Crop top til trening og hverdag

Bästa gröda toppar 2021

Det råder ingen tvekan om att crop-tops har blivit en stor trend på sistone och inte minst ett "måste" för träning och sommar. Hos Famme hittar du crop-tops i olika sorter och textilier, som är perfekta för både träning och vardagligt bruk. Se hela vårt utbud av Crop-Tops här

Sömlös crop top - Visa upp midjan

Vår mycket bekvämaSömlös crop topmed en vacker passform har blivit en klar favorit hos våra kunder. Materialet är sömlöst, elastiskt, fukttransporterande och är därför lämpligt för både hög- och lågintensiv träning, utan oro för att toppen ska röra sig.

crop top til dame

Kombinerar utmärkt med vårt urval av tightshär

 

Stickad Crop Top - Trendig och mjuk

Stickad Crop Top är en av våra senaste nyheter och en annan hit hos våra kunder! Toppen är gjord i en kombination av viskos och nylon, vilket gör toppen mycket fin och mjuk. Toppen kommer i tre olika färger: Beige, svart och pastellblå, perfekt för sommaren!

Knitted Crop Top

Kombinerar perfekt med våren Breeze jeansshorts och vårt urval avJeans

Line Crop Top - Flexibel och ribbad

VårLine Crop Top kombinerar både mode och funktion och är gjord i mjukt, elastiskt och andningsbart ribbat tyg. En flexibel Crop Top som kan användas under träningspass eller för daglig användning.

 

Line Crop Top

Kombinerat med fjäderLine Flare Byxor för en matchande outfit eller vårt urval avByxor ochJeans. Detta görs naturligtvis bäst med en vit gröda, eftersom den är mer neutral.

 

Vita gröda toppar

Vi erbjuder ett brett utbud av färger i crop tops så att du kan välja bland dina egna preferenser. Oavsett om du gillar starka eller neutrala färger, kommer vi att ha ett alternativ som passar dig perfekt! Numera är det trendigt med en vit crop top, något vi har i flera former.

Pure Crop Top        Power Seamless Top

     Hvit sømløs crop top med hold-in

   

Element linne      Ribbad sömlös beskärning LS

Crop top med knute på midjen     Hvit crop top med lange ermer

Tillbaka till blogg
1 av 3