treningsklær med mønster til dame

Tights med mönster

Mönstrade träningskläder har verkligen blivit en stor hit de senaste månaderna. Enfärgade träningskläder och träningstights med neutrala toner är ett säkert val för alla och du kan hitta din perfektahär. Men om du letar efter trendiga statementtryck med grafiska tryck som omedelbart lyfter din gymgarderob och motivation på gymmet, så har du kommit till rätt plats. Kombinera med minimalistisk överkroppblastatt sätta en extra krydda på träningstightsen.

Camo tights

Camo leggings är verkligen inne i år, med den snygga svart/grå färgen eller färgglada mönstret hittar du din favorit. Inom kamouflage har vi tre olika produkter inom tights,scrunch camo,kamouflage ochvanliga camo tights. Den största skillnaden mellan dessa är tyget och formen. Scrunch-tightsen är designade med scrunch effekt som bildar rumpan. Kamouflagetights är släta i tyget som håller sig bra och inte glider ner. De vanliga camo-tightsen är mjuka i tyget med hålla in effekt.

camo scrunch tights til dameglatt seamless camouflage tightscamo seamless tights lilla

 

Tie dye tights

Tie dye leggings har blivit mycket populärt på sistone på en mängd olika kläder. Tie dye träningstights är riktigt lätta att kombinera med en mängd olika plagg, oavsett om du tyckte plagget var minimalistiskt eller maximalistiskt, så du behöver inte oroa dig då du enkelt kan styla träningstightsen med fina mönster och kombinationer av färger. Hos Famme hittar du vackra tie dye tights i två olika färger.Tie Dye Leggingsär en enkel och snygg tights med två fickor där du kan ha din mobiltelefon.

grå/hvit tie dye seamless tights til dame med lommersvart seamless tie dye leggings

 

Ombre tights

Ombre är en variant vi har av träningstights. Denna tights börjar med en statement-färg innan den lyser upp i benområdet.Ombre tights har ett högt liv som håller sig väl på plats under träning. En bonus är att det är det också knäböjssäker.

Famme grå/blå ombre tights med høyt livgrå/svart ombre tights som er squat proof

 

Tights i marmor

Marmor är ett fantastiskt fint mönster som passar både inredning och kläder. VårMarmor Tights har ett tyg som är mjukt och smidigt på samma gång som det är fuktighet. transporterar . Det är tightsna också knäböjssäker.

svart og hvit seamless tights marble mønstersvart marble seamless tights til dame

 

Tillbaka till blogg