Beste biker shorts til dame

Bästa bikershorts 2022

Biker shorts är den perfekta lösningen när det blir för varmtmed träningstights! Shortsen kännetecknas av sina ombonad passform som täcker låren så attmanundviker friktion och ömma sår mellan benen. Dessutom är träningsshortsen knäböjssäker så det är de inte   transparent under träningen.

Cykelbyxorna är ursprungligen gjord för cyklister för att motverka friktion på låren. Vid upprepade pedaldrag gnuggar låren ihop och kan resultera i utslag och brännskador.Detta är ett välkänt problem som kan uppstå i många olika situationer och byxorna har därför blivit ett väsentligt plagg för alla att ha i garderoben. Oavsett om det är för träning, promenad eller för skojs skull kommer en bikershorts att vara ett bekvämt och säkert alternativ.

 

Sömlösa bikershorts

En av våra stora favoriter ärFit Shorts, Vilket är en sömlösa bikershorts . Tightsen är knäböjssäkra, höga i midjan och har en super hålla in effekt! Den är lätt och bekväm att bära. Ett problem som ofta uppstår när man använder shorts är att de glider upp men dessa cykelbyxor har en resår längst ner i sömmen som gör att den sitter bra vid användning.

Grå seamless biker shorts  Rød biker shorts med høyt liv

 

Elevate wave shorts har höjningseffekten som gör dessa shorts sömlösa samtidigt som de ger en formande effekt ! Det är därför angenäm att ha på sig, förutom att forma rumpan på ett snyggt sätt.

Blå biker shorts i seamless  Biker shorts med ribbestrikket midjebånd

 

Scrunch bikershorts

Anpassa scrunchieshortsär en sömlösa träningsshorts med en V-form som framhäver de feminina formerna. Shortsen har också en högt liv och är fukttransporterande för maximal komfort under träningen. Bikershortsen finns i 6 vackra färger, så du kan välja att sticka ut lite eller gå för de klassiska färgerna.

Blå biker shorts med scrunch i seamless  Oransje biker shorts som fremhever rumpen  Rosa scrunch treningsshorts med høyt liv 

Läs mer:Vad är scrunch?

 

Ribbstickade bikershorts

Ribbstickade bikershorts är en ribbade shorts i sömlös med hög livslängd och brett midjeband så att den placerar sig bekvämt på kroppen. Detta träningsshortsen har också det smickrande V-formen vilket ger rumpan en fin form. De snygga bikershortsen passar utmärkt för all slags träning, oavsett om du ska springa, yoga, styrketräna – eller bara koppla av hemma.

Svart ribbestrikket biker shorts i seamless  Svart treningshorts med V-form i ribbed

Läs mer:Bästa träningsshorts

 

Anti-halk bikershorts

Om du vill bra lag och maximalt halkskyddande effekt ärAntisladd bikershorts ett utmärkt alternativ! Denna cykelbyxa är perfekt för bland annat löpturer då den varken rullar upp eller glider ner. Du kan därför undvika att oroa dig för att dra ner dina shorts upprepade gånger under träningspasset!

Svart bikershorts med antiskli  Grå biker shorts som ikke glir ned
Läs mer:Shorts guide
Tillbaka till blogg