Matchende treningssett, kosesett og ullundertøy sett for dame

Matchande set

Årets hetaste trend ärmatchande träningsset. Att komma till träning kan vara krävande för många, men något så enkelt som fina och bekväma kläder kan vara en verklig motivationskraft. Det är viktigt att känna sig bekväm och träningskläder du känner dig bekväm i är därför avgörande. En ny träningsuppsättning kommer därför inte bara att vara trevlig, utan kommer också att bidra till att öka träningsmotivationen. Vad kan vara bättre än att gå till gymmet med en vacker matchande uppsättning? Det här är träningsuppsättningarna du behöver komma igång med träning!

 

Det är inte bara fina träningsuppsättningar som behövs för att du ska kunna återhämta dig från träningen. Om du inte är van att träna kan många känna sig obekväma genom att inte känna till de övningar du kan utföra. Vi har därför samlats10 enkla övningarman kan prestera både inomhus och utomhus så att du kan komma igång och njuta av träningsglädjen. Om du vill öka svårighetsgraden kan du också inkludera enträningselastik i övningen. Du hittar våra favoritövningar med ett motståndsbandhär!

 

Camo träningsset

En stor favorit hos oss är träningsuppsättningen i kamouflagemönster. Du kan matcha träningstightsna med både en sport -bh och en träningströja. Samtidigt finns plaggen i upp till fem olika färger, så du hittar garanterat en kombination du kommer att älska!Camo sport -bh är i sömlösa och har bra stöd och skär som kan tas bort.Camo träningstopp är långärmad, fukttransporterande och beskuren för en feminin och smickrande look.Camo träningstights är knäskyddad med en håll-in-effekt så att den sitter som kastad under ett träningspass. Setet är därför lämpligt för träning i låg till hög intensitet, till exempel löpning eller styrketräning.

Rød camo sports-bh - myk og komfortabel med god støtte og tettsittende passform  Rød camo treningstopp i seamless med cropped og tettsittende passform  Rød camo treningstights i seamless, squatproof, høyt liv og hold-in effekt   
 


Kolla in urvalet av kamoträningstightshär! 

 

Sömlös träningsset

För maximal komfort är en sömlös träningssats ett bra alternativ. Läs mer om vad sömlöst ärhär!

Denna uppsättning är bäst lämpad för träning med låg till medel intensitet, till exempel yoga eller styrketräning. Setet är ribbat med tekniska egenskaper så att det kan användas både inomhus och utomhus.Sömlös träningstopp är minimalistisk, långärmad och beskuren. Det matchas med ssömlösa träningstights som har en V-form som formar rumpan med hög livslängd och hållbarhet.

Beige langermet treningtopp i sømløs og ribbed-stoff, myk og komfortabel  Beige sømløs treningstights i ribbed-stoff. Høy bevegelsesfrihet med høyt liv og hold-in

Kolla in hela urvalet vi har sömlösthär!

 

Scrunch träningssats

Träningskläder med scrunch -effekt är en favorit hos många norska kvinnor. Plaggen med scrunch har en speciell sömnadsteknik som stramar tyget och därför ger dig en perfekt passform. Läs mer om vad scrunchtights ärhär!

Scrunch sport -bh Den sömlösa har avtagbara skär och justerbara remmar så att du kan anpassa toppen precis som du vill ha den.Scrunchie tights formar rumpan perfekt med kombinationen av en V-form och scrunch-effekt. Det är också knäböjt och har ett högt liv. Med sin enkla och snygga design är uppsättningen bäst lämpad för träning i låg till medel intensitet.

Grønn scrunsh sports-bh med justerbare stropper og uttagbare innlegg  Grønn scrunch tights som former rumpa i sømløs med høyt liv og squatproof
Kolla in hela utbudet vi har med scrunchhär!

 

Ribbad träningssats

Ribbstickade träningskläder har blivit en trend på grund av den fina och minimalistiska designen.Njut av maximal komfort oavsett om du väljer att bära plaggen för träning eller som en del av en avslappnad och sportig outfit.Ribbad träningstopp är beskuren, långärmad och i sömlöst material. Samtidigt är den gjord av Nylon 6.6 som gör träningstoppen mjukare, andas bättre och är snabbtorkande.Ribbade träningstights är designad med en hög midja och ett brett midjeband som ger bra kompression och stöd och ser därför smickrande ut på alla kroppstyper.

Svart ribbed treningsgenser cropped, lett, pustende og hurtigtørkende  Svart ribbed treningstights med høyt liv og bred linning for alle kroppsfasonger
Kolla in hela utbudet vi har i resårstickninghär!
Tillbaka till blogg