Crop top til trening og hverdag

Crop top för träning? Vi hjälper dig!

Det är ingen tvekan om att Magtröja har blivit en stor trend på sistone och inte minst ett "måste" för gymgarderoben. Hos oss kan du hitta crop tops i en mängd olika varianter och textilier.Se hela vårt utbud av Crop-Tops här.

I vårt sortiment hittar du toppar med både lågt och högt stöd. Hitta en crop top som passar dig och dina behov. Vi har något som passar alla, oavsett om du tränar kondition eller styrketränar. Alla våra träningstoppar är fukttransporterande och andas bra.

Sömlös crop top

Ett sömlös crop top är bland favoriterna för tillfället, och vårSeamless Crop Top är inget undantag. Toppens underbar passa har gjort det till en klar favorit bland våra kunder. Materialet är sömlösa , Elastisk och fukttransporterande, och den passar all träning oavsett intensitet. Denna topp går utmärkt att kombinera medvårt urval av tights.

Blå seamless crop topSvart sømløs crop tank top

 

Seamless crop top beigeseamless cropped t shirt

Långärmad crop top

i vårt sortiment har vi även ett antal olika långärmade ärmar. En av våra favoriterRibbad Seamless Crop Top LS. Det är den perfekta tröjan både för utomhus- och inomhusträning. Tstädningen upphör är ribbstickad , och upplevs som mjuk och skön. Matcha vår sömlösa långärmade med enmatchande ribbstickade tights.

Grønn ribbestrikket sømløs treningssettHvit crop top med lange armer

 

En annan storsäljare vi älskar är vårOcean Crop långärmad. Detta är en stor favorit bland våra kunder. Träningsöverdelen känns både mjuk och skön. Perfekt för dig som gillar träningstoppar med långa armar.

Ocean crop long sleeveOcean long sleeve rød

 

Crop top med dragkedja

Wonder Zip Crop Top är en kortärmad träningstopp med dragkedja , och sticka runt midjan. Denna t-shirt har beskuren längd , är ombonad och lämplig för träning oavsett intensitet. Toppen är delvis öppen baktill , som tillåter luft och har en andningseffekt.

cropped tskjorte til treningCrop top med delvis åpen rygg

 

Vit crop top

En vit crop top misslyckas aldrig och kommer garanterat att passa resten av din garderob. Två av våra favoriter är Ren crop top och Power sömlös topp  med löstagbara insatser . 

Hvit og fleksibel crop topHvit sømløs crop top med hold-in     

Crop tops i färger

Vi har även ett stort utbud av crop tops i olika färger, oavsett om du gillar att ha ett matchande set eller mixa med olika färger. Vii har en rad olika fina färger om du vill rosa , blå , beige , Röd . Vi har även croptops med camomönster. Kolla in vårt utbud och hitta ditt favoritset.
Rød Camo Long Sleeve Crop TopRød crop top og sports bh
Peach crunch tights rosaPeach crunch top blå
Läs mer här:
Bästa t-shirten för kvinnor
Bästa långärmad
Bästa sport-bh
Träningsöverdelar för kvinnor
Topp 10 singlets för träning
Tillbaka till blogg