Jeans for dame til alle passformer

Jeansguide – hitta dina perfekta jeans!

Att hitta den perfektajeans, kan vara svårt för många. Hur man vet vilken typ av tyg, form, storlekar och stretchbyxor har Vi går med denna guide, gör det lite lättare för dig att hitta de perfekta jeansen. Blandningar, storlekar, passform och längd..

Våra jeans är gjorda på samma sätt, men vi har olika typer:

  • Äkta denim: Äkta denim är grövre i tyget och lite stretch.
  • Jeans med stretch: Vanliga stretchjeans. Dessa har bara stretch i bredd.
  • 4 Flex: Äkta denim med superstretch. Detta läkemedel är en del avISKOs blå hud  kollektion, där alla textilier har 4-vägs stretch, dvs 360 graders stretch. Vår4FLEX jeans är gjord med patenterad denimteknologi för att uppnå superstretch i alla riktningar och en naturlig hållningseffekt.

Vill du läsa mer om våra yogabyxor, slingbyxor, joggingbyxor och liknande läs vårbyxguide!

 

 Innehållsförteckning

1. Mom jeans / baggy jeans

2. Skinny jeans

3. Flare jeans

4. Jeans med raka ben

5. Ha på dig jeans

6. Jeans för alla

7.Jeans för vardag och fest

8.Ämnesblandningar

 

Mom jeans / baggy jeans

Mom jeans med stretch

Mamma jeans, är en jeans som är lätt att styla och passar nästan alla tillfällen och årstider. Våra byxor är gjorda med äkta denim , med extra stretch för bättre bekvämlighet .

Grå mom jeans Mom jeans i denim

 

Jeans med vida ben

VårJeans med vida ben är en byxor med vida ben som är gjord av äkta denim . Byxorna är utrustade med fem fickor vilket gör det bekvämt att förvara mobiltelefon och nycklar. Den har ett klassiskt denimtyg, och har en naturlig ljusblå färg som kännetecknar ett par jeans. Den har en högt liv , och en design som matchar både långa och korta personer, och hela formen ger ett intryck av längre ben och markerad midja .

Jeans med vide ben og høyt livLøs jeans i full lengde

  

Skinny jeans

Skinny jeans kännetecknas av att byxorna ligger nära kroppen. Dessa jeansbyxor är vanligtvis slim fit och har en smickrande effekt på kroppen.Finns det verkligen ett nyttigare plagg än ett parskinny jeans? Skinny jeans är ett måste-plagg i garderoben, eftersom det går att styla både upp och ner.Skinny jeans sitter bra över rumpan, och är ombonad ända ner till anklarna. 

Jeans med smal passform

Höga skinny jeans har hög livslängd med bra stretch. Olabuksen tjära stil och komfort till en ny nivå. Det ser bra ut med allt från att koppla avhoodies till finareturtlenecks.

Slim fit jeans med høyt livSlim fit jeans med høyt liv

 

Stretchiga jeans

Vår4FLEX jeans är en skinny jeans med högt liv , och är gjord med patenterad denimteknik för att uppnå en superstretch effekt. Det här är ett par jeans i äkta denim och är superstretchy, och är ofta efterfrågad jeggings . Den passar bra på alla kroppstyper och behåller passformen efter flera tvättar. Dessa jeans ger dig maximal rörelsefrihet och flexibilitet. Den bekväma passformen med mycketsträcka är ett måste i basgarderoben. Äktajeans, vilket känns somtrikåer.

Blå skinny jeans med stretchMørk jeans som minner om tights

 

Flare jeans

Jeans med sele är en trend som ständigt kommer tillbaka, och det kommer alltid att vara klokt att ha ett par sådana jeans liggandes. VårFlare jeans är gjord av en denim tyg som är båda stretchig och mjuk . Detta byxorna passar perfekt över sneakers, boots och klackar, och ger outfiten en helt egen charm.

Jeans med slengFlare jeans med firkantede baklommer

 

Raka jeans

Klassiska jeans

Vår klassikerhöga raka jeans tjära stil och komfort t till helt nya nivåer. Byxorna har en tidlös känsla, högt liv och breda ben , och kommer att bli dina nya go-to jeans. Byxorna är gjorda med 98% hållbar bomull . Ett klassiskt plagg som matchar nästan alla toppar.

Klassisk straight jeansJeans med rette ben

 

Vintage jeans

Vintage hög raka jeans är en klassiker jeans i jeans med raka ben och rå kant . Den har bra stretch vilket gör byxan extra skön och mjuk. Samtidigt har den en årgång look som är trendig och stilren. Jeansen är högt upp i livet , och bakfickorna är formade och placerade så att skinkorna framhävs. Byxorna är gjorda av ekologisk och hållbar bomull certifierad av BSCI.

vintage jeans med rette benvintage jeans med strategisk plasserte lommer

 

Ha på dig jeans

Baggy jeans med sidosplit

VårJeans med rak slitsfållär en olabukse med sidsplittring . Den är gjord av bekväma och äkta denim . Den har en rak passform , men sitter ändå fint runt både rumpa och lår.

Jeans med rette ben og splittJeans med autentisk denim

 

Skinny jeans med split

Bär hemjeans är en skinny jeans med split längst ner på benet. Slingbyxorna hår högt liv , och stretchig denim , vem gör det angenäm att ha på sig. Det är slim fit och i full längd , och har en form som har en smickrande effekt på kroppen.

Skinny jeans med splitt nederst på benetJeans i slim fit med splitt

 

Jeans för alla

Jeans för korta ben

För många kan det vara svårt att lista ut vilken jeans man bör ha i förhållande till längd och form , men också andra faktorer som går på preferenser. Jeans som passar kvinnor med korta ben är vårhöga smala jeans. Dessa byxor har slim fit och om de visar sig vara för långa kan du vika upp dem på insidan så att den lättare passar benlängden. Ett annat par byxor som passar bra för korta ben ärjeans med vida ben. Detta jeans passar lösare än slim fit jeans och har hög midja, och passar bra för både korta och korta personer.

Jeans för långa ben

Jeans för långa ben kan vara lite svårare eftersom det inte finns något hack du kan göra för att få det längre. Byxor som är för korta för de med långa ben , byxorna slutar oftast lite ovanför ankeln. Byxorna som passar bra för de med långa ben ärMamma jeans,Bär hemjeans, ochFlare jeans. Dessa byxor har antingen en snygg längd som passar långa ben som mom jeans, medan de andra byxorna har en sling eller split som har en töjande effekt på foten.

    Jeans för de med former

    Har du former och har svårt att hitta jeans som passar dig så har vi våra4FLEX jeans med superstretch som passar alla.Läs mer om våra 4FLEX-jeans här.

     

    Hur man stylar jeans till vardags och fest

    Jeans för fest

    Hur bekvämt är det inte att bära bekvämt jeans på fest Det är lättare att dansa och riktigt bekvämt att gå med. Väldigt många av våra jeans passar både till vardags och fest, men vi har satt ihop några kombinationer vi älskar! 

    Vår4flex jeans är en bekväm skinny stretch jeans, är en säker vinnare för fest. Dessa byxor har en 4-vägsstretch som gör att du kan dansa, hoppa och till och med gå i split utan rädsla för att byxorna ska slita.

     

    Style dina 4flex-jeans med en blus, skjorta eller enMagtröjaoch kavaj så är du redo att festa!

    Skinny jeans til festCrop top til fest

     

    Vårjeans med vida ben är den coolaste jeansstilen just nu. Dessa byxor kan kombineras med många olika plagg, beroende på vilken stil du föredrar. Style dina byxor med en skjorta, antingen enkel och elegant vit, eller en livfull färg. Jeans med vida ben är också perfekta att matcha med en enkel topp, som en smocktopp, eller en topp med ballongarmar.

    Sort jeans med vide benLys wide leg jeans

    Vårbära hemjeans har stretch är väldigt bekväm att bära, oavsett om du är danslejonet på festen eller den som föredrar att sitta still och njuta av musiken. Hitta skor med höga klackar, enlinne, och du är redo att festa!

    Slim fit jeans med splitt nederst i benettank top til fest

     

    Jeans till vardags

    För många är jeans något de tyckte var snyggt att titta på, men som de drömmer om att komma hem och ta av sig under hela dagen. Vi har flera mycket bekväma jeans, som passar perfekt in i vardagen, både till jobb och fritid. Våra jeans är väldigt sköna att ha på sig, vilket gör att du kanske inte vill ha lusten att komma hem och ta av dig jeansen.

    Första jeansen ute är4flex jeans, som också nämnt tidigare, är detta ett par byxor som kan användas både till vardags och fest. Byxorna är väldigt lätta att styla både upp och ner, och har mycket stretch i sig vilket gör att den känns som en tights. För en vardagskänsla passar byxorna bra till entröja, svtjock tröja eller abomullströja med dragkedja för den ultimata vardagslooken.

    Leströja guide våren för inspiration till toppar du kan matcha jeansen med!

    Slim fit jeans egnet til hverdagCrewneck i bomull

    Nästa par jeans är vårtRak råfållade jeans. Jeansen tar stil och komfort till en helt ny nivå, vilket är helt perfekt för vardagen! Jeansen har hög midja, och bakfickor som är placerade och formade så att rumpan blir snygg. Byxorna passar perfekt till enturtleneck eller helt enkelt envit t-shirt.   

    Jeans med rette ben egnet til hverdagsBeige høyhalset genser til dame

     

    Ämnesblandningar

    Polyester

    Polyester är den vanligaste formen av textilfiber, och den används i kläder, inredningstextilier och utomhusutrustning.

    Blir du lite skeptisk när du ser att kläderna innehåller mycket polyester Det finns inget att vara skeptisk till! Polyester har många positiva egenskaper i kläder, speciellt i kläder som används för sportaktiviteter, som löpning och skidåkning, men även i jeans! Polyester är en lätt textilfiber som inte absorberar vatten och torkar snabbt. Det är också en mycket slitstark fiber som är lättskött, inte krullar och hjälper till att öka komforten..


    Bomull

    Bomull, alltså bomull, är en mjuk fiber som växer runt bomullsplantans frön.

    Tyger tillverkade av bomull är naturligt resistenta mot damm och dammkvalster. Tyg av bomull är också ett icke-irriterande ämne, vilket gör att det inte kommer att förvärra torr hud eller orsaka allergiska reaktioner, inte ens hos personer som är utsatta för hudproblem som utslag och eksem.

    Bomull tenderar att på ett naturligt sätt stöta bort vatten och svett och andas därför mycket.

    Är du orolig för miljökonsekvenserna av kläder du köper Bomull är biologiskt nedbrytbart och en förnyelsebar resurs..


    Elastan

    Elastan är en mycket elastisk syntetisk, konstgjord textilfiber. Denna är gjord av polyuretan och används oftast i blandning med andra syntetiska fibrer. Elestan expanderar mycket och återgår till sin ursprungliga storlek och använder därför för att ge produkten mer elasticitet. Våra 4FLEX-jeans innehåller hela 7,50 % elastan, och det är detta som hjälper till att göra jeansen så stretchiga.

    Läs också: om shorts, inklusive vårajeansshorts.

     

    Fammes jeans säljs också vidarejeanson 

    Andra relevanta artiklar:

    Bästa yogabyxorna

    Höstens finaste kostymbyxa

    Höstens finaste slingbyxa 

    Tillbaka till blogg