beste undertøyet til damer sømløst og mykt

Mest bekväma underkläder

En av de viktigaste egenskaperna hos underkläder är att de ska kännas bekväma - oavsett vilken form och storlek man har. Underkläder betraktas som intima - och vi tycker det är viktigt att man känner sig bekväm med de underkläder man använder, så att man mår bra! Hos Famme har vi de bästa sömlösa trosorna och underkläder för damer som säkerligen kommer att bli din favorit-underdel framöver.

När man ska träna och använder tighta träningskläder är det många som önskar underkläder för damer som sitter bra under och inte syns. Lyckligtvis har vi på Famme mycket underkläder av god kvalitet som passar bra under våra träningstights, som till exempel sömlösa tights och scrunch tights.

Sömlösa stringtrosor

Vår Seamless Stringtrosa är en av de bästa stringtrosorna du kan få tag på - då de kommer att komplettera dig och din kropp samtidigt som de känns otroligt bekväma på kroppen. Materialet är mjukt, elastiskt och stretchar bra och samtidigt är det extremt fukttransporterande.

Våra sömlösa stringtrosor sitter perfekt under träningstightsen. Det fukttransporterande och elastiska tyget i Invisible Seamless Thong är en favorit - det är mjukt och designat för god komfort. Denna sömlösa design gör trosa till en favorit hos damer som gillar att träna eftersom trosa-kanten inte syns. Detta är en av de bästa sömlösa stringtrosorna som kan användas både till träning och vardag. Med denna stringtrosa slipper man troskanten och kan njuta av den sömlösa känslan.

vit sömlös stringtrosa svart sömlös stringtrosa

Sömlös trosa

Wonder Brief Hipster är ett bekvämt val om man inte vill ha string-varianten. Underkläderna är mjuka och andas, och ser till att du är bekväm både när du tränar eller använder dem till vardagliga aktiviteter.

Svart sömlös trosa Sömlös och mjuk trosa

Sömlös bh

Vår Seamless Bralette är en klar favorit - och kommer att se bra ut på alla eftersom den är extremt mjuk, sömlös och har justerbara band. Det här är en perfekt sömlös bh eftersom den inte bara sitter bra och känns bekväm utan också har fina korsdetaljer på ryggen. Denna sömlösa bh glider på, den är mjuk och slät, och passar även utmärkt under träningströjor. Inläggen i bh:n kan också tas ut om så önskas.

sömlös bralette Svart sömlös bh med korsdetalj

Stretchiga och dämpande strumpor

Oavsett om du ska springa eller styrketräna, är det smart med bra träningsstrumpor som är dämpande och mjuka. Det lönar sig ofta att välja ett par bra tennissockor, som till exempel Vita Sky Knit Strumpor. Dessa passar både till en tennis-match och till styrketräning. De dämpar, är mjuka och är tillverkade av ekologisk bomull som säkerställer den kvalitet du behöver. Det kommer att ge dig mer stabilitet och ser bra ut tillsammans med ett par bra löparskor för damer, som till exempel våra Endorphin RX1 Shoes.

mjuka lätta träningsstrumpor vitaVita löparskor för damer

Bra och lätta ankelsockor är ett måste till träning och vardag. Med våra Bamboo No Show Socks kommer du att känna dig lättare på fötterna och få en allmänt mer bekväm träningssession, oavsett vilken aktivitet du hittar på. De är otroligt lätta och glider rätt på, och sitter bra under alla typer av träningsskor.

Svarta bambusstrumpor för damer Vita ballerina-strumpor för damer
Kolla in våra relevanta artiklar
Tillbaka till blogg