Topp 10 singlet og tank top for trening til dame

Topp 10 träningstoppar för kvinnor

Även om den ständigt tilltagande kylan tvingar oss att bära tjocka tröjor och superunderkläder så kommer träningen som tur är alltid ge möjligheter att fortsätta använda singeln och korta toppar! Rätt skönt att trösta sig med att alla sommarkläder inte behöver skjutas längst bak i garderoben så fort de gula löven faller till marken.

Vid det tillfället vill vi presentera det bästa singletterna för träning på både hög och låg nivå. Från sömlösa toppar till ribbstickad singlet vi hjälper dig att hitta din nya favorit från Fammes samlingar avträningstoppar.

Läs mer om vad som anses vara starka kriterier vid val av bra träningstoppar här .

Singlet & linne för träning för kvinnor

 

1. Sömlös träning singel -Atlantic linne 

Atlantic linne är Fammes bästsäljare inom singlet med 5 av 5 stjärnor baserat på 40 recensioner. Denna stolthet är en sömlösa singel med längre passform. En sömlös singlet gjord av en elastiskt tyg och designad med en öppen baksida för god ventilation under tunga pass. Toppen är därför designad för att vara perfekt för både hög- och lågintensiv träning. Detta är sportingången för kvinnor genom tiderna med sin rena och klassiska look.

Finns i färgerna:svart, vit, grå, blå.

Blå treningssinglet i seamless mesh-tekstur for god ventilasjon  Hvit treningssinglet i elastisk og fukttransporterende materiale

2. Mesh träning singel -Mesh linne

Mesh linne är en luftig singlet för damen. En singel in lös passform , och med en lätt och andningsbart tyg av Mesh . Denna träningstopp är delvis beskuren, vilket gör den mycket bekväm att använda under jogging/löpning, yoga och andra vardagsaktiviteter. Multifunktionaliteten hos denna topp gör den till en av våra kunders stora favoriter.

Finns i färgerna:svartvitt.

Svart trenings tank top i pustende og fukttransporterende mesh-stoff  Hvit treningssinglet i enkelt, rent og stilfult design

3. Klassisk träning singel -Gymlinne

Gymlinne är en enkel och enfärgad träningssinglet för kvinnor. En singlet som passar för alla applikationer inom träning med sitt bekväma tyg. Insvept i en sofistikerad och stilren design. Träningstopparnas svar på Coco Chanels "Little Black Dress".

Finns i färgerna:svartvitt.

Svart treningstopp i komfortabelt stoff  Hvit treningsoverdel i sofistikert og stilig design til all type trening

4. Crop top träning singel -Element Linne

Element Linne är en crop top singlet för kvinnor. Designad med en smickrande knut i midjan . Detta är en mycket bekväm träningssingel gjord av Bomull och Rayon . En singlet med oändliga möjligheter från löpning, styrketräning, yoga och dans. Till och med bara för att bära något enkelt, men samtidigt göra stor skillnad för din outfit den dagen.

Finns i färgerna:svartvitt.

Svart treningsoverdel cropped med knute på midten  Hvit cropped topp til yoga, løpetur eller hverdags

5. Finstickad singlet -Chill linne

Chill linne är en finstickad och lätt singlet för damen. Detta är en perfekt singlet att se bra ut i och vara bekväm i. Den här toppen är lätt , värma och mjuk och gör det till det perfekta lounge- och nattplagget, samtidigt som du fint kan använda det för ett avslappnat träningspass. Singleten har en termiskt fint stickat tyg som håller värmen. Ett bra alternativ till ett lugnt yogapass.

Finns i färgerna:svart, lila, vit.

Finstrikket singlet i svart  Finstrikket singlet i lilla

6. Andningsträningssingel -Vent Tank Top

Vent Tank Top är en sport singlet för kvinnor med lång passform och öppen baksida . En singlet gjord av ett material som andas som håller dig bekväm, torr och säker under hela ditt träningspass. Baksidan är designad med en ännu lättare och andningsbart meshtyg . Designen och materialen gör ett sådant linne i mesh perfekt för alla träningspass, aktiviteter och tillfällen.

Finns i färgerna:svartvitt.

Hvit treningsoverdel med pustende og fukttransporterende stoff  Svart treningsoverdel med sofistikert og stilfullt design

7. Träningssingel med remmar -Strap linne

Strap linne är en mjuk och lätt singlet för kvinnor. En singlet med en elegant och stilren design där remmarna täcker baksidan . Toppen är gjord av Modal vilket gör toppen mycket mjuk, andningsbar och bekväm under träning. Eller vid andra tillfällen. För en sådan singlet med en sån fantastisk design får man absolut visa upp sig så ofta man faktiskt kan.

Finns i färgerna:svart.

Svart treningsoverdel komfortabel i mykt og pustende stoff  Svart topp med mønstret rygg i unikt design

8. Ribbstickad singlet -Stickat linne

Stickat linne är en ribbstickad singlet i en blandning av Viskos och Nylon , vilket ger en enormt läcker komfort. Denna topp ger en fantastiskt smickrande passform. Toppen sveper vackert runt dina naturliga former och resulterar i en ren men stilig look. En singlet som kan användas för träning både inomhus och utomhus, men passar bäst för aktivitet och träning utomhus denna höstsäsong. Om inte för träning så är den här ribbade toppen så fin att den absolut ska användas till vanliga vardagsaktiviteter de dagar du vill känna dig extra fin.

Finns i färgerna:beige, svart, blå.

Beige strikket topp i tettsittende passform  Blå tank top for en enkel og stilfull look

9. Sömlös träning singel -Förfina linne

Förfina linne är en lång sömlös singlet för dam i mjukt och bekvämt material som andas som torkar snabbt. En singlet som sitter briljant på kroppen och ger en läcker passform utan att kompromissa med komforten. Detta gör denna träningstopp perfekt för alla typer av träning från låg till hög intensitetsnivå.

Finns i färgerna:svart, grått, vitt.

Svart treningstopp i lett og behagelig sømløst materiale  Grå treningsoverdel med fin passform som puster og tørker raskt

10. Sportig träning singel -Tåg linne

Tåg linne är en sportig singlet för kvinnor . Tyget den här träningstoppen är gjord av har andningsegenskaper , och tygets elasticitet ger maximal rörelsefrihet . En singlet med dessa egenskaper gör även denna produkt lämplig för all typ av träning och aktivitet från låg till hög intensitet.

Finns i färgerna:svart.

Svart treningstopp uten ermer med rund hals  Treningsoverdel med pustende egenskaper og maksimal bevegelsesfrihet

Tillbaka till blogg