Bukse guide til dame

Byxguide

I det enorma utbud av kläder som finns idag erbjuds otaliga plagg i olika former, färger och tyger som möter specifika användningsområdens behov. Valmöjligheterna kan vara för stora för vissa och det kan vara svårt att veta vilka plagg man ska använda till vilka aktiviteter. Det gäller även byxor, där du bland annat kan hitta möjligheter i havetträningsbyxor,turbukser,yoga byxor,slingbyxor ochträningsbyxor. Vilka byxor du vill gå till bygger ofta på personliga preferenser, men det kan också vara trevligt att få en överblick över vilka byxor som passar bäst för de uppgifter som ska utföras.

Denna byxguide kommer därför att vara bra för mer information om vilken produkt du ska välja! Utöver artikeln har vi även enjeans guide vilket är perfekt läsning om man har svårt att hitta de perfekta jeansen.

Innehållsförteckning

 

Träningsbyxor

Ettträningstights är ofta ett förstahandsval för många när det kommer till att genomföra ett träningspass, men ett bra sådantträningsbyxor är också ett bra alternativ. Tights kännetecknas ofta av att de sitter tightare på kroppen och ofta är lite tunnare än byxorna som är rymligare i passformen. Om passet ska genomföras på ett gym kan det vara okej med plagg som inte är för tjocka, men ska du röra dig ute blir det praktiskt med ett par byxor som värmer mer.

En träningsbyxa kan användas både som en löparbyxor på sommaren samtidigt som den kan fungera bra som en skidbyxor på vintern. Tyget i våra träningsbyxor är inte särskilt tjockt så att de kan användas till flera användningsområden, men med hjälp av ett lager avull underkläder byxorna kommer att passa perfekt som längdbyxor . De flesta vandringsbyxor är utrustade med praktiska fickor och snörning i midjan, vilket gör plaggen väldigt funktionella när du ska ut på resa.

Grå treningsbukse til dame i tynt stoff  Svart treningsbukse til dame, løpebukse og skibukse  Grønn treningsbukse til dame med glidelåslommer

   

Yoga byxor

Yoga byxor kännetecknas av sin lösa passform, gärna med breda ben så att man ska känna en full rörelsefrihet. Byxorna tillverkas därför ofta sömlösa och tunna i tyget. Yogabyxor är gjorda för yoga och annan lågintensiv träning, men uppskattas även av många som en vardagsbyxa. Byxorna är ofta svarta, snygga och väldigt användbara. Detta gör att de enkelt kan stylas med allt frånträningstoppar tillstickade turtlenecks.

Vill du läsa mer om våra yogabyxor, sehär!

Grå yogabukse til dame med pustende og fukttransporterende stoff  Svart yogabukse til dame, knitted pants med høyt liv  Svart ribbed yogapants til dame, yogabukse med sleng

  

Slingbyxor

En stor trend på marknaden idag ärbyxor med sele. Dessa byxor finns i flera olika varianter där du bland annat kan hitta demjeans med bärsele ochgosebyxor med bärsele. Slingbyxa med split är en variant som också är väldigt populär bland norska kvinnor idag, speciellt för jeans. I det breda utbudet av slingbyxor kan dessa användas både till träning eller till vardags, här är det tyget som avgör vilket användningsområde plagget passar bäst för.

Flare byxor är omtyckt då passformen ger en snygg siluett. Byxorna är oftast höga i midjan och vida vid benen och kan därför ge en bättre illusion av snygga former och man kan verka längre – något fler tjejer uppskattar.

Läs mer om våra slingbyxorhär!

Svart yogabukse med sleng i ribbestrikket bomull  Beige kosebukse med sleng i mykt og pustende stoff  Svart slengbukse i ribbestrikk med høyt liv

  

Velourbyxor

Ettvälj byxor är ett måste i alla kvinnors garderob. Dessa är mjuka och bekväma gosebyxor som kombinerar stil och komfort. Byxans användning är för många en chillebyxa man kan använda på semestern, i soffan framför tv:n. Samtidigt också använda mer byxor i velour för andra vardagssysslor. Velourbyxa med ficka bak är särskilt omtyckt nuförtiden då de ofta förknippas med Juicy Coutures populära velourslingbyxor. Vi erbjuder ett par liknande byxor så att du kan känna dig snygg och uppdaterad utan att behöva betala dyra omdömen.

De fina velourbyxorna går även att matcha med enluvtröja i velour. Läs gärna mer om våra velourplagghär!

Svart velur bukse til dame, Juicy Couture alternativ  Myk velour bukse, joggebukse med lomme bak

 

Träningsbyxor

Förutom de mjuka mysbyxorna i velour erbjuder vi flera olika varianterträningsbyxor. Bekväma byxor är alltid något man behöver, och kan användas både till träning och till vardags. Famme har träningsbyxor i klassiska färger som gör att de enkelt kan stylas med olikahoodies ochbesättningshalsar.

Vilket sätt du vill komplettera looken hjälper till att avgöra vilka aktiviteter outfiten ska användas till. Passformen på byxorna kommer också att vara en avgörande faktor - om träningsbyxorna är påsiga eller åtsittande. Om du ska spendera dagen hemma kan joggingbyxorna enkelt matchas med enluvtröja, Och på gymmet kan det vara skönt att kombinera träningsbyxorna med enträningsstopp så att kroppen andas bättre under hela passet.

Läs mer om de bästa träningsbyxornahär!

Svart joggebukse til dame med snøring i livet  Grå joggebukse til dame med store lommer  Svart slim fit joggebukse til dame med glidelåslommer

 

Klädbyxor

När man vill klä ut sig lite extra är det skönt att ha enklänning byxor tillgängliga. På samma sätt som de flesta byxor kan denna stylas efter vad man ska göra och genom att använda encrewneck ovan kan kostymbyxorna även användas till vardags. Om du ska ut och äta med några kompisar eller gå ut på stan är en kostymbyxa också ett bra alternativ och du kan då styla upp byxorna med en topp och några fina smycken.

Kostymbyxor är mestadels i neutrala, snygga färger som svart och vitt. Detta gör möjligheterna att matcha med andra plagg stora. Ett vita kostymbyxor kommer därför att kunna användas om och om igen genom att bara byta överdel - hållbart och billigt!

Läs mer om våra kostymbyxorhär!

Svart dressbukse til dame  Hvit penbukse til dame  Hvit dressbukse med lommer til dame

 

Turbukse

Ska du ut på en långresa kan det vara skönt att ha vandringsbyxor som tål väder och vind och med det är tjockare och mer isolerande än träningsbyxorna. Båda våra vandringsbyxor är vattentäta och stretchiga, utrustade med praktiska fickor.

Om resan ska genomföras på sommaren rekommenderar viFly DWR byxor då den är lite tunnare i tyget vilket kan vara skönt att använda när temperaturen är hög. Dessa lätta träningsbyxor är därför också lätta att packa ner i väskan.Fältbyxor är å andra sidan bra att använda om du ska ut på en mer omfattande och kallare resa. Dessa vandringsbyxor är robusta, bekväma och har bra stretch och passar perfekt som ett par bergsbyxor.

Läs mer om de bästa vandringsbyxorna för din nästa resahär!

Svart, tynn turbukse til dame  Blå og svart slitesterk turbukse til dame  Rød og brun turbukse til dame med funskjonelle lommer 
Tillbaka till blogg