höghalsade tröjor till dig.

 

Stickad tröja med hög hals

Chunky stickad tröja är den perfekta tröjan för dig som vill ha värme. En sommarkväll eller en vinterdag, är tillfället för denna tröja. Med en sofistikerad stil, elegant hög hals och stilren design passar plagget till allt från träningsbyxor, tights till jeans.

Turtleneck basic

Turtleneck med smal passform är perfekt för vardagen. Med ett mjukt stickat tyg, sofistikerat utseende och slim fit passform kommer du att vara bekväm och snygg hela tiden. Tröjan finns i färgerna grå , svart och beige .

 

 

En varmare version av turleneck basic ärchill t-shirt med turtle neck. Detta är den perfekta loungewearen för en kväll inomhus eller utomhus i kombination med vårensherpa teddyjacka. Tröjan har ett termiskt fint stickat tyg som ger en härlig och varm känsla.

 

Ribbstickad pikétröja

VårRibbstickad tröja med hög halsär en höghalsad tröja, i slim fit. Detta är ett absolut måste stickat som är mångsidig och vacker. Tröjan är perfekt för träning, vardag, fest eller fest. Kombinera gärnascrunch ellersömlösa trikåer.

 

Doux stickad turtleneck är en vacker, mjuk och skön tröja som innehåller en liten andel ull som skapar en fin textur på tröjan. Ett perfekt plagg för en kallare dag. Kombinera gärnaPhilippa byxor ellerDoux stickade byxor.

 

läs mer omvårt urval av turtlenecks.

Läs även mer om vårt urval avtröja för träning.

 

Hur man stylar tröjorna

När du har hittat din favorittröja behöver du en underdel du kan styla den med. Vi har ett bra utbud och coola och sköna jeans du kan kombinera din favorittopp med. Vi har jeans som passar alla tillfällen! Du kan styla de flesta jeans med vad du vill. Du kan styla dem både upp och ner. Nedan kommer vi med några tips som hjälper dig på vägen.

Vårskinny jeans med split kan användas till både vardag och fest. För en vardagslook kan du till exempel styla den med vårsmal passform turtleneck. Denna look passar bra till en lång dag i skolan eller på jobbet.

Skinny jeans med splitt

 

Vår fräschörjeans med vida ben finns i fyra vackra färger. Jeans med vida ben har blivit väldigt populära byxor, och vi förstår varför! Dessa är både bekväma att bära och ser smäckra ut. För en enkel och cool look kan du kombinera dem med vår enkla men snyggaWonderland Crewneck.

Wide leg jeans collagegenser

 

 

 

Tillbaka till blogg