Beste biker shorts til dame

Bästa cykelshorts 2021

Bikeshorts är den perfekta lösningen när det blir för varmtmed träningstights! Shortsen sitter tätt och täcker låren så attmanundviker friktion och smärtsamma sår mellan benen.

Cykelbyxorna var ursprungligen gjorda för cyklister för att minska friktionen på låren. Med upprepade pedaldragningar gnider låren ihop och kan resultera i utslag och brännskador.Detta är ett välkänt problem som kan uppstå i många olika situationer och byxorna har därför blivit ett viktigt plagg för alla att ha i garderoben. Oavsett om det är för träning, en promenad eller för skojs skull, kommer en cykelshorts vara ett bekvämt och säkert alternativ.

 

Fit shorts

En av våra stora favoriter är Fit Shorts, som är sömlösa cykelshorts. Strumpbyxorna är knäböjda, höga i midjan och har en superhållande effekt! Den är lätt och bekväm att bära. Ett problem som ofta uppstår när man använder shorts är att de glider upp, men dessa cykelbyxor har en resår i botten av sömmen vilket gör att den passar bra vid användning.

Blå biker shorts i seamless      Blå biker shorts i seamless

     

 

Antislip Biker -shorts

Om du vill ha bra grepp och maximal halkskyddseffekt är dessa shorts ett perfekt alternativ! Denna cykelbyxa är perfekt för bland annat löpturer då den varken rullar upp eller glider ner. Du kan därför undvika att oroa dig för att dra ner dina shorts upprepade gånger under träningspasset!

Svart biker shorts med antiskli      Svart biker shorts med antiskli

      

 

Elevate Wave Shorts

Elevate -effekten gör dessa shorts sömlösa samtidigt som de ger en formande effekt! Den är därför bekväm att bära förutom att forma skinkorna på ett snyggt sätt.

Blå seamless biker shorts med elevate-effekt     Blå seamless biker shorts med elevate-effekt