De beste klatreklærne

Bästa klättringskläderna 2021

Oavsett om du gör inomhusklättring, bouldering eller utomhusklättring, är det viktigt att se till att du har bra kläder som ger dig den bästa möjliga utgångspunkten för att prestera bra. Klättring är en rolig men krävande aktivitet, så att ha rätt kläder för tillfället är viktigt för att få bästa möjliga klättringsupplevelse.Här hittar du våra bästa klättringskläder!


Vad ska du tänka på när du hittar klättringskläder?

Använd kläder som sitter tätt nog mot kroppen så att den håller sig på plats och du inte behöver fastna på stenblock eller kvistar i naturen. Se också till att kläderna är flexibla så att de tillåter mycket rörelse i alla möjliga riktningar!
Särskilt om du klättrar utomhus bör du bära kläder som täcker dina knän och armbågar så att du undviker nötning. Se också till att kläderna är bekväma och att du kan klättra i dem länge utan att bli obekväm.


Våra förslag

Tights, byxor och shorts

Fältshorts

Detta super bekvämashortsen är stabil i tyget och är utmärkt för inomhusklättring och varmt väder där du kanske vill klättra i shorts snarare än långbyxor. Det är också utmärkt för bra väderresor i bergen.

Field shorts

Antislip -cykelshorts

Antislip -cykelshorts är stretchig och smickrande och är utmärkt för träning i varma temperaturer. Bäst för inomhusbruk.

Antislip biker shortstreningsshorts


Viktiga tights

Viktiga tights är gjord av ett tätt och mjukt tyg som sitter bra på kroppen och gör detta till ett stadigt och säkert val för klättring.

Essential tightsEssential tights

Techna Tights

Techna tights har ett fantastiskt och hållbart tyg. Den är hög i midjan och har även inbyggda fickor. Sömmen är utformad för både syn och funktion.
Techna tightsGrey techna tights

Blast

Essential T-shirt

En funktionell t-shirt med elastiskt tyg som passar både hög- och lågintensiv träning. En mycket bra grundöverdel som är lätt att matcha med de flesta nedre delarna.

Essential tshirtEssential t-shirt

Essential långärmad

Essential långärmad är en fantastisk och tätt passande långärmad tröja med dragkedja framtill. Det håller dig varm när det är svalt men håller dig också sval och torr i varmare väder. En mångsidig tröja för alla typer av klättring och alla slags väder.

Black essential longsleeveLangermet genser med glidelås

Stöd Ribbad BH

Stöd Ribbad BH är en supersport -bh som är gjord i sömlös resår som ger dig bra stöd när du rör dig och som ger god rörelsefrihet.

Support ribbed bra for climbingSupport ribbed bra for climbing

Sömlös crop top

En enkel och vacker crop top med tyg som andas bra och sitter bra på kroppen. Utmärkt för varmare väder.

Nacy seamless crop topSeamless crop top

Utomhusklättring

Field Slacks

Fältbyxor är en fantastisk flexibel byxa av slitstarkt tyg som är perfekt för vandring och utomhusklättring.Fleek stretchjacka

Fleek stretchjacka är en stretchig ytterjacka som är både flexibel och håller värmen bra. Utmärkt på kalla dagar och passar bra över en långärmad tröja och med fältbyxor om du ska ut och klättra.

Tillbaka till blogg
1 av 3